רמקולים של פישר
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
יש זוג ביד 2 ב 2000 ש"ח...
- קצת יקר לדעתי..
- קצת יקר לדעתי..
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
על מנת לקבל נקודת מבט שונה מעט מהתמחורים המקומיים: הזוג הנמכר לאחרונה במחיר הגבוה ב-eBay עמד על-$114 (המכירה גם כללה רסיבר והסתיימה עם 7 הצעות), זה שלפניו נמכר ב-$77 ו-30 הצעות.
ולגבי הקישור, היה נחמד להזכר באחד השרשורים הטובים והמצחיקים ביותר שהיו כאן.
ולגבי הקישור, היה נחמד להזכר באחד השרשורים הטובים והמצחיקים ביותר שהיו כאן.
נערך לאחרונה על ידי tomyeshuah ב 01/09/2014 23:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אנחנו סתם קטנוניים בעלי עין צרה. $114, $77 ... איזה מספרים מגעילים. המוכר ביד 2 שלף '2000' שזה מספר עגול והחלטי, וסגר עניין באלגנטיות. 
אסתי של רני... עכשיו זה... באמת משהו מיוחד!
[imgbig]http://i86.photobucket.com/albums/k109/ ... ment-1.jpg[/imgbig]
אסתי של רני... עכשיו זה... באמת משהו מיוחד!
[imgbig]http://i86.photobucket.com/albums/k109/ ... ment-1.jpg[/imgbig]
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
וואוו...כמה הלצות על המוכר מיד 2...קרעתם אותי...המחיר הזוי,כן או שלא?
בואו נבדוק:
למרות שהשוק באיביי לא אקטואלי לגבינו כי איך תסבירו בהיפוכו של דבר,9090DB נמכר שם בסביבות ה 1000 דולר בעוד שכאן אנשים לא מוכנים להוציא 2000 ש''ח? ויש עוד המון דוגמאות.
נחזור לרמקולים המדוברים,תום טען שהמחיר באיביי בין 70 ל 110 דולר,נכון?
בואו נניח שהם נמכרים ב 50 דולר,אבל זה 50 דולר שם ולא כאן !
מה עם עלות המשלוח הכוללת אריזה במשקל של קרוב ל 50 ק''ג?הרי רק המשלוח יעבור את ה 2000 ש''ח !
מדוע לקונה לשלם על הרכב שלכם 50,000 ש''ח אם הוא יכול להשיג אותו באיביי במחצית מהסכום?...אה...המשלוח והמיסים !
מדוע לתקן מכשיר אצל יאיר אם אפשר לתקן בחו''ל בעשירית המחיר?האמת שגם כאן אפשרי לתקן זול יותר,הרבה יותר זול!
ולסיכום,למי שלא הבין...אני הוא בעל המודעה המדוברת...
בואו נבדוק:
למרות שהשוק באיביי לא אקטואלי לגבינו כי איך תסבירו בהיפוכו של דבר,9090DB נמכר שם בסביבות ה 1000 דולר בעוד שכאן אנשים לא מוכנים להוציא 2000 ש''ח? ויש עוד המון דוגמאות.
נחזור לרמקולים המדוברים,תום טען שהמחיר באיביי בין 70 ל 110 דולר,נכון?
בואו נניח שהם נמכרים ב 50 דולר,אבל זה 50 דולר שם ולא כאן !
מה עם עלות המשלוח הכוללת אריזה במשקל של קרוב ל 50 ק''ג?הרי רק המשלוח יעבור את ה 2000 ש''ח !
מדוע לקונה לשלם על הרכב שלכם 50,000 ש''ח אם הוא יכול להשיג אותו באיביי במחצית מהסכום?...אה...המשלוח והמיסים !
מדוע לתקן מכשיר אצל יאיר אם אפשר לתקן בחו''ל בעשירית המחיר?האמת שגם כאן אפשרי לתקן זול יותר,הרבה יותר זול!
ולסיכום,למי שלא הבין...אני הוא בעל המודעה המדוברת...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

שים לב לזה. ההנחה שלך שגוייה במקור. אני לא מכיר מחירים אצל יאיר, אבל אני די בטוח שהוא היה גווע ברעב עם אותם מחירים בארה"ב. רמי, עם כל הכבוד, לא נראה לי שכדאי להיכנס לדיון הזה ברצינות ולשאול מי בדעתו השפויה יחשוב בכלל לשגר לישראל 50 ק"ג מלאים בפישר.למרות שהשוק באיביי לא אקטואלי לגבינו כי איך תסבירו בהיפוכו של דבר,9090DB נמכר שם בסביבות ה 1000 דולר בעוד שכאן אנשים לא מוכנים להוציא 2000 ש''ח?...
