מעוניין לקנות סטרימר שתומך בכל הקודקים ואין איתו בעיות
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
שלום ,
אני מכיר את XTREAMER ולכן אני בודק עליהם , בכל מקרה על כל חברה אחרת אשמח לשמוע ...
יש את XTREAMER הרגיל שהמלצתם עליו ,
ויש עוד את Xtreamer ultra המחודש , Xtramer multi console החדש וקטן , ויש את slidewinder 3 ,
אני לא יודע מה הכי טוב , ומה לא יעשה בעיות ? וגם חשוב שהיה DOWNMIX מ 7.1 ומכל קודאקים החדשים DTS וכו ...
תודה רבה.
אני מכיר את XTREAMER ולכן אני בודק עליהם , בכל מקרה על כל חברה אחרת אשמח לשמוע ...
יש את XTREAMER הרגיל שהמלצתם עליו ,
ויש עוד את Xtreamer ultra המחודש , Xtramer multi console החדש וקטן , ויש את slidewinder 3 ,
אני לא יודע מה הכי טוב , ומה לא יעשה בעיות ? וגם חשוב שהיה DOWNMIX מ 7.1 ומכל קודאקים החדשים DTS וכו ...
תודה רבה.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
מה התקציב?
- u1988
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
לגבי SW4 לא התלהבתי מהממשק (חלק טוענים שהוא לא בשל מספיק?!)
לגבי SW3 אני גם מתלבט לשדרג מSW1 הראשון הראשון עד עכשיו עובד.
השאלה עד כמה הוא טוב לעומת סטרימים אחרים שניתן לרכוש עם אחריות בישראל (לא מאי.בי וכו')
ועד כמה הוא עדכני/יהיה עדכני מבחינת עידכוני קשוחה.
מבחינת התקציב עד 650 +/-
תשאל את מי שרכש כבר ותגיד לנו
http://www.hometheater.co.il/vt217287.% ... r-SW4.html
לגבי SW3 אני גם מתלבט לשדרג מSW1 הראשון הראשון עד עכשיו עובד.
השאלה עד כמה הוא טוב לעומת סטרימים אחרים שניתן לרכוש עם אחריות בישראל (לא מאי.בי וכו')
ועד כמה הוא עדכני/יהיה עדכני מבחינת עידכוני קשוחה.
מבחינת התקציב עד 650 +/-
תשאל את מי שרכש כבר ותגיד לנו
http://www.hometheater.co.il/vt217287.% ... r-SW4.html
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

התקציב עד 1000 ש"ח .
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

מאיפה אתה ממליץ לקנות אותו ?...
ושנית בחיפוש בפורום ראיתי לגבי 2 הדגמים האלה שהם גם טובים , אשמח לביקורת שלך :
http://www.geekbuying.com/item/Tronsmar ... 26822.html
http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NE ... 28163.html
והאם הם קוראים את כל הפורטים של וידאו ואודיו , ( אם זה מערכת אנדרואיד אז זה בהכרח קורא את כל הפורמטים כי זה תלוי רק אם המעבד סוחב את הסרט ולא במערכת כי באנדרואיד ניתן להוריד כל תוכנה שתנגן , ככה זה הולך בסטרימר של אנדרואיד ?)
תודה רבה.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שני אלו הם קופסאות אנדרואיד, קשה להגדיר אותם בתור סטרימרים. יש כאן כמה פוסטים של אנשים שקנו אותם, חלק מרוצים וחלק פחות. לא ציינת איזה סוגי וידאו ואודיו אתה מעוניין להריץ על המכשיר.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

וידאו MKV שכולל את כל DTS וכו ,
וגם שיתמוך בתקנים החדשים DTS HD MA וגם DOLBY TRUE HD ,
וגם הוא לא מקרטע בסרטים , כי אמרו XBMC פחות טוב על מכשירי אנדרואיד ובסרטון של האתר GEEKBUYING נראה שזה זורם חלק ,
בו נגיד אם היתה צריך לקחת אחד מהם איזה הייתה לוקח את אחד משני הדגמים האלה שרשמתי או גם את הדגם שציינת בפוסט :
http://www.aliexpress.com/item/HiMedia- ... 28786.html
נ.ב - שאומרים נגיד שהנגן תומך DTS זה אומר שאם אני מחבר את המכשיר עם כבל HDMI לטלוויזית LG ואני מנגן סרט שבעל סרט קול DTS בלבד זה ישמיע לי אותו ברמקולים של טלוויזית LG המובנים , או שחייב להיות רשום במפרט DTS DOWNMIX ? זה חשוב כי אני לא מבדיל בין הדברים האלה .
