שאלות והבהרות לפני רכישה של PVR150 MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני רוצה לקנות את ה WinTV-PVR-150 MCE kit זה עם השלט של מיקרוסופט.
האם יתכן שההבדל בין הגירסה עם השלט לגירסה בלי, הוא 40 ש"ח (עם 600 ש"ח, בלי 560 ש"ח)?

עם:
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... 9&lang=heb

בלי:
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... iliate=zap

רציתי להבין מה זה בדיוק הבלאסטר הזה, האם הכוונה שאני יוכל עם השלט של מיקרוסופט לשלוט במדיה סנטר וגם בממיר של יס (וגם המחשב יוכל להעביר להקלטה)?

בשלב זה אין לי מדיה סנטר (אני אצטייד רק בזה של ויסטה) ואני מתכוון לראות בתוכנה כלשהי, האם זה בסדר, זה יעבוד בלי בעיות?

לסיכום רציתי לדעת האם באמת מדובר בכרטיס טוב (יש לי YES ואני רוצה לראות באיכות טובה לפחות כמו בTV) והאם יש עוד פרטים שצריך לשים לב אליהם.

אשמח אם מישהו יעלה לפה או ישלח לי תמונה של YES בכרטיס הזה.

תודה רבה מראש לכולם

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

בונד007 כתב:שלום
אני רוצה לקנות את ה WinTV-PVR-150 MCE kit זה עם השלט של מיקרוסופט.
האם יתכן שההבדל בין הגירסה עם השלט לגירסה בלי, הוא 40 ש"ח (עם 600 ש"ח, בלי 560 ש"ח)?
...
לא נשמע הגיוני הבדלי המחירים
שלט של מיקרוסופט לבד עולה 230 שקל
בונד007 כתב: רציתי להבין מה זה בדיוק הבלאסטר הזה, האם הכוונה שאני יוכל עם השלט של מיקרוסופט לשלוט במדיה סנטר וגם בממיר של יס (וגם המחשב יוכל להעביר להקלטה)?
...
בדיוק ככה...

תוכל לראות כאן את ההתנהלות של של ההקלטה וכל השאר בתוכנת SAGETV
http://orenshapir.com/?page_id=49

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אז איך יכול להיות ההפרש הזה

שליחה #3 

זה נראה לכם תרמית?
להתרחק מזה?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

אולי זה לא שלט של מיקרוסופט - משהו חילופי
בכל מקרה....
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3539

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני גם התפלאתי

שליחה #5 

אני יודע שהוא יקר

אבל בתמונה של המוצר רואים שלט של מיקרוסופט
וזה גם נקרה WinTV-PVR 150 mce kit המשצעות של הקיט שזה בא עם שלט.

יכול להיות שהמחיר של הכרטיס עם השלט הוא סביר ומה שיקר זה הכרטיס בלי?!

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה #6 

תכנס לאתר של digitize.co.il יש גם שם מחירים של ה- pvr150 ואפילו טיפה יותר יקר.... אלה המחירים. אין להם שום טעם להוריד משמעותית אם אתה לוקח בלי שלט. קח כבר עם שלט וזהו...
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

טוב, תודה לכולם

שליחה #7 

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אגב, לדעתי יש כ-3 יצרנים של שלטים ל-MCE. תשאל את מנש מדיגיטייז - הוא מכיר את הנושא. יש שלטים שניתן לתכנת אותם לשליטה ישירה על מכשירים נוספים כמו הממיר למשל ויש כאלה שלא, אבל השליטה נעשית דרך התוכנה ודרך ה-IR. בכל מקרה, אלה שמגיעים עם ה-PVR מן הסתם הם מסוג אחד שהאופאג הגיעו אתם להסכם התקשרות.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

רגע, לא הבנתי

שליחה #9 

אתה אומר שיכול להיות שהשלט שיגיע בערכה שבקישור שלמעלה(הזה של מיקרוסופט למדיה סנטר) לא יצליח לשלוט לי על היס?
זה חשוב לי, מי זה מנש ואיך אני בודק את זה? אני מעדיף שלא לקנות בחנות שאמרת עליה כי זה יקר שם בעוד 20 ש"ח. אם יש סיבה אז אני ישקיע.

