בעיה קלה עם מראנץ 7005
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
שלום
כאשר אני רואה סדרה מXBMC או NETFLIX אשר מקודדת ב5.1 הרסיבר לא מזהה את זה, ולא נותר לי את האפשרות לDOLBY או DTS.
כאשר הסדרה בסטריו אז מצב DOLBY VS או ALL CHANNEL IN נשמע רע מאוד.
בXBMC מוגדר 5.1 ובגלל זה אני כותב פה ולא בפורום לXBMC (וגם בגלל שתכנים בסטריו נשמעים רע, חוץ מבסטריו)
מישהוא? (אור הצילו!!)
כאשר אני רואה סדרה מXBMC או NETFLIX אשר מקודדת ב5.1 הרסיבר לא מזהה את זה, ולא נותר לי את האפשרות לDOLBY או DTS.
כאשר הסדרה בסטריו אז מצב DOLBY VS או ALL CHANNEL IN נשמע רע מאוד.
בXBMC מוגדר 5.1 ובגלל זה אני כותב פה ולא בפורום לXBMC (וגם בגלל שתכנים בסטריו נשמעים רע, חוץ מבסטריו)
מישהוא? (אור הצילו!!)
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
בוא נתחיל-מה המערכת שלך?
כיילת? איזה כיול?אודיסי?
איזה קבצים אתה מנסה במוזיקה? מה המרחק של הרמקולים מהקיר האחורי? האם כשאתה מכייל המיקרופון נמצא מעל גובה משענת הספה ורחוק כ50-60 סמ לפחות מהקיר?
כיילת? איזה כיול?אודיסי?
איזה קבצים אתה מנסה במוזיקה? מה המרחק של הרמקולים מהקיר האחורי? האם כשאתה מכייל המיקרופון נמצא מעל גובה משענת הספה ורחוק כ50-60 סמ לפחות מהקיר?
כיף חיים.
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

מה המערכת? מחשב מחובר לרסיבר ומשם לטלוויזה
כיילתי עם אודסי
במוזיקה אני שומע לרוב FLAK או MP3 320 ומשתמש בנגן של FOOBAR 2000 או אייטיונז, התוצאה הכי טובה היא בדירקט
הרמקולים במרחק 3.5 מטר מהקיר ונקודת הישיבה נמצאת בצמוד לקיר, הכיול בוצע שהמיקרופון כ40-50 סמ' מהקיר ובגובה האוזניים..
כשאני רואה עם VLC ההבדל בשמיים, הכל נכון,אבל עם XBMC או NETFLIX זה פשוט רע..
כיילתי עם אודסי
במוזיקה אני שומע לרוב FLAK או MP3 320 ומשתמש בנגן של FOOBAR 2000 או אייטיונז, התוצאה הכי טובה היא בדירקט
הרמקולים במרחק 3.5 מטר מהקיר ונקודת הישיבה נמצאת בצמוד לקיר, הכיול בוצע שהמיקרופון כ40-50 סמ' מהקיר ובגובה האוזניים..
כשאני רואה עם VLC ההבדל בשמיים, הכל נכון,אבל עם XBMC או NETFLIX זה פשוט רע..
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
אולי המארנץ מתנהג כמו הימהה 3067 שלי שמשום מה אני צריך בכל פעם שאני עובר ממשהו בסטראו למשהו בסראונד ללחוץ בשלט על סטראו או סראונד בהתאם בכדי שיזהה את זה.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אם ב-VLC הכל בסדר, אז הבעייה היא כנראה בכל זאת בעיית מקור/תוכנה - תוודא את זה בפורום המתאים לפני שאתה קופץ למסקנות לגבי רכיבים אחרים... 
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
ברור שצריך להעביר בשלט מסטריאו לקולנוע וההפך מה שכן שאני מדליק את המגבר אז בטלויזיה עובר אוטומט לקולנוע ביתי ובל.ג'י אתה רואה עיגול בצד שמאל שאתה מעלה ווליום יהיה כתוב לך קולנוע ביתי ולא המספרים של הווליום.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

אולי הבעיה היא שלא מגיע הסינגל הנכון מכל מה שקשור לאינטרנט( YOUTUBE לא יותר טוב..)
אני ישאל בפורום הנכון
אני ישאל בפורום הנכון
.He who knows the past controls the future
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
·היעופרפולק כתב:ברור שצריך להעביר בשלט מסטריאו לקולנוע וההפך מה שכן שאני מדליק את המגבר אז בטלויזיה עובר אוטומט לקולנוע ביתי ובל.ג'י אתה רואה עיגול בצד שמאל שאתה מעלה ווליום יהיה כתוב לך קולנוע ביתי ולא המספרים של הווליום....
למה זה ברור ?
בכל האונקיויים שהיו לי זה מעולם לא נדרש. הסאונד זוהה אוטומטית והרסיבר היה מבצע את המעבר אוטומטית.
בימהה אם אני לא עושה זאת ידנית אז סרט ב dts לדוגמא יוצג ברסיבר כ dts אבל יזוהו רק שני הרמקולים הקדמיים ורק כשאלחץ בשלט על הסראונד זה יעבור למצב הנכון.