הוט מובייל - אומנות הדחיפה והויכוח

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

כול כמה חודשים אני גולש אצל ספקי התקשורת שלי בכדי לבדוק מה השתנה במחירי החבילות - התרגלתי שלא יודיעו לי על הורדות מחירים ועדכוני מחיר של חבילות...

היום נכנסתי לאתר וראיתי שמחיר החבילה שלי ירד ואף שודרג 59.90 ש"ח (במקום 69.90 ורק 3GB גלישה) -שיחות, SMS ללא הגבלה, שיחות לחו"ל ללא הגבלה ל- 31 יעדים .אינטרנט ביתי במהירות עד 100Mb! גלישה ללא הגבלה מורחבת 5G מחיר SIM חינם.

חייגתי לשירות לקוחות והמתנתי 8 דקות (עדיין לא מעט אך סביר לכול הדעות), ענתה לי נציגה...
נתתי לה את כול הפרטים ואמרתי לה שאני רוצה לעבור/לשדרג לחבילת "פרימיום" ב-59.90 במקום מה שיש לי עכשיו.
"אין אפשרות במחיר הזה, החבילה הזאת עולה 89.90 ש"ח, איזה מכשיר יש לך ?" משום מקום וללא הכנה מוקדמת היא פשוט ביטלה את מה שאמרתי וניסתה לדחוף לי מכשיר! עניתי לה על השאלה, הייתי סבלני ואדיב אך היא המשיכה "יש לי הצעה בשבילך, חבילת תיקונים לסלולרי במחיר מוזל ואז אוכל לבדוק כמה אני יכולה לקזז לך ממחיר החבילה"

כן, כאן קצת התחלתי לאבד סבלנות...

"אני רוצה את החבילה של 59.90 ש"ח, מדוע אני לא יכול לקבל אותה ?" והיא עונה בביטחון "אין חבילה כזאת במחיר הזה, היא עולה 89.90 ש"ח", אני משיב לה : "אולי שינו את זה ואת לא יודעת - אני כרגע באתר, מסתכל עליו ורשום במפורש את פרטי התוכנית והמחיר, האם אני צריך לצלם לך את זה ולשלוח לך ?"

רק אחרי 5 דקות שיחה אחרי שביטלה אותי פעמיים וניסתה לדחוף לי כול מיני דברים, אמרה בפעם הראשונה - "אני אבדוק את זה"..... 7 דקות נוספות !!! המתנתי על הקו כדי שתלך "לבדוק" את זה.

הזוי ומרגיז!

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

בהחלט יכול להיות שזו דרך פועלם וכך הנציגים מונכים לנסות לפעול, אך ייתכן מאד שפשוט נפלת על נציגה סתומה. נתקלתי במקרים דומים בהרבה חברות אחרות, קןרה לפעמים שפשוט נופלים על נציג חדש/לא מקצועי/אדיוט.
התקשרתי פעם לשירות של פלאפון כדי לברר אם יכולים לשלוח לי כרטיס סים חדש מפני ששלי עושה בעיות. הנציגה אמרה לי שהם לא עושים משלוחים של כרטיסים ושאני צריך להגיע פיזית למרכז שירות שלהם ושזה עולה 100 ש"ח (לא זוכר סכום מדויק, אבל זה היה משהו מוגזם כזה).. אחרי דקות רבות של ויכוחים , בהן אני מנסה להבין למה הם גובים כל כך הרבה כסף על פאקינג כרטיס מסכן שאין לי בו שום שימוש למעט העובדה שאני צריך אותו כדי שהקו שאני משלם עליו יעבוד, נכנעתי ושאלתי איפה יש מרכז שירות הכי קרוב אליי. הנציגה שאלה מהיכן אני ואמרתי לה שמקרית ביאליק. היא כמובן לא ידעה מה זה/איפה זה אז אמרתי לה בקריות. עדיין לא צלצל לה מוכר, אז אמרתי לה שהקריות זה מטרופולין ערים שצמוד לחיפה. "אהה אוקיי" היא אמרה ונגשה למחשב.. המתנתי איזה דקה והיא אמרה לי שיש לה בקניון מלכה. "קניון מלכה בירושליים??" שאלתי.. "כן" היא השיבה בלי הסוס. אמרתי לה "מה הקשר ירושליים עכשיו? איך זה קשור לאזור שאני גר? אמרתי שאני מהקריות שזה ליד חיפה, מה הכי קרוב לשם??". "אהה, זה רחוק ממך? אני מבינה.. עוד דקה ומשהו עוברת.. יש לי גם בכפר X (לא זוכר את השם, זה היה איזה כפר ערבי כלשהו בצפון) במרכז מסחרי ברחוב..." "מה הקשר כפר X עכשיו?? קריות! חיפה!" הזכרתי לה. "ליד מה זה יוצא?" היא התעניינה. "ליד מה זה חיפה?? מה את זורקת לי פה מקומות רנדומליים ומקווה שזה איכשהו יתפוס?"
מפה לשם, לא היתה ישועה. אחרי עוד כמה דקות היא פשוט לא הצליחה למצוא לי מרכז ליד הבית. בסוף בררתי בעצמי ומצאתי שיש להם מרכז בחוצות המפרץ בקרית חיים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #3 