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

טומי, התכוונתי שכאן אף אחד לא יסכים לשלם 2000 ש''ח על 9090DB ,וזו המציאות.
כמה כאן דורשים-מבקשים בעבורו...?זה כבר סיפור אחר,אבל זכותו של המוכר לבקש וזכותו של הקונה לסרב.
אין ולא הייתה לי כוונה להביך אותך,את רני,או את טום,אין לי ספק שאם הייתם מודעים שמדובר בי אז זה היה אחרת.
(איפה הסמייל המחייך לעזאזל)
לפותח השרשור,דרוש כמה שבא לך...זרוק מחיר...רק לא פחות מ 2000 ש''ח שלא תשבור לי את השוק.
נעלנו?
כמה כאן דורשים-מבקשים בעבורו...?זה כבר סיפור אחר,אבל זכותו של המוכר לבקש וזכותו של הקונה לסרב.
אין ולא הייתה לי כוונה להביך אותך,את רני,או את טום,אין לי ספק שאם הייתם מודעים שמדובר בי אז זה היה אחרת.
(איפה הסמייל המחייך לעזאזל)
לפותח השרשור,דרוש כמה שבא לך...זרוק מחיר...רק לא פחות מ 2000 ש''ח שלא תשבור לי את השוק.
נעלנו?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הנה הוא
טוב, טוב... תעשה לנו מחיר ונשאר כולנו חברים...
אגב, לפרוטוקול... אני אמרתי שהמוכר סגר את זה 'אלגנטי'
סתם לידע כללי... ב-eBay יש מכרזים ויש מודעות Buy it now. המכרזים מייצגים מחירי שוק ראליים בצורה פנטסטית. אין מדד טוב מזה. לעומתם, הודעות Buy it now מייצגות בד"כ פנטזיות של המוכרים. מכיוון ש-eBay גובים עמלה על כל מכירה, אין להם שום בעיה לתת לפנטזיונרים לפרסם כמה שהם רוצים, פעם, אחר פעם, אחר פעם... עד שהם קולטים את החיובים ומבינים את השטות שהם עשו. יד 2 זה חינם. זו בעיה. אין 'עונשו' ל-'חטא'.
טוב, טוב... תעשה לנו מחיר ונשאר כולנו חברים...
אגב, לפרוטוקול... אני אמרתי שהמוכר סגר את זה 'אלגנטי'
סתם לידע כללי... ב-eBay יש מכרזים ויש מודעות Buy it now. המכרזים מייצגים מחירי שוק ראליים בצורה פנטסטית. אין מדד טוב מזה. לעומתם, הודעות Buy it now מייצגות בד"כ פנטזיות של המוכרים. מכיוון ש-eBay גובים עמלה על כל מכירה, אין להם שום בעיה לתת לפנטזיונרים לפרסם כמה שהם רוצים, פעם, אחר פעם, אחר פעם... עד שהם קולטים את החיובים ומבינים את השטות שהם עשו. יד 2 זה חינם. זו בעיה. אין 'עונשו' ל-'חטא'.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

חברים זה לא אלה.
אני רק צריך הערכה כמה הזוג הזה שווה.
אני אפתח את הניילון שאורז אותם ואבדוק את זה היום בערב.
אם אני לא טועה הם שייכים לסדרת XP של פישר.
עריכה : קראתי את התגובה שלך..2000 שקל אתה אומר.טוב אני אשמח לקבל סכום כזה עליהם.
אני רק צריך הערכה כמה הזוג הזה שווה.
אני אפתח את הניילון שאורז אותם ואבדוק את זה היום בערב.
אם אני לא טועה הם שייכים לסדרת XP של פישר.
עריכה : קראתי את התגובה שלך..2000 שקל אתה אומר.טוב אני אשמח לקבל סכום כזה עליהם.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אלה הרמקולים שברשותך,נכון?
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA ... alnico-_JM
THE FISHER XP-7S
תעלה תמונות בבקשה.
