בעיה ב teamviewer
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ב"סד
בוקר טוב יש לי בנחשב את תוכנת teamviewer עד לפני יומיים הכל היה תקין ואז עשיתי לה עדכון והשתבש בעבר כאשר הייתימנסה להתחבר מהנייד למחשב ברגע שהגדרתי בהפעלה ראשונה את שם המשתמש והסיסמא שלי רשימת המחשבים הייתה מופיעה לי והייתי לוחץ על שם מחשב ומתחבר בלחיצה עכשיו כאשר אני לוחץ על אחד המחשבים ברשימה קופץ לי חלון שמבקש ממני שם וסיסמא ניסיתי לחפש בתוכנה כיצד לבטל ולא מצאתי אני מדגיש שוב שכבר באפליקציה אני מחובר ורואה את רשימת המחשבים שלי אבל כאשר אני לוחץ להתחברות לאחד המחשבים קופץ לי חלון שדורש שם וסיסמא לפני שעדכנתי לא היה לי דבר כזה מה שחשוב לי כרגע הוא לבטל את החלונית הזו האם מישהו יודע כיצד?
בוקר טוב יש לי בנחשב את תוכנת teamviewer עד לפני יומיים הכל היה תקין ואז עשיתי לה עדכון והשתבש בעבר כאשר הייתימנסה להתחבר מהנייד למחשב ברגע שהגדרתי בהפעלה ראשונה את שם המשתמש והסיסמא שלי רשימת המחשבים הייתה מופיעה לי והייתי לוחץ על שם מחשב ומתחבר בלחיצה עכשיו כאשר אני לוחץ על אחד המחשבים ברשימה קופץ לי חלון שמבקש ממני שם וסיסמא ניסיתי לחפש בתוכנה כיצד לבטל ולא מצאתי אני מדגיש שוב שכבר באפליקציה אני מחובר ורואה את רשימת המחשבים שלי אבל כאשר אני לוחץ להתחברות לאחד המחשבים קופץ לי חלון שדורש שם וסיסמא לפני שעדכנתי לא היה לי דבר כזה מה שחשוב לי כרגע הוא לבטל את החלונית הזו האם מישהו יודע כיצד?
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא קשור אני יסביר שוב במחשב בבית הכל ברשימת מחשבים אני רואה את המחשבים שלי שאני מנסה להתחבר ממקום אחר אני נדרש להקיש סיסמא זה משהו שלא היה לי אף פעם מכיוון שאני מנסה להתחבר כלומר אני כבר מחובר עם שם וסיסמא אני רק לוחץ על אחד המחשבים שלי ותמיד זה היה מתחבר עכשיו זה משום מה דורש איזשהיא סיסמא מישהו יכול לנסות ולעזור?
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
בהנחה שכבר יש לך חשבון משתמש בתוכנה, והמחשבים משוייכים תחת החשבון שלך,
בכל מחשב אליו אתה רוצה להתחבר ללא אימות מחדש, אתה צריך ליצור ססמא קבועה
בתוכנה תכנס ל
extras
options
security
personal password
ואז תגדיר שם ססמא. את הססמא תכניס להגדרות של אותו מחשב בחשבון שלך ואז תהיה לך גישה קבועה
בכל מחשב אליו אתה רוצה להתחבר ללא אימות מחדש, אתה צריך ליצור ססמא קבועה
בתוכנה תכנס ל
extras
options
security
personal password
ואז תגדיר שם ססמא. את הססמא תכניס להגדרות של אותו מחשב בחשבון שלך ואז תהיה לך גישה קבועה