מפצל להרבה שקעים על מה אתם ממליצים?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #21 

Ron1999 כתב:נשמע כאילו אתה בודק את החבר'ה פה :)
אתה בא, מספר על שינוי, מקבל תגובה של "אין מצב" אז אתה מספר שבעצם השינוי היה אחר :)

בכל מקרה, אני עוקב אחרי השרשור הזה מכיוון שגם אותי מענין נושא ההגנה על המערכת שלי (ועל המקרן)
אשמח לשמוע איזה שורה תחתונה למוצר לא יקר (עד 500 ש"ח) שיכול לסגור את הפינה הזו של הפרעות חשמל שנובעות מברקים \ פעולות מדחס \ מקרר \ מזגן \ תנור \ וואטאבר
...
·
אור,בגלל שהשירשור מדבר על מפסקים-אז כן אתה צודק,דיברתי רק על זה.ובכל זאת-אני איתך בשאלה של מה לעשות..עם הפרעות חשמל...
כיף חיים.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #22 

G-FORCE כתב:החיבורים שיחוברו הם: טלויזיה, רסיבר, מחשב ודיסק קשיח חיצוני.
זה לא מוגזם.
...
תיאורטית זה לא מוגזם בכלל אבל תלוי איזה עוד צרכנים מתחברים על אותו מעגל
שאתה אומר מחשב מה זה אומר פי סי או נייד ?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #23 

מחשב HTPC ואני מוסיף גם סאב ו-AMBILIGHT לרשימה.
עד כה לא היו לי בעיות.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

G-FORCE כתב:מחשב HTPC ואני מוסיף גם סאב ו-AMBILIGHT לרשימה.
עד כה לא היו לי בעיות.
...
על פניו נראה לי בסדר גמור .
אותו דבר כשאתה טיפש.

simpson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #25 

חברים בו נעשה קצת סדר.
עדיין לא הבנתי את החברים כאן שמתנגדים או מאמינים שמגן ברקים לא עושה את עבודתו (אני כמובן מדבר על מוצר מגן ברקים איכותי/יקר ולא הזולים שמוכרים בכל סופר בזול ) המכשיר בסך הכל מומלץ (אפילו ע"י חברת החשמל בעצמה) כדי למנוע נזקים ולספק הגנה מהחיבור הישיר לחשמל על אותו המוצר המחובר אליו.
אין כאן שום הגנה כמובן מברקים (הכוונה לסופת ברקים בחורף) ממש לא יעזור כאן מגן ברקים וגם לא סופרמן , מדובר על הגנה מאותם נחשולים והספקות קצרות שרק לידיעה מאוד מאוד מסוכן לכל מכשיר שהוא וכל קפיצה או נזק אחר הנובע מתשתית ומרשת החשמל.
דבר נוסף , שמתי לב שמדובר כאן שלא כדי להעמיס על המפצל - נכון מאוד אבל אך ורק מכשירים שזוללים חשמל (כגון: מזגן , מייבש כביסה/מכונת הכביסה, מקרר) מכיוון שהם צורכים הספק (כח) הרבה יותר ממכשירים קטנים, אסור לחבר לאותו המפצל את כל הקו"ב בבית וגם את המזגן כי אז המזגן מייד יתחיל לשרוף את התקע והשקע אליו מחובר במפצל ויתחיל קצר.
ניתן לחבר (גם למפצל 12 שקעים) את כל הקו"ב הביתי (גם אם מדובר בסטרימר או מחשב וכד') הם צורכי חשמל קטנים.
דבר קטן לסיכום:
בגדול יש כאן את אותה העבודה אם מחברים את המפצל 10 שקעים עצמו למגן הברקים בודד או לרכוש מפצל 8 שקעים שהוא כבר המגן ברקים.
מומלץ לרכוש מגן ברקים איכותי (יש חברות שונות גם GPT בניהם) ולא לרכוש סינים פשוטים במחיר זול לקנות שלושה או יותר הם לא שווים דבר , שמעתי מחברים מה קרה אם מוצר זול שכזה עד לשריפת המסך.
שוב לא לשכוח לא לחבר אליו גם מוצר הדורש יותר חשמל , להם יש מגני ברקים שונים וכוללים גם השהייה(מכיוון שיש להם מדחס) ומומלץ לחבר אותם בנפרד לשקע כדי לא ליצור עומס וסכנת קצר או שריפה .
אני יכול לתת דוגמה קטנה אצלי היה מחובר מפזר חום עליון, כמו מזגן קטן (כן גם הוא צורך יותר חשמל) למפצל של שניים יחד עם ממיר , לאחר זמן קצר התחיל קצר וקפיצות מאוד מעצבנות בחשמל , מבדיקה קטנה ראיתי שמפזר החום פשוט שרף את התקע ושקע המפצל אליו היה מחובר.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

