מפצל להרבה שקעים על מה אתם ממליצים?
השאלה לכמה עוד שקעים אתה צריך לפצל.
יש מפצל ל-8 שקעים מומלץ של GPT הרבה יותר טוב מהמפצלים הרגילים מכיוון שהוא כולל מגן ברקים עם השהייה, (יש גם דגם עם חיבורי USB)
לינק לדוגמה:
http://www.electrocohen.co.il/product.a ... uctid=1921
יש מפצל ל-8 שקעים מומלץ של GPT הרבה יותר טוב מהמפצלים הרגילים מכיוון שהוא כולל מגן ברקים עם השהייה, (יש גם דגם עם חיבורי USB)
לינק לדוגמה:
http://www.electrocohen.co.il/product.a ... uctid=1921
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·simpson כתב:השאלה לכמה עוד שקעים אתה צריך לפצל.
לינק לדוגמה:
http://www.electrocohen.co.il/product.a ... uctid=1921...
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני לא מפחד מברקים...אבל מפחד מקפיצות מתח או דברים שפוכעים במערכת.
יש מפצל כזה איכותי?נגד קפיצות מתח...
יש מפצל כזה איכותי?נגד קפיצות מתח...
כיף חיים.
רועי זה בדיוק מה שיש בלינק שצירפתי .
המגן הזה מומלץ לכל תחומי נחשולי המתח שמאוד נפוץ בחשמל או כל נזק שיכול להיגרם כתוצאה מהחשמל עצמו.
המשפט "מגן ברקים " ממש לא מתכוון לברקים של החורף (האמת כמה כבר חורף יש במדינה הקטנה שלנו
) הכוונה כאן לכל הפרעה/קפיצה/נחשול שיש ברשת החשמל כדי למנוע נזקים ישירים במערכות השונות, ומה שניזוק הוא המעגל החשמלי שיש במתקן.
לדעתי מומלץ לחבר מגן ברקים לרוב המוצרים בבית (קו"ב , מזגו וכד').
המגן הזה מומלץ לכל תחומי נחשולי המתח שמאוד נפוץ בחשמל או כל נזק שיכול להיגרם כתוצאה מהחשמל עצמו.
המשפט "מגן ברקים " ממש לא מתכוון לברקים של החורף (האמת כמה כבר חורף יש במדינה הקטנה שלנו
לדעתי מומלץ לחבר מגן ברקים לרוב המוצרים בבית (קו"ב , מזגו וכד').
- royla
-
- חבר ותיק

@simpson
·
נראה מעניין!!
תודה רבה!
·
נראה מעניין!!
תודה רבה!
כיף חיים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·אליאל כתב:של 12 יסדר אותי לגמרי...
אם אתה חייב 12, אפשר לרכוש פס כמו שהראו כאן ולחבר אותו למגן ברקים עם השהייה.
כמובן יהיה קצת יקר יותר אבל תקבל 12 שקעים מוגנים כפי שרצית.
1 המפצל של GPT לא עומד בשום תנאי סף ,חברה סינית עם איכות מוצרים נמוכה
2 לעניין מפצל מרובה שקעים ייתכן וכמות כזו של צרכנים עלולה להעמיס על נקודת החשמל אליה מחובר המפצל בעיקר עם מדובר בבית עם חשמל חד פאזה
הדבר שעלול לגרום להתחממות המפצל / נקודת החשמל בעיקר אם יש עוד צרכנים על אותו מעגל ולגרום לקצרים דבר שאינו מומלץ .תנסה לבדוק אם יש לך דרך לפצל את מקור המתח לשני נקודות שונות
2 לעניין מפצל מרובה שקעים ייתכן וכמות כזו של צרכנים עלולה להעמיס על נקודת החשמל אליה מחובר המפצל בעיקר עם מדובר בבית עם חשמל חד פאזה
הדבר שעלול לגרום להתחממות המפצל / נקודת החשמל בעיקר אם יש עוד צרכנים על אותו מעגל ולגרום לקצרים דבר שאינו מומלץ .תנסה לבדוק אם יש לך דרך לפצל את מקור המתח לשני נקודות שונות
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 03/09/2014 13:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
UPS לדעתי זה לא פתרון נכון , אין הבדל בין UPS לבין מפצל כאשר מדובר על עומס צרכני על נקודת חשמל אחת או מעגל חשמלי אחד גם אליו יתחברו כל הצרכנים ואם תמצא UPS כזה גדול לבטח הוא יהיה יקר מאוד אם אתה רוצה לחבר UPS יש לבצע זאת רק לאחר פיצול מקור המתח ורק כאשר הורדת עומס אתה יכול בקצה להתחבר עם UPS או כל דבר אחראליאל כתב:נראה לי שאני ישים ups מה שמחובר לי זה טיוי מחשב מגבר סאב ארדיסק ממיר אקסבוקס וכל מני משתנים אחרים......
עדיין אני מליץ לך לנסות ולפצל את מקור המתח זה הכי נכון מבחינת לא לגרום עומסים על הנקודה /מעגל חשמלי
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- royla
-
- חבר ותיק

