הי לכולם.
שוב תודה על פורום מצויין.
הבעיה שיש לי כרגע היא שמות כפולים של סרטים וזמרים שמופיעים לי בתכנים(מדובר על תכנים שיש לי לוקאלית על המחשב ולא כתוצאה מתוסף). כיצד אני יכול לתקן זאת, האם למחוק קובץ כלשהו ואם כן איזה ומאיפה?
תודה רבה שוב
כפילויות
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
היי,
ישנו מדריך בחתימה שלי הנקרא XBMC FAQ, רפרוף עליו כדי לוודא שאתה מגדיר ספרייה נכון.
חוץ מזה, לגבי הכפילויות, נסה להפעיל את שני הקבצים,
כלומר אם מופיע לך "טיטאניק" ואחריו עוד "טיטאניק", נסה לנגן את שניהם.. אם על אחד מהם זה כותב לך "הקובץ אינו זמין בספרייה, האם למחוק?" לחץ "כן"
זה אומר שביצעת איזשהו שינוי לספרייה, וסרקת שוב, ולכן יצרת כפילויות, ישנה דרך מהירה למחוק את כל הקבצים הלא זמינים יותר על-ידי כניסה ל:
הגדרות - וידאו - נקה מסד נתונים (אל דאגה, זה לא מוחק, אלא רק מנקה קבצים שלא נמצאים באמת, מסיר כפילויות)
אם שניהם כן מתנגנים, לחץ עליהם "INFO" (האות I במקלדת), ותסתכל על הPATH שלהם, כלומר על הנתיב, איפה הם נמצאים,
מה הוא הנתיב בכל אחד מהם? האם הוא מוביל לאותו מקום? אם כן - זה חריג, ואיכשהו יצרת ספרייה כפולה, ממליץ למחוק את הUSERDATA ולבנות מסד חדש ומסודר
האפשרות הראשונה סבירה הרבה יותר... בהצלחה
ישנו מדריך בחתימה שלי הנקרא XBMC FAQ, רפרוף עליו כדי לוודא שאתה מגדיר ספרייה נכון.
חוץ מזה, לגבי הכפילויות, נסה להפעיל את שני הקבצים,
כלומר אם מופיע לך "טיטאניק" ואחריו עוד "טיטאניק", נסה לנגן את שניהם.. אם על אחד מהם זה כותב לך "הקובץ אינו זמין בספרייה, האם למחוק?" לחץ "כן"
זה אומר שביצעת איזשהו שינוי לספרייה, וסרקת שוב, ולכן יצרת כפילויות, ישנה דרך מהירה למחוק את כל הקבצים הלא זמינים יותר על-ידי כניסה ל:
הגדרות - וידאו - נקה מסד נתונים (אל דאגה, זה לא מוחק, אלא רק מנקה קבצים שלא נמצאים באמת, מסיר כפילויות)
אם שניהם כן מתנגנים, לחץ עליהם "INFO" (האות I במקלדת), ותסתכל על הPATH שלהם, כלומר על הנתיב, איפה הם נמצאים,
מה הוא הנתיב בכל אחד מהם? האם הוא מוביל לאותו מקום? אם כן - זה חריג, ואיכשהו יצרת ספרייה כפולה, ממליץ למחוק את הUSERDATA ולבנות מסד חדש ומסודר
האפשרות הראשונה סבירה הרבה יותר... בהצלחה
הי תומר,
אכן הגדרתי על פי המדריך המצויין שלך. מה הייתי עושה בלי כל המדריכים שלכם המצויינים...?
היות ויש לי כפילויות רבות שאכן נגרמו בשל שינוי בספריה אעשה זאת בדרך הראשונה.
תודה ואחזור לעדכן.
שאלה נוספת לגבי סקינים, כרגע אני עם הבסיסי (confluence) מהם הסקינים המומלצים?
אכן הגדרתי על פי המדריך המצויין שלך. מה הייתי עושה בלי כל המדריכים שלכם המצויינים...?
היות ויש לי כפילויות רבות שאכן נגרמו בשל שינוי בספריה אעשה זאת בדרך הראשונה.
תודה ואחזור לעדכן.
שאלה נוספת לגבי סקינים, כרגע אני עם הבסיסי (confluence) מהם הסקינים המומלצים?