simpson כתב:חברים בו נעשה קצת סדר.
עדיין לא הבנתי את החברים כאן שמתנגדים או מאמינים שמגן ברקים לא עושה את עבודתו (אני כמובן מדבר על מוצר מגן ברקים איכותי/יקר ולא הזולים שמוכרים בכל סופר בזול ) המכשיר בסך הכל מומלץ (אפילו ע"י חברת החשמל בעצמה) כדי למנוע נזקים ולספק הגנה מהחיבור הישיר לחשמל על אותו המוצר המחובר אליו.
אין כאן שום הגנה כמובן מברקים (הכוונה לסופת ברקים בחורף) ממש לא יעזור כאן מגן ברקים וגם לא סופרמן , מדובר על הגנה מאותם נחשולים והספקות קצרות שרק לידיעה מאוד מאוד מסוכן לכל מכשיר שהוא וכל קפיצה או נזק אחר הנובע מתשתית ומרשת החשמל.
דבר נוסף , שמתי לב שמדובר כאן שלא כדי להעמיס על המפצל - נכון מאוד אבל אך ורק מכשירים שזוללים חשמל (כגון: מזגן , מייבש כביסה/מכונת הכביסה, מקרר) מכיוון שהם צורכים הספק (כח) הרבה יותר ממכשירים קטנים, אסור לחבר לאותו המפצל את כל הקו"ב בבית וגם את המזגן כי אז המזגן מייד יתחיל לשרוף את התקע והשקע אליו מחובר במפצל ויתחיל קצר.
ניתן לחבר (גם למפצל 12 שקעים) את כל הקו"ב הביתי (גם אם מדובר בסטרימר או מחשב וכד') הם צורכי חשמל קטנים.
דבר קטן לסיכום:
בגדול יש כאן את אותה העבודה אם מחברים את המפצל 10 שקעים עצמו למגן הברקים בודד או לרכוש מפצל 8 שקעים שהוא כבר המגן ברקים.
מומלץ לרכוש מגן ברקים איכותי (יש חברות שונות גם GPT בניהם) ולא לרכוש סינים פשוטים במחיר זול לקנות שלושה או יותר הם לא שווים דבר , שמעתי מחברים מה קרה אם מוצר זול שכזה עד לשריפת המסך.
שוב לא לשכוח לא לחבר אליו גם מוצר הדורש יותר חשמל , להם יש מגני ברקים שונים וכוללים גם השהייה(מכיוון שיש להם מדחס) ומומלץ לחבר אותם בנפרד לשקע כדי לא ליצור עומס וסכנת קצר או שריפה .
אני יכול לתת דוגמה קטנה אצלי היה מחובר מפזר חום עליון, כמו מזגן קטן (כן גם הוא צורך יותר חשמל) למפצל של שניים יחד עם ממיר , לאחר זמן קצר התחיל קצר וקפיצות מאוד מעצבנות בחשמל , מבדיקה קטנה ראיתי שמפזר החום פשוט שרף את התקע ושקע המפצל אליו היה מחובר.
...
ומה זו לדעתך חברת GPT חברה יפנית? או גרמנית? זו חברה סינית זולה ולא יותר מיזה
אנשים רוכשים במייטב כספם מסכים ומערכות הגברה באלפי או בעשרות אלפי שקלים ומתקמצנים על עוד מאתיים שלוש מאות ש"ח (ולא חסר כאלו) ברכישת מוצר אייכותי כדי להגן על האלקטרוניקה ובמקום זאת קונים מוצר זול כי הרעיון הנחה את מרביתם "אצלי זה לא יקרה אני קונה סתם כדי לצאת ליידי חובה מול המצפון ולא כי באמת צריך להגן ולשמור על מוצרי החשמל היקרים " . לא נעים לקום בוקר אחד ולראות מסך שעלה כמה אלפים טובים של שקלים שרוף בגלל עומס על הקו או בגלל תנודות בחשמל והמגן הזול שרכשתם לא עמד בעומס . יש גם מפסקים חצי אוטומטים טובים שניתן להרכיב אותם על הלוח חשמל על המעגל המבוקש והם מגינים בצורה טובה על מוצרי החשמל בפני נחשולי מתח
אותו דבר כשאתה טיפש.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

מישהו יכול לתת לי המלצה מה לקנות?
כיף חיים.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

royla כתב:מישהו יכול לתת לי המלצה מה לקנות?
...
אני חושב שבמידה ואין לך אפשרות לבצע מפסק חצי אוטומטי בלוח כנגד נחשולי מתח על המעגל המסויים כדאי לחשוב בכיוון של אל פסק טוב ואיכותי
אתה צריך לחשב את צריכת החשמל של כול הצרכנים שמחוברים לנקודת המוצא של החשמל בקיר ולקנות אל פסק גבוה יותר מבחינת הספק שמעתי שאדוויס הם טובים ואולי יש עוד חברות שיכולים להמליץ לך כאן החברים
אותו דבר כשאתה טיפש.

