עזרה בהתאמת מקרן
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.
1. יש לי חדר סלון מודרני סטנדרטי. מותקן מסך מתיחה חשמלי שהוזמן מסין בגודל 110". החלק האפקטיבי במסך מתחיל מגובה 80 ס"מ מהרצפה ומסתיים כ 50 ס"מ מהתקרה (מעט גבוה אני יודע, ייתכן וניתן לקזז עוד 5-10 ס"מ, לא דחוף ולא ממש משנה לי)
2. מרחק בין המסך (כשהוא פתוח) לקיר הנגדי - 4.1 מטר (משמע מרחק הקרנה מקסימאלי בסביבות ה 3.7)
3 בקיר הנגדי יש חלון ואפשר למקם את המקרן על מדף באופן שישאיר לו נטו 20 ס"מ מהתקרה. או שניתן להתקין עם מתקן טלסקופי (כמובן שאני מעדיף שהמקרן יפגע באסתטיקה באופן מינימאלי ביותר)
התקציב כרגע מאוד זעום ביחס לשאר הציוד כך שחשבתי על אופציית ה Benq 1070w / HT1075.
אני זקוק לעזרת המומחים כאן. בלא מעט שאלות, שכן, אני לא מבין כלום בנושא.
מה עדיף - מדף או מתקן תליה ?
האם המקרן יתאים ויוכל להקרין תמונה באילוצי הגבהים האלו מבלי להשתמש בתיקונים דיגיטליים (רק ב Lens shift).
תלת מימד לא ממש לחוץ לי - האם יש אופציות טובות יותר בשוק ?
אם כן, מאיפה להזמין ? מגרמניה ?
תודה מראש על כל מידע וסיוע שתוכלו להציע.
חגי.
1. יש לי חדר סלון מודרני סטנדרטי. מותקן מסך מתיחה חשמלי שהוזמן מסין בגודל 110". החלק האפקטיבי במסך מתחיל מגובה 80 ס"מ מהרצפה ומסתיים כ 50 ס"מ מהתקרה (מעט גבוה אני יודע, ייתכן וניתן לקזז עוד 5-10 ס"מ, לא דחוף ולא ממש משנה לי)
2. מרחק בין המסך (כשהוא פתוח) לקיר הנגדי - 4.1 מטר (משמע מרחק הקרנה מקסימאלי בסביבות ה 3.7)
3 בקיר הנגדי יש חלון ואפשר למקם את המקרן על מדף באופן שישאיר לו נטו 20 ס"מ מהתקרה. או שניתן להתקין עם מתקן טלסקופי (כמובן שאני מעדיף שהמקרן יפגע באסתטיקה באופן מינימאלי ביותר)
התקציב כרגע מאוד זעום ביחס לשאר הציוד כך שחשבתי על אופציית ה Benq 1070w / HT1075.
אני זקוק לעזרת המומחים כאן. בלא מעט שאלות, שכן, אני לא מבין כלום בנושא.
מה עדיף - מדף או מתקן תליה ?
האם המקרן יתאים ויוכל להקרין תמונה באילוצי הגבהים האלו מבלי להשתמש בתיקונים דיגיטליים (רק ב Lens shift).
תלת מימד לא ממש לחוץ לי - האם יש אופציות טובות יותר בשוק ?
אם כן, מאיפה להזמין ? מגרמניה ?
תודה מראש על כל מידע וסיוע שתוכלו להציע.
חגי.
הזמנתי HD26
לא התייחסתם. 
ברגע של חולשה רכשתי OPTOMA HD26 מאמזון ארה"ב אחרי בדיקת התאמה קצרה באתר החברה.
עכשיו צריך זרוע מהתקרה. לפי האתר, נדרש להנחית מהתקרה ב 31 ס"מ. האם נדרשת זרוע ספציפית או שמדובר במוצר אוניברסלי ?
יש המלצות ?
תודה מראש..
ברגע של חולשה רכשתי OPTOMA HD26 מאמזון ארה"ב אחרי בדיקת התאמה קצרה באתר החברה.
עכשיו צריך זרוע מהתקרה. לפי האתר, נדרש להנחית מהתקרה ב 31 ס"מ. האם נדרשת זרוע ספציפית או שמדובר במוצר אוניברסלי ?
יש המלצות ?
תודה מראש..
כמו שאני מבין את המדריך של המקרן הזה, זה לא נכון.
כמו הרבה מקרני רמת כניסה אחרים הוא לא מיועד להתקנה במרכז המסך אלא מעל המסך (תלוי מהתקרה) או מתחת למסך (מונח על השולחן).
כמה בדיוק מעל ומתחת ניתן לראות בטבלה שרשומה במדריך:
http://www.optomausa.com/webresources/f ... pdf#page21
זה בדיוק כמו ב-benq w1070.
כמו הרבה מקרני רמת כניסה אחרים הוא לא מיועד להתקנה במרכז המסך אלא מעל המסך (תלוי מהתקרה) או מתחת למסך (מונח על השולחן).
כמה בדיוק מעל ומתחת ניתן לראות בטבלה שרשומה במדריך:
http://www.optomausa.com/webresources/f ... pdf#page21
זה בדיוק כמו ב-benq w1070.