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA ... alnico-_JM
THE FISHER XP-7S
תעלה תמונות בבקשה.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי
הרמקולים שרמי מדבר עליהם הרבה יותר יקרים מה XP-60K
ה XP-60K הם עד כמה שניתן לבדוק במאמץ קטן הוא ]"2WAY" עם טוויטר "קרטון" ו-וופר 10 אינטש
יש לו גריל יפה מסוג של "בקליט" מעוטר והלוגו ממוקם כך שניתן לחשוב שממקמים אותפ בשכיבה... (כמובן שניתן)
רמקול נחמד אבל אני לא רואה איזה KICK לא נורמלי כאן...
את היחידות כנראה ייצרה CTS עבור פישר. NTWHA
(Nothing to write home about)
הרמקול שרמי מדבר עליו "מושקע" הרבה יותר...
שני דום מיד שני דום טוויטר ו-וופר 15" בכל תיבה... נדיר הרבה יותר האמריקאים "יהרגו" בשביל סט כזה במצב טוב - ובצדק....
הרמקולים שרמי מדבר עליהם הרבה יותר יקרים מה XP-60K
ה XP-60K הם עד כמה שניתן לבדוק במאמץ קטן הוא ]"2WAY" עם טוויטר "קרטון" ו-וופר 10 אינטש
יש לו גריל יפה מסוג של "בקליט" מעוטר והלוגו ממוקם כך שניתן לחשוב שממקמים אותפ בשכיבה... (כמובן שניתן)
רמקול נחמד אבל אני לא רואה איזה KICK לא נורמלי כאן...
את היחידות כנראה ייצרה CTS עבור פישר. NTWHA
(Nothing to write home about)
הרמקול שרמי מדבר עליו "מושקע" הרבה יותר...
שני דום מיד שני דום טוויטר ו-וופר 15" בכל תיבה... נדיר הרבה יותר האמריקאים "יהרגו" בשביל סט כזה במצב טוב - ובצדק....
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
אכן יש לי זוג XP-7S
אבל הם עברו שיפוץ מקיף ולא מכילים את הרמקולים המקורים.
לפני 10 שנים החלפתי להם את ה"בוקסות" ברכיבים חדשים.הצליל לא הכי טוב אבל זה היה לפני שהם היו שלי.
הזוג היה של אבא שלי והם היו בדרך לפח האשפה.כרגע הם מתפקדים כסאבווופרים פסיבים כי אין איזון בין הטוויטר מידריינג' והסאב.
סה"כ הם חזקים מאד ויחסית שמורים.
ששניהם עובדים יחד עם הרמקולים הפשוטים הסלון רועד.
אין מה לדבר על הזוג הזה.אני לא מבין איך זורקים כאלה דברים לפח.
אבל הם עברו שיפוץ מקיף ולא מכילים את הרמקולים המקורים.
לפני 10 שנים החלפתי להם את ה"בוקסות" ברכיבים חדשים.הצליל לא הכי טוב אבל זה היה לפני שהם היו שלי.
הזוג היה של אבא שלי והם היו בדרך לפח האשפה.כרגע הם מתפקדים כסאבווופרים פסיבים כי אין איזון בין הטוויטר מידריינג' והסאב.
סה"כ הם חזקים מאד ויחסית שמורים.
ששניהם עובדים יחד עם הרמקולים הפשוטים הסלון רועד.
אין מה לדבר על הזוג הזה.אני לא מבין איך זורקים כאלה דברים לפח.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

'רני' לא 'רמי' אני מניח שהכוונה ל-ST-550? נכון!!! גם אני רוצהharel כתב:הרמקול שרמי מדבר עליו "מושקע" הרבה יותר...
שני דום מיד שני דום טוויטר ו-וופר 15" בכל תיבה... נדיר הרבה יותר האמריקאים "יהרגו" בשביל סט כזה במצב טוב - ובצדק.......
למה ציניות? 'ל"ג בעומר' הוא מונח שטבע ידידינו יאיר והוא הפך לחלק מהלקסיקון הקבוע של הפורום. המונח בדרך כלל מתייחס לרמקולים (ובאופן פרטני לתיבות שעשויות לשמש חומר בעירה מעולה) והוא משעשע, כמעט תמיד את כולם - חוץ מאשר את בעל הרמקולים המיועדים לביעור חמץ. אלא אם כן יש ליאיר אינטרס אישי, כמו למשל מניות בהילולה בהר מירון - לא מדובר בציניות, אלא בהומור חביב. Take it easy...dany75 כתב:אני מבין שציניות זו תכונה חזקה אצלך...