Ron1999
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
שם מלא: Ron1999
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #29 

השרשור הזה הוא אחד הטובים שקראתי -
כל כך הרבה מלל ואפס עצות מעשיות או מועילות.
הרבה "אל תקנה את זה" והרבה "זה לא יועיל לך" אבל אפס "קנה את המכשיר XXXX כי הוא עושה את העבודה"
אז הרמתי ידיים, ירדתי לטמבוריה שמתחת לביתי ופניתי אל המוכר (החביב אך המנוסה בתחום החשמל התל אביבי, מסתבר)
לאחר דין ודברים יצאתי עם זוג מכשירים כאלה:

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2567-% ... 9%D7%A7-TM

אפילו המחיר היה זהה

אחד חובר למפצל שמזין:
1. מזגן 2 כ"ס
2. מקרן
3. 3 לפטופים

השני מחובר למפצל שמחזיק את המערכת על נגזרותיה:
מגבר
קומפקט
פטיפון
מגוון שנאים (פונו סטייג', לפטופ, סטרימר, כוננים חיצוניים)

בינתיים העסק עובד (כבר כמעט 24 שעות!!!! ואוו!)

אשמח לדווח על העבודה החלקה של כל הרכיבים בהמשך הדרך, או על מותם בטרם עת (במידה ואכן יקרה האסון)

המשך יום טוב ושב"ש

simpson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

Ron1999 - את מותם של המוצרים שלך המחוברים למגן ברקים לא תמצא מהר כל כך , בכל זאת המגן עושה את עבודתו , אבל אני אשמח לשמוע ממך שוב שלא קרה משהו למפצל הראשון - לדעתי קצת עמוס.
שוב לדעתי (יכולים לחלוק על זה) ואני לא עובד שלהם או מקבל אחוזים מבחינת מגן ברקים זה GPT (מה שמומלץ עוד יותר שיכלול השהייה ל- 4 דק' )
בהצלחה לרוכשים. (Y)

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

בשביל הניסןי קניתי מגן ברקים gpt עם ה4 דק השהייה...כ100 שח...הייתי בהחלט מסתפק בוויסבורד שרכשת!נקווה שיעשה את העבודה.לחבר שלי הלכו כמה מכשירי חשמל בגלל חברת החשמל...אגב-זה מיוצר בישראל כמו הוויסבורד.
כיף חיים.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

Ron1999 כתב:השרשור הזה הוא אחד הטובים שקראתי -
כל כך הרבה מלל ואפס עצות מעשיות או מועילות.
הרבה "אל תקנה את זה" והרבה "זה לא יועיל לך" אבל אפס "קנה את המכשיר XXXX כי הוא עושה את העבודה"
אז הרמתי ידיים, ירדתי לטמבוריה שמתחת לביתי ופניתי אל המוכר (החביב אך המנוסה בתחום החשמל התל אביבי, מסתבר)
לאחר דין ודברים יצאתי עם זוג מכשירים כאלה:

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2567-% ... 9%D7%A7-TM

אפילו המחיר היה זהה

אחד חובר למפצל שמזין:
1. מזגן 2 כ"ס
2. מקרן
3. 3 לפטופים

השני מחובר למפצל שמחזיק את המערכת על נגזרותיה:
מגבר
קומפקט
פטיפון
מגוון שנאים (פונו סטייג', לפטופ, סטרימר, כוננים חיצוניים)

בינתיים העסק עובד (כבר כמעט 24 שעות!!!! ואוו!)

אשמח לדווח על העבודה החלקה של כל הרכיבים בהמשך הדרך, או על מותם בטרם עת (במידה ואכן יקרה האסון)

המשך יום טוב ושב"ש
...
אני שמח שירדת לטמבוריה ורכשת מגן, בכלל אם שואלים את דעתי אני חושב שמיותר היה אם היית שואל שאלות.... בעניין הזה כאן בפורום הרי במיילא ירדת לטמבוריה ועשית מה שאתה רוצה וכניראה ואתה חושב שאף אחד כאן לא מבין כי לא קיבלת תשובות ברורות לעניין שהוא לא ברור במאה אחוז וכול דבר כניראה צריך אצלך להיפתר בשלט רחוק והכול עניין של שאלה בפורום והופ, הכול מסתדר ... בהצלחה עם המגן החדש אני מקווה שהוא יעשה את עבודתו נאמנה ....
אותו דבר כשאתה טיפש.

simpson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

אפרופו ישראל , למה אמרו שחברת GPT היא מסין ??
הוא מוצר כחול לבן + תו התקן הישראלי.
רועי ,לדעתי מוצר מצויין לי יש מספר מגני ברקים (כוללים השהייה) כבר מספר שנים.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #34 

אצלי הציוד מחובר למפצל של 10, משם לups, ממנו למגן ברקים שנמצא על השקע.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #35 

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

אין הבדלים בסאונד בגלל מגן ברקים....הכיול של האודיסי כשהמיקרופון מעל גובה המשענת ..נותן יותר צלילים גבוהים...סתם בשביל לסגור את הנושא.אור-אתה צודק,לא שחשבתי אחרת...
כיף חיים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #37 

royla כתב:בשביל הניסןי קניתי מגן ברקים gpt עם ה4 דק השהייה...כ100 שח...הייתי בהחלט מסתפק בוויסבורד שרכשת!נקווה שיעשה את העבודה.לחבר שלי הלכו כמה מכשירי חשמל בגלל חברת החשמל...אגב-זה מיוצר בישראל כמו הוויסבורד.
...
·
עשית בשכל שרכשת עם השהיה. ללא השהיה, המגן לא לגמרי מגן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”