קניית LED בגודל 45-47

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
erezz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב,

נראה שה-LCD שלי עומדת למות ומחפש לקנות חדשה. הדרישות:
  • גודל 45-47
  • תהיה מחוברת דרך רסיבר ל-HTPC שמקרין בעיקר 720p ולמכשיר עידן+. שניהם מחוברים ב-HDMI לרסיבר. הרסיבר מחובר HDMI ל-TV.
  • אחריות של 3 שנים לפחות.
  • איכות תמונה טובה וכו'.
  • אין צורך ב-smart
  • לא צריך גם 3D
  • שנת יצור 2013-2014
לפי זאפ, יש 9 דגמים (אחרי שסיננתי את כל הטלויזות הסיניות): אשמח לקבל המלצות.

תודה,
ארז

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

לפי הרשימה משתמע שאתה מוגבל בתקציב?
אגב, חלק מהחברות עברו ל-48" ב-2014. ונראה לי שיש גם Toshiba ו-Panasonic כאפשרויות.

erezz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

תשובה

שליחה #3 

לא הגדרתי מסגרת תקציב, אבל לא רוצה להתפרע. כרגע יש לי 37 שמרגישה קצת קטנה. אין לי צורך בטלויזיה גדולה מאד.

הפילטר שבחרתי בזאפ הוא של מכשירים מ-2013 ומעלה, ללא smart וללא 3D, גודל 45-47 ופילטרתי יצרנים (LG, Samsung, Philips Sony). אלה התוצאות שקיבלתי. אני זוכר שכשקניתי TV לפני 7-8 שנים, פחות אהבתי את טושיבה ופנסוניק. איך הם נחשבים היום?

אם יש מכשירים איכותיים שפספסתי בפרמטרים שאני מחפש, אשמח לשמוע. אשמח גם לשמוע על הדגמים שציינתי בהודעה המקורית.

תודה,
ארז

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #4 

הרבה מהדגמים החדשים בזאפ עדיין לא כוללים שנה. באופן כללי לא כדאי להסתמך על הסינונים שלהם, כולל הטכניים.

יש לי הרושם שפנסוניק מהשנה (AS ואולי יש גם AX) מתקבלים בצורה חיובית, אבל לא התעמקתי. ולא נראה לי שיש סיבה לפסול את טושיבה.

אם מחיר לא קריטי, יש את סדרות סוני היקרות יותר: W6, W7, W8 (דגמי השנה נגמרים ב-B, שנה שעברה ב-A), סמסונג מהשנה עם H במקום F, ל-LG דגמי 2014 הם עם LB. לא תמיד יש סיבה להעדיף 2014. ויש גם פלזמות אם החסרונות לא מטרידים והיתרונות מעניינים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”