|עזרה| כיצד אני מעביר קבצים מהמחשב לפופקורן C-300?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: Royi Manor
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כיצד אני מעביר קבצים מהמחשב לפופקורן C-300?

הפכתי את גוגל לא מצאתי שום מידע בנושא שאני נכנס בווינדוס 7 לרשתות הוא מזהה את הפופקורן ככה "PCH-C300-E0FC1"

שאני לוחץ על זה אני מקבל את ההודעה לווינדוס אין אפשרות לגשת אל PCH-C300-E0FC1

בטוח שאני עושה משהו לא בסדר כי החיבור רשת עובד מעולה אני מצליח להכנס למחשב דרך המכשיר עצמו רק הפוך לא מהמחשב לסטרימר לא מצליח

תודה מראש

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

יש לי את אותה הבעיה עם ה- C200. חרשתי את האינטרנט מכל הכיוונים וניסיתי כל פתרון אפשרי. כל מיני tweaking שצריך לעשות ברג'יסטרי, לוודא שכל המכשירים עובדים על אותו ה- homegroup. לוודא שהשיתוף ברשת מוגדר על ON ועוד מיני פתרונות יצירתיים ושום דבר לא עובד. כמובן לבטל פיירוול או להגדיר פורטים. כשאני מחבר את הלפטופ לרשת אז מצליח לראות אותו וללפטופ יש גישה לסטרימר וניתן להעביר קבצים, אבל במחשב הדסקטופ (שגם כן מריץ WINDOWS 7) פשוט לא מצליח לגשת לסטרימר. נראה לי שאני אשדרג בחודש הבא ל- windows 9 ואולי הבעיה תפתר.

RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Nir1 כתב:יש לי את אותה הבעיה עם ה- C200. חרשתי את האינטרנט מכל הכיוונים וניסיתי כל פתרון אפשרי. כל מיני tweaking שצריך לעשות ברג'יסטרי, לוודא שכל המכשירים עובדים על אותו ה- homegroup. לוודא שהשיתוף ברשת מוגדר על ON ועוד מיני פתרונות יצירתיים ושום דבר לא עובד. כמובן לבטל פיירוול או להגדיר פורטים. כשאני מחבר את הלפטופ לרשת אז מצליח לראות אותו וללפטופ יש גישה לסטרימר וניתן להעביר קבצים, אבל במחשב הדסקטופ (שגם כן מריץ WINDOWS 7) פשוט לא מצליח לגשת לסטרימר. נראה לי שאני אשדרג בחודש הבא ל- windows 9 ואולי הבעיה תפתר.
...
קשה לי להאמין שאין לזה פיתרון חוץ מלהחליף מערכת הפעלה

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

בטוח שיש לזה פתרון, אבל הוא טמון עמוק בתוך מערכת ההפעלה. ראיתי דיונים שבהם לאנשים נפתרה הבעיה כשהסירו עדכון כלשהו מ- windows, או מקרים שבהם היה צריך להסיר את ה- IPv6, או לשנות ו/או להוסיף ערכים ברג'יסטרי, או להוסיף חשבון GUEST פעיל ועוד הרבה מאוד אפשרויות. עכשיו לך ותמצא את זה לבד. אין פורום או דיון שלא עברתי עליו. מגוון הפתרונות רחב וכולל הרבה בעיות שמסתבר שיש למערכת ההפעלה של מיקרוסופט לטיפול ברשת.

RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Nir1 כתב:בטוח שיש לזה פתרון, אבל הוא טמון עמוק בתוך מערכת ההפעלה. ראיתי דיונים שבהם לאנשים נפתרה הבעיה כשהסירו עדכון כלשהו מ- windows, או מקרים שבהם היה צריך להסיר את ה- IPv6, או לשנות ו/או להוסיף ערכים ברג'יסטרי, או להוסיף חשבון GUEST פעיל ועוד הרבה מאוד אפשרויות. עכשיו לך ותמצא את זה לבד. אין פורום או דיון שלא עברתי עליו. מגוון הפתרונות רחב וכולל הרבה בעיות שמסתבר שיש למערכת ההפעלה של מיקרוסופט לטיפול ברשת.
...
·מבאס חבל שלא עשו כבר חיבור usb type b וזהו היה אפשר להעביר קבצים בלי כל הסיפור הזה

RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אגב לפי הסיקור הזה זה נשמע מאוד פשוט

"- C-300 בעל מחבר רשת מסוג 1Gb, דבר אשר מאפשר לנו להעביר לו קבצים במהירות גבוהה יותר מבעבר דרך הרשת. עבור העברות קבצים, הצורה הפופולרית ביותר לעשות זאת הינה דרך שיתוף SMB. ה- C-300 מכיל שרת SMB מובנה אשר מאפשר לגשת אליו בקלות על ידי הקלדת כתובת ה- IP של הסטרימר בכל מחשב בבית.

Read more: http://www.hometheater.co.il/p-1.articl ... z3ByJJ87hM"

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

נכון, זה אמור להיות פשוט. ברגע שהפעלת את האפליקציות בסטרימר, המכשיר אמור להופיע באופן אוטומטי ברשימת המכשירים ברשת שבמחשב העיקרי. הצעד הבא, הוא ללחוץ על הכפתור הימני של העכבר ולעשות Map drive בכדי לאפשר גישה לספריות שאתה מעוניין לגשת אליהן. ברגע שזה בוצע, יש אפשרות להעביר חופשי קבצים. לי אין גישה כי משהו חוסם אותה ואני לא יודע מה (ניטרלתי פיירוול ואנטי-וירוסים למיניהם).

RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

Nir1 כתב:נכון, זה אמור להיות פשוט. ברגע שהפעלת את האפליקציות בסטרימר, המכשיר אמור להופיע באופן אוטומטי ברשימת המכשירים ברשת שבמחשב העיקרי. הצעד הבא, הוא ללחוץ על הכפתור הימני של העכבר ולעשות Map drive בכדי לאפשר גישה לספריות שאתה מעוניין לגשת אליהן. ברגע שזה בוצע, יש אפשרות להעביר חופשי קבצים. לי אין גישה כי משהו חוסם אותה ואני לא יודע מה (ניטרלתי פיירוול ואנטי-וירוסים למיניהם).
...
·יכל להיות שהבעיה היא שלא הפעלתי את האפלקציות על הכונן? הבעיה שהפעלה הזו מפרמטת את הכונן יש לי שם 700 גיגה סרטים זה בלתי אפשרי.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אתה יכול להוסיף DOK ולחבר אותו בחיבור USB שנמצא על הלוח ואז לפרמט אותו ב- EX3 ולהתקין את האפליקציות. ברגע שתעשה את זה ותפתח את ה- SMB, אתה אמור לראות את הסטרימר במחשב.

RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Nir1 כתב:אתה יכול להוסיף DOK ולחבר אותו בחיבור USB שנמצא על הלוח ואז לפרמט אותו ב- EX3 ולהתקין את האפליקציות. ברגע שתעשה את זה ותפתח את ה- SMB, אתה אמור לראות את הסטרימר במחשב.
...
·תקשיב אתה תותח על

עכשיו זה עובד רק שזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמה, ידוע לך מה אני צריך להכניס?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

כן -- שם משתמש: nmt וסיסמא: 1234

RoyiManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל