פוקוס או מאזדה ??
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
רציתי לשמוע מה דעתכם,
צריך להחליט פוקוס או מאזדה 3.
כיום אני נוהג בפוקוס ( 2004 ) ומאוד מרוצה. נהגתי במאזדה 3 כמה ימים
והיתה לי הרגשה שקצת צפוף ( רגל ימין כל הזמן נתקעה לי בקונסולה המרכזית )
אין לי ספק שזה רכב טוב השאלה הי מה עדיף ברמת גימור ליסינג ובשיקול של כמה פרמטרים.
1. נוחות ( הכי חשוב )
2. מרחב פנים
3. בטיחות
4. חויית נהיגה ( קשור גם לפרמטר הראשון )
5. תא מטען
6. מערכת טובה יותר ( לא מתכוון להשקיע בתוספות ).
תודה ..
צריך להחליט פוקוס או מאזדה 3.
כיום אני נוהג בפוקוס ( 2004 ) ומאוד מרוצה. נהגתי במאזדה 3 כמה ימים
והיתה לי הרגשה שקצת צפוף ( רגל ימין כל הזמן נתקעה לי בקונסולה המרכזית )
אין לי ספק שזה רכב טוב השאלה הי מה עדיף ברמת גימור ליסינג ובשיקול של כמה פרמטרים.
1. נוחות ( הכי חשוב )
2. מרחב פנים
3. בטיחות
4. חויית נהיגה ( קשור גם לפרמטר הראשון )
5. תא מטען
6. מערכת טובה יותר ( לא מתכוון להשקיע בתוספות ).
תודה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני מניח שגם בחירת הרכב היא סובייקטיבית
נהגתי על שניהם באופן זמני עד שהגיע לי הרכב הקבוע שלי (אוקטביה TDI)
אז ככה
הפוקוס שמה את המאזדה בכל אחד מהפרמטרים שציינת
היתרון היחיד שיש למאזדה הוא היחס בין המנוע למשקל הגוף.
המאזדה בעלת גוף קל ולכן היא זריזה יותר.
למעט זה אין ספק שהפוקוס אוכלת בלי מלח .
אני חייב לציין שסבלתי במאזדה והחלפתי אותה מיד.
נהגתי על שניהם באופן זמני עד שהגיע לי הרכב הקבוע שלי (אוקטביה TDI)
אז ככה
הפוקוס שמה את המאזדה בכל אחד מהפרמטרים שציינת
היתרון היחיד שיש למאזדה הוא היחס בין המנוע למשקל הגוף.
המאזדה בעלת גוף קל ולכן היא זריזה יותר.
למעט זה אין ספק שהפוקוס אוכלת בלי מלח .
אני חייב לציין שסבלתי במאזדה והחלפתי אותה מיד.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
היו לי שני פוקוסים דור קודם והיום מאזדה 3..
הפוקוס דור קודם היה ללא תחרות ...
הפוקוס החדש גדול ,רועש להחריד באופן מוגזם לגמרי
גימור נחות וכבד מאוד על המנוע
המאזדה צפוף יותר ,איכותי יותר,מהיר ובעל איכות נהיגה או התנהגות כביש טובה יותר
הסטריאו בפוקוס טוב בהרבה מהמאזדה
לשיקולך
הפוקוס דור קודם היה ללא תחרות ...
הפוקוס החדש גדול ,רועש להחריד באופן מוגזם לגמרי
גימור נחות וכבד מאוד על המנוע
המאזדה צפוף יותר ,איכותי יותר,מהיר ובעל איכות נהיגה או התנהגות כביש טובה יותר
הסטריאו בפוקוס טוב בהרבה מהמאזדה
לשיקולך
052-4200610
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כבדות (של הפוקוס החדשה) = בעליות לירושלים כל בוקר בכביש 443, אני מדביק את דוושת הגז למטה עד הסוף, ובכל זאת מנופף לשלום מהנתיב הימני לכל הטנדרים שעוקפים אותי בקלילות.
חוץ מזה אין מה להשוות - הפוקוס לוקחת את המזדה בגדול.