תודה רבה.
נ.ב
לגבי TRONSMART ראיתי את הניסוי שעשה למכשיר המנהל GEEKBUYING :
"HI Guys:
We get the first bulk of Tronsmart vega s89 in stock,and finish this passthrough review. Here is my test device:
1 Tronsmart vega s89 quad core tv box;
2 Yamaha RX-375 5.1 Receiver
3 Yamaha NS-P40 Speaker
I test different 1080p mkv, ts format local video file, and use built-in XBMC to play them!
First test the HDMI Passthrough, here is how i connect the tronsmart with receiver and TV.
I use one male to male HDMI Cable to connect tronsmart vega s89 and the yamaha receiver( use the hdmi in port in receiver) and then use another male to male hdmi cable connect the receiver with TV ( use receiver’s hdmi out port).
And on the tronsmart vega s89 setting, i change the audio output to hdmi passthrough, and enable passthrough on xbmc.
Here is the test result:
1 Dolby (AC3) 5.1 HDMI passthrough ——–OK
2 DTS 5.1 HDMI passthrough——-OK
3 DTS-HD HRA 5.1HDMI passthrough—–OK
4 DTS-HD MA 5.1 HDMI passthrough—OK
5 Dolby True-HD 5.1 HDMI Passthrough—can’t work, reciver just show 2.1, not 5.1;
Second, let’s test the optical passthrough,here is how i connect:
use male to male hdmi cable to connect tronsmart vega s89 and the TV. and then use the optical cable to connect vega s89 with receiver.
and on the tronsmart vega s89 setting, i change the audio output to optical passthrough, and enable passthrough on xbmc.
here is the test result:
1 Dolby (AC3) 5.1 HDMI passthrough ——–OK, but with noise.
2 DTS 5.1 HDMI passthrough——–OK, but with noise.
3 DTS-HD HRA 5.1HDMI passthrough——OK, but with noise.
4 DTS-HD MA 5.1 HDMI passthrough—-OK, but with noise.
5 Dolby True-HD 5.1 HDMI Passthrough—same as hdmi passthrough problem, can’t passthrough 5.1.
So, seems the HDMI passthrough is working ok, but there is something problem with optical passthrough. I have reported this problem to factory, and check if they can fix it.
Eric
Geekbuying"
מה שמוזר זה איך לעזאזאל זה מעביר לו על כבל אופטי DTS HD MA? הרי PS3 זה לא מעביר לרסיבר , מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן ?
" דרכ הרעשים שהוא מזכיר זה מהטלוויזיה ולא כתוצאה מהסיב אופטי "
וגם שיתמוך בתקנים החדשים DTS HD MA וגם DOLBY TRUE HD ,
וגם הוא לא מקרטע בסרטים , כי אמרו XBMC פחות טוב על מכשירי אנדרואיד ובסרטון של האתר GEEKBUYING נראה שזה זורם חלק ,
בו נגיד אם היתה צריך לקחת אחד מהם איזה הייתה לוקח את אחד משני הדגמים האלה שרשמתי או גם את הדגם שציינת בפוסט :
http://www.aliexpress.com/item/HiMedia- ... 28786.html
נ.ב - שאומרים נגיד שהנגן תומך DTS זה אומר שאם אני מחבר את המכשיר עם כבל HDMI לטלוויזית LG ואני מנגן סרט שבעל סרט קול DTS בלבד זה ישמיע לי אותו ברמקולים של טלוויזית LG המובנים , או שחייב להיות רשום במפרט DTS DOWNMIX ? זה חשוב כי אני לא מבדיל בין הדברים האלה .
תודה רבה.
נ.ב
לגבי TRONSMART ראיתי את הניסוי שעשה למכשיר המנהל GEEKBUYING :
"HI Guys:
We get the first bulk of Tronsmart vega s89 in stock,and finish this passthrough review. Here is my test device:
1 Tronsmart vega s89 quad core tv box;
2 Yamaha RX-375 5.1 Receiver
3 Yamaha NS-P40 Speaker
I test different 1080p mkv, ts format local video file, and use built-in XBMC to play them!
