אנשים יקרים ומשכילים ממני, האם קיימת תוכנה שמסדרת את נתוני המוסיקה באופן אוטומטי, למשל יודעת להגדיר את שם האומן על פי שם התיקייה בה נמצאים הדיסקים שלו? הכוונה, למקרה שאני מפקשש את המונחים הנכונים, הכוונה לתוכנות שמשנות את ההגדרות שמוטמעות בקובץ, כך שתוכנות המדיה יידעו לסווג את הקבצים בצורה אחידה. למשל, לפי שם אומן.
כבר השתמשתי בדברים כאלה, למשל כדי להגדיר מחדש דיסקים ישראליים, כשהפלאפון לא ידע להתמודד עם שמות השירים בעברית. אני יודע ששם אפשר להגדיר גם שם אומן לכל השירים וכו'. השאלה אם אפשר לעשות את זה אוטומטית, כי ה XBMC עושה ברדק מאוד גדול כששולחים אותו לבד למשימה. אני מעביר דיסקים שלמים למחשב. (יותר נוח לי), ואיכשהו התוכנה לא תמיד מבינה ששבעה דיסקים שונים של שלום חנוך, הם באמת של שלום חנוך. לא שאני מבין איך זה קורה, כי אני מדבר על דיסקים מקוריים שיש לי ביד. לא משהו שאי אפשר לדעת מה המקור שלו.
בקיצור, כיוון שלא מתחשק לי לעבור דיסק אחרי דיסק ולהגדיר לו שם אומן ושם דיסק, אשמח לשמע על רעיונות יצירתיים יותר.
סידור תיקיות מוסיקה לפני סריקה
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יש תוכנות כמו Mp3TAG שמאפשרות לערוך את תגיות הID3 במכה, כלומר למשל לקחת אלבום שלם, לסמן את כל השירים, ואז לערוך בפעם אחת את הARTIST - YEAR וכו'.
אני יודע שאתה מדבר על אוטומציה ואני מציע פתרון ידני, אבל תאמין לי שיום אחד של עבודה ישתלם לעתיד...
ההמלצה שלי (כמו במדריך XBMC FAQ שכתבתי)
זה לעבוד מול MusicBrainz מבחינת שם האומן והאלבום וכו', ישנם תוספים ב-XBMC שעובדים מולם וזה חוסך המון.. (למשל CDART MANAGER שמוריד עטיפות לדיסקים וכו')
אני יודע שאתה מדבר על אוטומציה ואני מציע פתרון ידני, אבל תאמין לי שיום אחד של עבודה ישתלם לעתיד...
ההמלצה שלי (כמו במדריך XBMC FAQ שכתבתי)
זה לעבוד מול MusicBrainz מבחינת שם האומן והאלבום וכו', ישנם תוספים ב-XBMC שעובדים מולם וזה חוסך המון.. (למשל CDART MANAGER שמוריד עטיפות לדיסקים וכו')