חוץ מזה אין מה להשוות - הפוקוס לוקחת את המזדה בגדול.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
פורד שידוע במכוניות שמרניות ומשעממות עשתה טעות גדולה בדגם הקודם של הפוקוס ויצא להם מכוניות קצת אונגרדית בעיצוב בפנימי ומכונית מאוד מוצלחת לנהיגה. אבל הם תיקנו את הטעות הזו והדגם החדש שוב שמרני ומשעמם וכבר לא מכונית מוצלחת לנהיגה. אבל היא מרווחת מאוד ובטוחה.
אם העיצוב הפנימי הסולדי לא מפריע אז הטיוטה קורולה היא מכונית מאוד מוצלחת ואמינה מאוד (יש לה גם שילוב מוצלח מאוד של מנוע גיר עם סחיבה נהדרת לקטגוריה שלה). ברור שהיא גם הרבה יותר מרווחת בפנים ובתא המטען מהמזדה 3.
אני מכיר הרבה אנשים שנוסעים במזדה 3 ומאוד אוהבים את המכונית - עיצוב פנימי ספורטיבי משהוא ותאוצה לא רעה חשובים להם יותר ממרווח.
חבר שלי החליף את המזדה 3 שלו לרנו מגן החדשה (דגם 2007 עבר מתיחת פנים) והוא מאוד מרוצה מהמרווח ואיכות הנסיעה נכון המכונית מרגשיה יות כבדה מה3 אבל יותר זריזה מהפקוס - כמובן שמכונית צרפתית נחשבת פחות אמינה ועם שוק חלש יחסית, אבל מליסניג (אם זו האופציה) זה לא צריך לשנות.
אפשרות אחרת היא הלנסר של מיציבושי שהיא מכונית בנונית בכל התחומים - כלומר לא רעה בכלום אבל גם לא מדהימה בכלום - בקיצור מכונית טובה (לא יותר ולא פחות) - קצת חלשה בשוק היד שנייה, אבל שוב מליסניג (אם זו האופציה) זה לא צריך לשנות.
אני מקווה שהמידע הזה עוזר.
אם העיצוב הפנימי הסולדי לא מפריע אז הטיוטה קורולה היא מכונית מאוד מוצלחת ואמינה מאוד (יש לה גם שילוב מוצלח מאוד של מנוע גיר עם סחיבה נהדרת לקטגוריה שלה). ברור שהיא גם הרבה יותר מרווחת בפנים ובתא המטען מהמזדה 3.
אני מכיר הרבה אנשים שנוסעים במזדה 3 ומאוד אוהבים את המכונית - עיצוב פנימי ספורטיבי משהוא ותאוצה לא רעה חשובים להם יותר ממרווח.
חבר שלי החליף את המזדה 3 שלו לרנו מגן החדשה (דגם 2007 עבר מתיחת פנים) והוא מאוד מרוצה מהמרווח ואיכות הנסיעה נכון המכונית מרגשיה יות כבדה מה3 אבל יותר זריזה מהפקוס - כמובן שמכונית צרפתית נחשבת פחות אמינה ועם שוק חלש יחסית, אבל מליסניג (אם זו האופציה) זה לא צריך לשנות.
אפשרות אחרת היא הלנסר של מיציבושי שהיא מכונית בנונית בכל התחומים - כלומר לא רעה בכלום אבל גם לא מדהימה בכלום - בקיצור מכונית טובה (לא יותר ולא פחות) - קצת חלשה בשוק היד שנייה, אבל שוב מליסניג (אם זו האופציה) זה לא צריך לשנות.
אני מקווה שהמידע הזה עוזר.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
כרמי כתב:פורד שידוע במכוניות שמרניות ומשעממות עשתה טעות גדולה בדגם הקודם של הפוקוס ויצא להם מכוניות קצת אונגרדית בעיצוב בפנימי ומכונית מאוד מוצלחת לנהיגה. אבל הם תיקנו את הטעות הזו והדגם החדש שוב שמרני ומשעמם וכבר לא מכונית מוצלחת לנהיגה. אבל היא מרווחת מאוד ובטוחה.
אני מקווה שהמידע הזה עוזר....
כרמי מסכים עם כל מילה...
כל מה שכתבת פשוט נכון!!!
052-4200610