First test the HDMI Passthrough, here is how i connect the tronsmart with receiver and TV.
I use one male to male HDMI Cable to connect tronsmart vega s89 and the yamaha receiver( use the hdmi in port in receiver) and then use another male to male hdmi cable connect the receiver with TV ( use receiver’s hdmi out port).
And on the tronsmart vega s89 setting, i change the audio output to hdmi passthrough, and enable passthrough on xbmc.
Here is the test result:
1 Dolby (AC3) 5.1 HDMI passthrough ——–OK
2 DTS 5.1 HDMI passthrough——-OK
3 DTS-HD HRA 5.1HDMI passthrough—–OK
4 DTS-HD MA 5.1 HDMI passthrough—OK
5 Dolby True-HD 5.1 HDMI Passthrough—can’t work, reciver just show 2.1, not 5.1;
Second, let’s test the optical passthrough,here is how i connect:
use male to male hdmi cable to connect tronsmart vega s89 and the TV. and then use the optical cable to connect vega s89 with receiver.
and on the tronsmart vega s89 setting, i change the audio output to optical passthrough, and enable passthrough on xbmc.
here is the test result:
1 Dolby (AC3) 5.1 HDMI passthrough ——–OK, but with noise.
2 DTS 5.1 HDMI passthrough——–OK, but with noise.
3 DTS-HD HRA 5.1HDMI passthrough——OK, but with noise.
4 DTS-HD MA 5.1 HDMI passthrough—-OK, but with noise.
5 Dolby True-HD 5.1 HDMI Passthrough—same as hdmi passthrough problem, can’t passthrough 5.1.
So, seems the HDMI passthrough is working ok, but there is something problem with optical passthrough. I have reported this problem to factory, and check if they can fix it.
Eric
Geekbuying"
מה שמוזר זה איך לעזאזאל זה מעביר לו על כבל אופטי DTS HD MA? הרי PS3 זה לא מעביר לרסיבר , מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן ?
" דרכ הרעשים שהוא מזכיר זה מהטלוויזיה ולא כתוצאה מהסיב אופטי "
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

רציתי לשאול אותך לגבי סטרימר , CUBOX -I כבר לא נמכר יותר ?
ואם אני קונה את CUBOX-I2 הוא נחשב יותר טוב , הוא יעבוד לי יותר טוב CUBOX-I ? לגבי שלט אם יש לי מסך LG אמור אוטמטי עם שלט LG ע"י SIMPLINK לשלוט עליו ? שאני מקבל איתו את מיקרוסד שמים לי אנדרואיד אני יכול להחליף מה שבפנים XBMC ואז לחבר וזה ישר עולה או זה דורש התקנה ומחיקת מערכת הפעלה כל פעם מחדש ?
אשמח לדעת אם הדגם CUBOX-I2 מריץ חלק 720P OR 1080P של קבצי MKV וגם סרטים רגילים AVI או MP4 , ולגבי כתוביות עברית נראות טוב אצלו וניתן לשנות גופנים וכו ? לגבי אודיו פורמטים DTS ו DD5.1 נתמך ? ואודיו חדשים& DTS MA TRUE HD ?
XBMC - תומך בסרטים דרך DISK ON KEY שמתחבר לקופסה ?
- תוך כמה זמן המכשיר עולה מרגע הדלקת המכשיר CUBOX-I2 / CUBOX-I ?
תודה רבה.
ואם אני קונה את CUBOX-I2 הוא נחשב יותר טוב , הוא יעבוד לי יותר טוב CUBOX-I ? לגבי שלט אם יש לי מסך LG אמור אוטמטי עם שלט LG ע"י SIMPLINK לשלוט עליו ? שאני מקבל איתו את מיקרוסד שמים לי אנדרואיד אני יכול להחליף מה שבפנים XBMC ואז לחבר וזה ישר עולה או זה דורש התקנה ומחיקת מערכת הפעלה כל פעם מחדש ?
