עריכת וידאו ממצלמת SONY דיגיטל סוני

איך משהו עובד? למה זה ככה?
boazj פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

שלום לכולם,

קצת OFF אבל אני בטוח שיש כמה מומחים באתר לתחום.

קיבלתי מצלמת וידאו ישנה של SONY.

היום התקנתי כרטיס firewire על ה XP שלי בבבית, ואני מנסה להעביר את הסרטים למחשב.
המטרה הסופית היא לצרוב את התוצאה באיכות טובה לDVD שלי, מה שאומר שגם DivX אפשרי. המטרה הסופית צפיה בטלויזיה או במקרן (לא מצפה לרמת HDTV או קרוב)

ואחרי הרקע הארוך 2-3 שאלות :

1) ב XP מותקנת תוכנת Windows Movie Maker. בתוכנה יש סידרה ארוכה של שאלות לגבי איזה פורמט להעביר למחשב.
ה default שהתוכנה מציעה הוא best quality for playback on my computer
ורשום שמדובר בפורמא WMV וה bit rate הינו 512Kbps.
display size 320X240 pixels.

זה נראה לי מאד נמוך :oops:

איזה פורמט לבחור ?

2) לאיזה פורמט אני צריך להעביר את הקובץ שיתקבל בסעיף (1) כך שיוצג באיכות טובה על ה DVD שלי. איזה תוכנה מאפשרת להעביר לפורמט הזה בפשטות ?

3) י ש משהו נוסף שאני אמור לדעת 8O

תודה לכולם :4u:

zikzik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

עריכת סרטים

שליחה

קודם כל ישנן תוכנות נוספות שאתה יכול לעבוד איתם
שנית מכיוון שאתה מכיר את התוכנה movie maker ישנה אפשרות לשמור את הקובץ לא רזולוציה הגבוהה ביותר לpc אלא באופציה השלישית שהינה other settings ובפנים ישנם מס' אפשרויות שתמצא לנוחיותך לדוגמה high qulaity video .
המינוס היחידי בשמירה מסוג זה שהוא דורש המון מקום על הHD וכל דקה של צילום יכולה לקחת מעל ג'יגה מקום, מה גם לאחר שתרצה להעביר את כל הסרט יהיה לך צורך בתוכנה אחרת שתקבץ לך את חומר הגלם (לדוגמה DVD SHRINK (אבל לא כדאי להקדים את המאוחר )
לאחר שבדקת לאחר קצת ניסוי וטעיה אני חושב שתוכל לעשות הרבה דברים ולהתחיל להבין כיצד עורכים סרטים
לבסוף תנסה לשאול על כל מיני תוכנות עריכה ואפקטים ואז תוכל לערוך וליצור סרטים כמו גדול
מקווה שעזרתי קצת
איציק :)

boazj פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

תודה איציק.
שאלתי גם בתפוז, וגם חבר לעבודה ולפורום כאן קצת יעץ לי.

קיבלתי המלצות על pinnacle, sony vega, וגם של NERO יש היום פיתרון פשוט לוידאו.

כרגע אני בוחן את ה NERO vision שמבדיקה ראשונית היא התוכנה הפשוטה והקלה ביותר לשימוש. כמובן שיש בה פחות עושר תכונות,אך בשבילי כרגע זה מספיק.

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”