jacko-il כתב:. הנציגה אמרה לי שהם לא עושים משלוחים של כרטיסים ושאני צריך להגיע פיזית למרכז שירות שלהם ושזה עולה 100 ש"ח (לא זוכר סכום מדויק, אבל זה היה משהו מוגזם כזה)...
...
פלאפון וסלקום נהגו לפני המהפכה במחירים להחליף סים תקול בחינם (הפלסטיק עם מעגל מודפס עולה להם אולי 5 אגורות)
הוטמובייל לפני שנה רצו ממני 40 ש"ח על החלפת סים ננו לרגיל.
התלוננתי במשרד התקשורת על שוד לאור היום (רווח של אלפי אחוזים מלקוח שנזקק לשירות) אז הוטמובייל חזרו אליי ואמרו שלפנים משורת הדין ייתנו לי סים בחינם.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

הסיפור שלי לא מהעבר הרחוק, קרה לפני כמה חודשים.. סתם נוכלות למכור בכלל סים..
אגב, לפני יומיים חזרתי להוטמובייל אחרי שעברתי לשנה האחרונה לפלאפון. אין מה להשוות, בפלאפון האינטרנט היה מהיר יותר והכל היה עובד כמו שצריך ובהוטמובייל הכל איטי ולפעמים אני אפילו לא מקבל מיילים או הודעות.. אבל המחיר שבר אותי. שלמתי בפלאפון 69 שח והמבצע הזה נגמר, התקשרתי לעדכן חבילה והם נתנו לי מחיר "מפתה" של 99 שח. "אי אפשר יותר לקבל את המחיר ששלמת, זה היה במסגרת הטבה". אמרתי לה שהוט נותנים אותה חבילה ב 49 שח וזה כולל גם ספק אינטרנט לדירה, אז אני מתנייד אלא אם יבואו לקראתי. לא זזו במחיר. שעה אחר כך עברתי להוטמובייל. חצי שעה מאוחר יותר מתקשר אליי, איך לא, נציג פלאפון ומעוניין להחזיר אותי והשווה את המחיר ל 49. סרבתי בנימוס ואמרתי לו שהם כבר פספסו את הרכבת.
אגב, הסים היה בחינם חח

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #5 

jacko-il כתב:הסיפור שלי לא מהעבר הרחוק, קרה לפני כמה חודשים.. סתם נוכלות למכור בכלל סים..
אגב, לפני יומיים חזרתי להוטמובייל אחרי שעברתי לשנה האחרונה לפלאפון. אין מה להשוות, בפלאפון האינטרנט היה מהיר יותר והכל היה עובד כמו שצריך ובהוטמובייל הכל איטי ולפעמים אני אפילו לא מקבל מיילים או הודעות.. אבל המחיר שבר אותי. שלמתי בפלאפון 69 שח והמבצע הזה נגמר, התקשרתי לעדכן חבילה והם נתנו לי מחיר "מפתה" של 99 שח. "אי אפשר יותר לקבל את המחיר ששלמת, זה היה במסגרת הטבה". אמרתי לה שהוט נותנים אותה חבילה ב 49 שח וזה כולל גם ספק אינטרנט לדירה, אז אני מתנייד אלא אם יבואו לקראתי. לא זזו במחיר. שעה אחר כך עברתי להוטמובייל. חצי שעה מאוחר יותר מתקשר אליי, איך לא, נציג פלאפון ומעוניין להחזיר אותי והשווה את המחיר ל 49. סרבתי בנימוס ואמרתי לו שהם כבר פספסו את הרכבת.
אגב, הסים היה בחינם חח
...
לפלאפון יש גם תוכנית 49 ש"ח לחודש לקרובי משפחה של עובדי בזק כולל קרובים של פנסיורים.
אבל הוט-מובייל הם היחידים שנותנים תוכנית לא-דיברת-לא-שילמת ב 13 אג' לדקה.
לקחתי את התוכנית הזאת לכל ארבעת ילדיי ואמרתי להם שידברו חופשי. אבל ילדים משתמשים בעיקר בוואטאפ אז יוצא פחות מ 30 ש"ח לילד בחודש. לפעמים אפילו 3 ש"ח לקו מסויים.

JackReacher
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

ככה זה כשעובדים על בונוסים..

