מחשב חדש מאייבורי
-
slavazisman
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם אני רוצה בחודשים הקרובים לקנות מחשב נייח חדש אחריי ששלי נשרף קליל , המעבד הלך והספק הלך אין לי טעם להשקיע בחדש כי זה היה מחשב ישן DUAL CORE
קיבלתי הרבה המלצות על חנויות של אייבורי מחשבים מבחינת שירות ומקצועיות
אני רוצה לקנות מחשב ברכבה עצמית ואני הולך לשפוך הרבה מאוד כסף על חלקים מאוד יקרים
רציתי גם פה לשמוע קצת המלצות על הסניפים במיוחד על סניף חולון או ראשון לציון
תודה רבה
קיבלתי הרבה המלצות על חנויות של אייבורי מחשבים מבחינת שירות ומקצועיות
אני רוצה לקנות מחשב ברכבה עצמית ואני הולך לשפוך הרבה מאוד כסף על חלקים מאוד יקרים
רציתי גם פה לשמוע קצת המלצות על הסניפים במיוחד על סניף חולון או ראשון לציון
תודה רבה
- raanan_beker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אייבורי בהחלט טובים, אבל כשתפרט מה בדיוק אתה צריך זה יעזור יותר לכוון אותך למקום הנכון. יאללה שוט... 
מצטרף להמלצה על IQPC
קניתי את המחשב הנוכחי שלי משם לפני 4 שנים ויצא לי לממש אחריות מספר פעמים בגלל רכיבים שהתקלקלו.
במעבדה לא שאלו הרבה שאלות, בדקו וראו מהם החלקים שהתקלקלו, שלחו ליבואן והחליפו את החלק.
אני מאוד אוהב את הרעיון שיש אבא ואמא למחשב שאני קונה ולכן אמשיך להמליץ על החנות.
קניתי את המחשב הנוכחי שלי משם לפני 4 שנים ויצא לי לממש אחריות מספר פעמים בגלל רכיבים שהתקלקלו.
במעבדה לא שאלו הרבה שאלות, בדקו וראו מהם החלקים שהתקלקלו, שלחו ליבואן והחליפו את החלק.
אני מאוד אוהב את הרעיון שיש אבא ואמא למחשב שאני קונה ולכן אמשיך להמליץ על החנות.
ממליץ לך לרכוש מחשבים בחנויות מתמחות כגון IQPC TMS וכו.... הרבה יותר קל לממש אחריות, הם גם יותר מקצועיים במידה ויש לך שאלות או צורך להתייעץ לגבי מפרט. המחיר אולי טיפה יותר יקר אבל לטווח הארוך זה עדיף
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
רכשתי מחשב באייבורי חולון
האמת שזה התחיל רע וכמעט שברתי את הכלים. המוכרן ניסה שוב ושוב לדחוף לי מוצרים ג'נריים במחירים של מוצרי עילית
בסופו של דבר קיבלתי את ההצעת מחיר הכי טובה, למפרט שאני בניתי - ללא פשרות
ואפילו שדרגו לי את הספק כוח (ללא תוספת תשלום) לדגם חזק יותר כי זה שרציתי לא היה במלאי
האמת שזה התחיל רע וכמעט שברתי את הכלים. המוכרן ניסה שוב ושוב לדחוף לי מוצרים ג'נריים במחירים של מוצרי עילית
בסופו של דבר קיבלתי את ההצעת מחיר הכי טובה, למפרט שאני בניתי - ללא פשרות
ואפילו שדרגו לי את הספק כוח (ללא תוספת תשלום) לדגם חזק יותר כי זה שרציתי לא היה במלאי