אשמח לדעת אם הדגם CUBOX-I2 מריץ חלק 720P OR 1080P של קבצי MKV וגם סרטים רגילים AVI או MP4 , ולגבי כתוביות עברית נראות טוב אצלו וניתן לשנות גופנים וכו ? לגבי אודיו פורמטים DTS ו DD5.1 נתמך ? ואודיו חדשים& DTS MA TRUE HD ?
XBMC - תומך בסרטים דרך DISK ON KEY שמתחבר לקופסה ?
- תוך כמה זמן המכשיר עולה מרגע הדלקת המכשיר CUBOX-I2 / CUBOX-I ?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
CuBox-i1 עדיין נמכר ע"י היצרן בלינק הזה:
http://www.solid-run.com/product/cubox-carrier-base
הדגם הזה מריץ חלק 720P ו-1080P בלי בעייה בהפצת ה-OpenELEC (הכוללת כמובן XBMC).
עקרונית אפשר להתקין עליו גם אנדרואיד, אבל XBMC רצה עליו רע מאוד ולכן הוא לא מומלץ.
עקרונית אפשר להתקין עליו גם אנדרואיד, אבל XBMC רצה עליו רע מאוד ולכן הוא לא מומלץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·הא מעולה ומה אני אמור לבחור בכל אחד מהאפשרויות שמה ?pixies כתב:CuBox-i1 עדיין נמכר ע"י היצרן בלינק הזה:
עקרונית אפשר להתקין עליו גם אנדרואיד, אבל XBMC רצה עליו רע מאוד ולכן הוא לא מומלץ....
נגיד בראשון שזה נראה לי מעבד לבחור את אפשרות הראשונה : MICROSOM-I1 ?
ולגבי MIcro sd שמגיע עם זה , אם אני מוותר על אפשרות עדיין מגיע עם הקופסה חריץ הרחבה נכון ?
יש לי MICRO SD קטן כבר בבית השאלה איזה מהירות מומלצת ?
איך זה בחרתי הכל מינמלי וזה מראה לי 63$ ולא 55$ כמו שהיה אז ?
תודה רבה , ודר"כ למה הם לא מראים את הקנייה דרך האתר רגיל וחייב דרך הלינק הזה ?
ומה הייתה ממליץ את הגירסה הזאת 63$ או בשביל עוד 17 דולר להשקיע על I2 ?
אם גם הרגיל יריץ הכל לפי האפשרויות שתיארתי לך אז זה מספיק ?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-$55 מעולם לא כללו ספק כוח.
מומלץ לבחור את ה-MICROSOM-i1 בשדה העליון, וספק כוח 220V בשדה התחתון.
כמו כן, על כל זה מוסיפים 18% מע"מ.
Micro SD אפשר להביא ממה שיש בבית או לקנות בכל חנות מחשבים בזול. ההמלצה היא לרכוש לפחות 4GB במהירות Class 10, אבל לא חובה. זה יעבוד גם עם איטיים יותר.
לגבי הלינק הנסתר, כנראה הם מוצפים בהזמנות של i1 ומעוניינים לחסל מלאי של i2 ו-i4. אבל זוהי רק השערה שלי והיא לא מבוססת על שום מידע כלשהו.
Micro SD אפשר להביא ממה שיש בבית או לקנות בכל חנות מחשבים בזול. ההמלצה היא לרכוש לפחות 4GB במהירות Class 10, אבל לא חובה. זה יעבוד גם עם איטיים יותר.
לגבי הלינק הנסתר, כנראה הם מוצפים בהזמנות של i1 ומעוניינים לחסל מלאי של i2 ו-i4. אבל זוהי רק השערה שלי והיא לא מבוססת על שום מידע כלשהו.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

אז מומלץ יותר את MICROSOM -I1 מאשר את מה שהם מציעים רגיל באתר I2 ?pixies כתב:ה-$55 מעולם לא כללו ספק כוח.
לגבי הלינק הנסתר, כנראה הם מוצפים בהזמנות של i1 ומעוניינים לחסל מלאי של i2 ו-i4. אבל זוהי רק השערה שלי והיא לא מבוססת על שום מידע כלשהו....
לגבי MicroSD יש לי בבית 64 גיגה CLASS10 זה יתאים אליו , או בגלל שזה 64 גיגה זה לא יתאים ?
ולגבי טלוויזיה LG שלי 32LH30 שתומכת CEC זה אמור לעבוד איתו בלי בעיה נכון ?
