חברת Minix מציגה מיני מחשב מושלם ב-129$, האם זאת סנונית ראשונה שתפתח את עונת המיני מחשבים סיניים מבוססי Bay Trail ?

·Avi_h כתב:למה למה כרטיס רשת של 100 מגה?...

·pessik כתב:·......
כל הרשת אצלי בבית מבוססת על 100M , אין לי רשת של 1G .
זה מעולם לא הגביל אותי בהזרמה של תכנים ב HD
כאשר אני מנגן 1080p הניצול (Network Utilization) של הכרטיס רשת נמצא על כ 30%
...

לא צריכה להיות בעיה אך כמובן שלא ניתן לתת תשובה מוחלטת ללא בדיקה.pessik כתב: האם מכאן ניתן להבין שלא תיהיה בעיה להזרים את המידע על קו של 100M
?...
הטענה שלך נכונה אך מתעלמת מהעובדה שרוב מוחלט של המוצרים האלה מבוססים מעבדים סיניים זולים.Soli כתב:כמפעיל וותיק של XBMC לעניות דעתי כל המכשירים הללו אינם מסוגלים להחליף מחשב HTPC בסיסי.
במיוחד כל אלה עם תוכנת אנדרואיד,מנסיון בקבצים כבדים הם מדי פעם נתקעים....

המוצר נועד לשמש כקליינט, אם אתה כבר הופך אותו למקור תוכן (או NAS) הרי שמדיית האחסון מחוברת ישירות ואז אין בעיה.shigidar כתב:בחיי היום יום ישנם משתמשים נוספים על הקו...
אם מבחינת תקשורת קיימות בעיות המשפיעות באופן קיצוני על קצב הנתונים אז אולי כדי שהמשתמש יבדוק את תצורת הרשת שלו ופריסתה (הוספת switch בדרך, הפרדה בין switch ל-router, מעבר לרשת על חשמל ...) וזה לא המקום לדון בכך (ואני גם לא מתיימר להיות מומחה בנושא).shigidar כתב: ו/או שישנם שגיאות על הקו ולכן אינפורמציה משודרת שוב והקצב יורד, בנוסף כל החישובים הם במצב של "טמפ' חדר" שזה 25 מעלות צלסיוס ואם חם יותר באזור הראוטר/סוויץ אזי הביצועים יורדים...