Narion
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

jacko-il כתב:בהחלט יכול להיות שזו דרך פועלם וכך הנציגים מונכים לנסות לפעול, אך ייתכן מאד שפשוט נפלת על נציגה סתומה. נתקלתי במקרים דומים בהרבה חברות אחרות, קןרה לפעמים שפשוט נופלים על נציג חדש/לא מקצועי/אדיוט.
התקשרתי פעם לשירות של פלאפון כדי לברר אם יכולים לשלוח לי כרטיס סים חדש מפני ששלי עושה בעיות. הנציגה אמרה לי שהם לא עושים משלוחים של כרטיסים ושאני צריך להגיע פיזית למרכז שירות שלהם ושזה עולה 100 ש"ח (לא זוכר סכום מדויק, אבל זה היה משהו מוגזם כזה).. אחרי דקות רבות של ויכוחים , בהן אני מנסה להבין למה הם גובים כל כך הרבה כסף על פאקינג כרטיס מסכן שאין לי בו שום שימוש למעט העובדה שאני צריך אותו כדי שהקו שאני משלם עליו יעבוד, נכנעתי ושאלתי איפה יש מרכז שירות הכי קרוב אליי. הנציגה שאלה מהיכן אני ואמרתי לה שמקרית ביאליק. היא כמובן לא ידעה מה זה/איפה זה אז אמרתי לה בקריות. עדיין לא צלצל לה מוכר, אז אמרתי לה שהקריות זה מטרופולין ערים שצמוד לחיפה. "אהה אוקיי" היא אמרה ונגשה למחשב.. המתנתי איזה דקה והיא אמרה לי שיש לה בקניון מלכה. "קניון מלכה בירושליים??" שאלתי.. "כן" היא השיבה בלי הסוס. אמרתי לה "מה הקשר ירושליים עכשיו? איך זה קשור לאזור שאני גר? אמרתי שאני מהקריות שזה ליד חיפה, מה הכי קרוב לשם??". "אהה, זה רחוק ממך? אני מבינה.. עוד דקה ומשהו עוברת.. יש לי גם בכפר X (לא זוכר את השם, זה היה איזה כפר ערבי כלשהו בצפון) במרכז מסחרי ברחוב..." "מה הקשר כפר X עכשיו?? קריות! חיפה!" הזכרתי לה. "ליד מה זה יוצא?" היא התעניינה. "ליד מה זה חיפה?? מה את זורקת לי פה מקומות רנדומליים ומקווה שזה איכשהו יתפוס?"
מפה לשם, לא היתה ישועה. אחרי עוד כמה דקות היא פשוט לא הצליחה למצוא לי מרכז ליד הבית. בסוף בררתי בעצמי ומצאתי שיש להם מרכז בחוצות המפרץ בקרית חיים.
...
·

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

נחמד שמצטטים דברים שאני רושם סתם כך, אני מרגיש כמו איזה פילוסוף מהמאה ה-16.. (Y)

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #9 

הייתי חייב לעדכן...

תקציר האירועים הקדומים :
נציגת שירות התווכחה איתי איזה מחיר מופיע באתר של הוט מובייל, בזמן שאני יושב מול האתר ומקריא לה מה כתוב, במקום 69.90 ש"ח ששילמתי, חבילה יותר טובה ומורחבת מבחינת גלישה, רק ב59.90 ש"ח. בסופו של דבר הנציגה "השתכנעה" וסיימתי את השיחה.

לאחר חודשיים, אני מעיין בחשבוניות האחרונות - הופ! חיוב על 79.90 ש"ח... לא רק שהמחיר לא נשאר על מה שהיה אלא שקפץ בעוד 10 שקלים. מייד הרמתי טלפון ולמזלי נפלתי על נציגת שירות מבינה עניין (אף הבהרתי לה שהשיחות הקודמות מוקלטות) שמיד נתנה לי מענה - זיכוי ושינוי החבילה.

זה פשוט לא ייאמן כמה צריך לבדוק ולעקוב אחרי ספקים שכאלה, באותה מידה הייתי יכול לא לבדוק את החשבוניות ולהיות מחויב במאות שקלים יותר בשנה - לך תרוץ אחרי שנה להגיד "שיניתי, זאת טעות שלכם".

שורה תחתונה - תתעדו הכול, באימיילים, הקלטת שיחות ומספרי פנייה ושמות נציגים.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #10 

שורה תחתונה נכונה, אבל ככה זה בהוט וחברות אפ"ס. אני נמצא די הרבה זמן בגולן ומאוד נהנה מהעובדה שכל חודש יורד הסכום הנכון ולא מתקשרים אלי כל שבועיים נציגים למכור חבילת הודעות סמס או שדרוג "חינמי" אחר.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

האמת זה נקודתי, לא שצריך לחלום אלא באמת להיות עם היד על הדופק...

אני משלם 39 + מע"מ - מסלול עסקי, גלישה ללא הגבלה, שיחות ללא הגבלה (ללא מספרי פרמיום שזה כל מני 1700 ו144 וכו'...), אינטרנט 100 מגה
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”