דר"כ העלייה של I1 ו-I2 מבחינת זמן של XBMC עד שהוא מוצג בתצוגה או זהה נכון ? זה אמור לקחת תיק תק ?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-i2 מומלץ יותר אבל הוא גם יקר יותר... שניהם ינגנו לך 720P ו-1080P בלי בעייה.
לא חושב שתהיה בעייה עם 64GB, אם כי זה גם overkill וקצת חבל על הכסף.
הוא תומך ב-CEC. לא יודע לגבי LG, אם הדגם שלך תומך ב-CEC לא אמורה להיות בעייה.
זמן עלייה כחצי דקה עד דקה בשני הדגמים, אבל צריכת החשמל שלו כל כך נמוכה, שמומלץ להשאיר אותו דלוק כל הזמן.
זמן עלייה כחצי דקה עד דקה בשני הדגמים, אבל צריכת החשמל שלו כל כך נמוכה, שמומלץ להשאיר אותו דלוק כל הזמן.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

מה הכוונה OVERKILL עם 64 גיגה זה יכול להרוס את המכשיר ?pixies כתב:ה-i2 מומלץ יותר אבל הוא גם יקר יותר... שניהם ינגנו לך 720P ו-1080P בלי בעייה.
זמן עלייה כחצי דקה עד דקה בשני הדגמים, אבל צריכת החשמל שלו כל כך נמוכה, שמומלץ להשאיר אותו דלוק כל הזמן....
-בו נגיד I1 מנגן סרטי BLUERAY מלאים או תלת מימד ? אני לא יצטרך בהמשך לשדרג ?
בדקתי זה עולה לי I1 + חשמל 220 63$ זה סבבה 63$?
- דר"כ לתת פרטים ברכישה כתובת בית וכל זה באנגלית או בעברית ? ורשום שמה דרך הלינק שהבאת לי 2-3 שבועות , ככה זה הגיע לך גם ? הלינק תקין ודרכו אין בעיה לרכוש נכון ?
-שמעתי מערכת OPENLEC XBMC הכי מומלצת איך ניתן להשיג אותה ולהכניס אותה לכרטיס זיכרון ?כי באתר שלהם רק היא חסרה .
- אני מזה מתלבט בין I2 ל - I1 , מכוון של-I1 אני מוסיף עוד 60 ש"ח ואני מקבל גם מעבד יותר טוב , גם זיכרון 1גיגה לעומת חצי גיגה וגם כרטיס זיכרון , זה לא משתלם ? ורשום שמה זה בהנחה על I2 כי זה אמור לעלות 97 דולר , הוא שהם סתם מחרטטים ? אשמח אם היית עוזר לי לבחור , מה היית לוקח בשבילך ? לך יש את I1 או I2 ?
תודה רבה , שבת שלום .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא יהרוס שום דבר. פשוט חבל על הכסף כי אתה תנצל בפועל חלק מאוד קטן מהזכרון.
כן, $63 זה המחיר. אם אני לא טועה, בסוף ההזמנה הם מוסיפים 18% מע"מ.
חבר שלי שהזמין קיבל תוך חודשיים בערך. לא יודע איך זה עכשיו.
עדיף לתת פרטי כתובת באנגלית.
אצלי יש כרגע i2 ואצל החבר יש i1.
OpenELEC יש כרגע עם XBMC גירסה 14 כאן:
http://snapshots.openelec.tv
http://snapshots.openelec.tv
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

זאתי הגירסה הטובה ביותר :pixies כתב:לא יהרוס שום דבר. פשוט חבל על הכסף כי אתה תנצל בפועל חלק מאוד קטן מהזכרון.
http://snapshots.openelec.tv...
OpenELEC-Cuboxi.arm-devel-20140904012447-r19177-gd405945.tar ?
אני פתחתי את הקובץ עם ווינראר ובתוכו יש תקייה ובתוך התקייה עצמה יש את כל הקבצים , אני צריך להוציא את כל הקבצים מתוך התקייה ולשים אותם בMICROSD או שאת התקייה עצמה לשים MICROSD ?