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

יצליח בכל מקרה לשלוט על הממיר, השאלה היא אם אפשר לתכנת מקשים באופן ישיר או שהשליטה היא דרך הIR. מנש הוא כריש בעניין HTPC שיש לו תשובה כמעט לכל שאלה בתחום. תיכנס לאתר שלו, יש בטח טלפונים.
לא יודע אם יש סיבה לזה שיותר יקר אצלו כי דווקא הוא אמור להיות היבואן של האופאג (נדמה לי שפעם הוא אמר לי את זה). בכל מקרה אף פעם לא יזיק להתעניין אצלו. עשיר במידע בתחום.

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מכתב

שליחה #11 

מנש הזה נמצא באתר הזה שנתת אליו קישור?

הוא חבר פה?

ומה שהסברת לי זה שיכול להיות שבדגם משנה מסוים של השלט של מיקרוסופט אני לא יצליח לתכנת פקודות מיוחדות בשלט אלא רק דרך המחשב (ואז בגלל זה כאילו חשוב לברר על הדגם משנה)?

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

מנש הוא בעל האתר ובעל השם המסחרי דיגיטייז. הוא עוסק בתחום ולא חושב שהוא מתחבר לאתר כאן...
הכוונה שלי שיש הסברים גם באתר וגם באתרים אחרים לגבי איך לתכנת מקשים שונים שישלטו על מכשירים אחרים. בדגם שיש לי למשל זה פשוט לא עובד. יש כמה יצרנים שייצרו שלטים וכולם לכאורה שלטים לMCE.
בכל מקרה, במהלך הגדרת הTV ובעת בחירת כניסת האות מאנטנה, לווין או כבלים, יש אפשרות לבחור להגדיר את השליטה על הממיר ושם ניתן להגדיר channel up/down ושליטה של המספרים להכנסת התחנות וזהו...

kouliben1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 730

שליחה #13 

בונד, משום מה נראה לי שעדיין נשאר בלבול, אז אבהיר; אתה תוכל לעשות הכל מכל וכל בכל שלט MCE שתקנה.
הוא מדבר על אפשרויות תכנות מתקדמות של השלט, שממש יהפוך כמו השלט של יס או הוט, ותוכל להשתמש בכפתורי האינטראקציה למשל. אני אישית לא חושב שזה קריטי בכלל.

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

kouliben1 כתב:בונד, משום מה נראה לי שעדיין נשאר בלבול, אז אבהיר; אתה תוכל לעשות הכל מכל וכל בכל שלט MCE שתקנה.
הוא מדבר על אפשרויות תכנות מתקדמות של השלט, שממש יהפוך כמו השלט של יס או הוט, ותוכל להשתמש בכפתורי האינטראקציה למשל. אני אישית לא חושב שזה קריטי בכלל.
...
למה, לי זה נשמע מציון, איך אני יכול לדעת אם השלט הזה תומך בזה
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku= ... p;lang=heb

the_saint
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #15 

קניתי מפלונטר את הערכה עם השלט וממש לא מדובר בתרמית!
ההבדל במחיר הוא בגלל שהכרטיס בלי השלט הוא אותו כרטיס - רק שפתחו את הקופסא ואת השלט הם מוכרים בנפרד
מומלץ בחום!
אם יש לך שאלות אני אשמח לענות לך..

בונד007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מצוין, אני שמח שנכנסת

שליחה #16 

the_saint כתב:קניתי מפלונטר את הערכה עם השלט וממש לא מדובר בתרמית!
ההבדל במחיר הוא בגלל שהכרטיס בלי השלט הוא אותו כרטיס - רק שפתחו את הקופסא ואת השלט הם מוכרים בנפרד
מומלץ בחום!
אם יש לך שאלות אני אשמח לענות לך..
...
2 שאלות:
1. אם תקרא את האשכול תראה שיש שכתבו פה שיש דגמים שונים של השלט של מיקרוסופט. דגם אחד שיכול לשלוט בממיר שליטה חלקית, ודגם שיש לו שליטה מלאה. האם אצל פלונטר השלט מגיע עם שליטה מלאה?

2. תוך כמה זמן זה מגיע?

תודה

the_saint
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #17 

השלט שמגיע עם הערכה זה אותו שלט כמו המקורי של מיקרוסופט (יש לי את שניהם) רק המקלט קצת שונה בעיצוב (ריבוע אפור במקום טרפז שחור במקורי של מיקרוסופט)
שניהם שוטלים בממירים של הוט (ADB) באותה צורה ואין שום בעיה איתו
והלכתי לאסוף את זה מהם, הם יושבים ברחוב חשמונאים בתל אביב

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”