תשמעו,אולי אני מדבר שטויות ואולי לא...אני לא סגור על זה עדיין...אצלי בעבר חיברתי לשקע מגן ברקים ואז מפצל שמחובר ל:
1-רסיבר 180 וואט
2-מגבר פאוור 100 וואט
3-טלויזיה פלזמה 50 אינצ
4-סטרימר
5-סאבוופר
6-ממיר ייס.
ניתקתי את המגן ברקים כרגע
יש מצב ,כרגע מבדיקה ראשונית..לא סגור על זה,הסאונד יותר עשיר,פחות מתכת,הטוויטר יותר מפורט-כאילו מוסיף עוד במה יותר גבוה.
יכול להיות?
יש מצב?
1-רסיבר 180 וואט
2-מגבר פאוור 100 וואט
3-טלויזיה פלזמה 50 אינצ
4-סטרימר
5-סאבוופר
6-ממיר ייס.
ניתקתי את המגן ברקים כרגע
יש מצב ,כרגע מבדיקה ראשונית..לא סגור על זה,הסאונד יותר עשיר,פחות מתכת,הטוויטר יותר מפורט-כאילו מוסיף עוד במה יותר גבוה.
יכול להיות?
יש מצב?
כיף חיים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
@royla - זה מאוד (מאוד!) לא סביר, והאמת היא שרק מבחן עיוור יכריע כי מאוד יכול להיות שזה המוח שלך שמשפיע על הסאונד, ולא המגן ברקים... 
- royla
-
- חבר ותיק

·epony כתב:@royla - זה מאוד (מאוד!) לא סביר, והאמת היא שרק מבחן עיוור יכריע כי מאוד יכול להיות שזה המוח שלך שמשפיע על הסאונד, ולא המגן ברקים......
אור ידידי,מאמין לך,זה הרבה יותר הגיוני שיש את השינוי הזה שאני מדבר עליו בגלל:1-הזזת הרמקולים 15 סמ נוספים מהקיר האחורי וכן-יותר חשוב לדעתי-כיול עם חצובה מעל גובה המושב האחורי.נכון?
כיף חיים.
- Ron1999
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Ron1999
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נשמע כאילו אתה בודק את החבר'ה פה 
אתה בא, מספר על שינוי, מקבל תגובה של "אין מצב" אז אתה מספר שבעצם השינוי היה אחר
בכל מקרה, אני עוקב אחרי השרשור הזה מכיוון שגם אותי מענין נושא ההגנה על המערכת שלי (ועל המקרן)
אשמח לשמוע איזה שורה תחתונה למוצר לא יקר (עד 500 ש"ח) שיכול לסגור את הפינה הזו של הפרעות חשמל שנובעות מברקים \ פעולות מדחס \ מקרר \ מזגן \ תנור \ וואטאבר
אתה בא, מספר על שינוי, מקבל תגובה של "אין מצב" אז אתה מספר שבעצם השינוי היה אחר
בכל מקרה, אני עוקב אחרי השרשור הזה מכיוון שגם אותי מענין נושא ההגנה על המערכת שלי (ועל המקרן)
אשמח לשמוע איזה שורה תחתונה למוצר לא יקר (עד 500 ש"ח) שיכול לסגור את הפינה הזו של הפרעות חשמל שנובעות מברקים \ פעולות מדחס \ מקרר \ מזגן \ תנור \ וואטאבר