- רגע הם מוסיפים מע"מ בסוף זה אומר עוד 40 ש"ח אז משהו בסך-266 שח בסוף ?(איך זה יוצא בסוף כל כך הרבה , המשתמש OFF באתר אמר שעלה לו קצת פחות מ-200 ש"ח לגירסה הראשונה, איך זה פתאום יוצא 266 ש"ח כולל מע"מ , או הוא התכוון לפני המע"מ ?)
כמה אצלך עלה בסך הכל I2 כולל מע"מ כולל הכל ?תוך כמה זמן הגיע אלייך המכשיר שלך גם תוך חודשיים כמו חבר שלך ?
- בעצם לך עלה המכשיר 90+ דולר עם מעמ , נכון ? כי אצלי אם צריך מעמ זה 74 דולר , בטוח שצריך להוסיף מע"מ בסוף הוא עם מע"מ זה 64 דולר כי זה נראה לי קצת מוגזם , איך יכול להיות אז שהמשתמש OFF קנה את זה בפחות מ200 ש"ח ?
-והפצות של XBMC עובד על I1 ועל I2 או יש הפצות לכל סוג של מכשיר ? נגיד יש הפצה שמתאימה רק לגירסאות החדשות יותר של I2 וכו ולא לI1 או הכל מתאים להכל ?
-I1 סוחב סרטי בלוריי עם DISKONKEY בלי בעיות ?
- לגבי מעבד I2 לעומת I1 זה הבדל שאני ירגיש בניגוד סרטים 720P או 1080P וגם במקודדי אודיו כמו DTS HD OR DOLBY TRUE HD ? ובכללי בעבודה עם המכשיר ?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש 2 אפשרויות להתקנה - קובץ img.zip שאתה פותח ל-img ואז צורב את כרטיס ה-Micro SD. את זה חייבים לעשות כאשר מכינים פעם ראשונה את כרטיס ה-Micro SD עבור המחשב.
קובץ tar משמש לעדכון התקנה קיימת - מעבירים את קובץ ה-tar לתיקייה הנקראת Update ואז מבצעים ריסטרט מסודר למחשב. היתרון של שיטת התקנה זו הוא שאין צורך להגדיר או להתקין מחדש את ההרחבות של ה-XBMC.
איך המע"מ קורה? אלו הם חוקי מדינת ישראל, אין מה לעשות...
ההפצות זהות עבור ה-i1 וה-i2.
אין לי דיסק און קי בגודל 50GB, אז לא יכול לבדוק לך את זה. דרך רשת קווית ביתית (כלומר, ממחשב אחר בבית שעליו מאוחסן הקובץ) זה מנגן בלי בעייה תכני בלו ריי ו-DTS-HD.
קובץ tar משמש לעדכון התקנה קיימת - מעבירים את קובץ ה-tar לתיקייה הנקראת Update ואז מבצעים ריסטרט מסודר למחשב. היתרון של שיטת התקנה זו הוא שאין צורך להגדיר או להתקין מחדש את ההרחבות של ה-XBMC.
אין לי דיסק און קי בגודל 50GB, אז לא יכול לבדוק לך את זה. דרך רשת קווית ביתית (כלומר, ממחשב אחר בבית שעליו מאוחסן הקובץ) זה מנגן בלי בעייה תכני בלו ריי ו-DTS-HD.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·ניסית את בלוריי DTS HD במכשיר שלך I2 או ב I1 ?pixies כתב:יש 2 אפשרויות להתקנה - קובץ img.zip שאתה פותח ל-img ואז צורב את כרטיס ה-Micro SD. את זה חייבים לעשות כאשר מכינים פעם ראשונה את כרטיס ה-Micro SD עבור המחשב.
אין לי דיסק און קי בגודל 50GB, אז לא יכול לבדוק לך את זה. דרך רשת קווית ביתית (כלומר, ממחשב אחר בבית שעליו מאוחסן הקובץ) זה מנגן בלי בעייה תכני בלו ריי ו-DTS-HD....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניסיתי ב-i2, אבל לדעתי לא צריכה להיות בעייה ב-i1, כי נגינת תכני HD מתבצעת בפענוח חומרה של המעבד הגרפי המובנה ולא ע"י המעבד עצמו, שהוא זהה בשניהם.
בכל מקרה, למה אתה כל כך לחוץ על DTS-HD אם אין לך רסיבר?
בכל מקרה, למה אתה כל כך לחוץ על DTS-HD אם אין לך רסיבר?