האם סאב וופר יכול לשמש כבסיס לשולחן?
אני חושב על לקנות סאב וופר גדול יחסית.
כדי לעבור את מיבחן הגברת, חשבתי להציע לה שהסאב ישמש כבסיס לשולחן נמוך לצד הספה (בין צד הספה לקיר יש לי 60 ס״מ רוחב ומעל מטר עומק - מיקום פינתי).
חשבתי לשים על הסאב הגבהה של חומר מבודד רעידות כלשהוא (מחפש רעיונות) ועליו פלטת זכוכית קצת גדולה יותר עם קנט להגנה מנזילות.
על השולחן יהיו חפצים לא כבדים (שלטים, טלפון, כוסות...)
סאב כמו pb2000 יהיה הבסיס
האם זה ראלי או שזה לא יעבוד בגלל הרעידות?
כדי לעבור את מיבחן הגברת, חשבתי להציע לה שהסאב ישמש כבסיס לשולחן נמוך לצד הספה (בין צד הספה לקיר יש לי 60 ס״מ רוחב ומעל מטר עומק - מיקום פינתי).
חשבתי לשים על הסאב הגבהה של חומר מבודד רעידות כלשהוא (מחפש רעיונות) ועליו פלטת זכוכית קצת גדולה יותר עם קנט להגנה מנזילות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לעניות דעתי זה לא יעבור בגלל הרעידות... 
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
למה לא פשוט "להלביש" עליו בלי מגע ישיר משהו כמו זה באיקאה ?yoramw כתב:אני חושב על לקנות סאב וופר גדול יחסית.
...
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אין בעיה להשתמש בסאבוופר כשולחן צד כל עוד מדובר בסאב שאינו מרבה לרעוד בזמן עבודה, אחרת זה סתם יעצבן.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני לא מצליח בכלל להבין איך אתם חושבים לשים משהו על רמקולים\רסיבר\כל מוצר AV אחר.
אשתי יודעת שפשוט לא נוגעים ב"אזור ההוא", לא שמים כלום על הרמקולים ובטח ובטח לא על הרסיבר.
הדבר היחיד שאפשר לשים עליו משהו זה הממיר. וגם אז, את הבוקסי.
אבל זה אני, קצת (הרבה) דפוק...
אשתי יודעת שפשוט לא נוגעים ב"אזור ההוא", לא שמים כלום על הרמקולים ובטח ובטח לא על הרסיבר.
אבל זה אני, קצת (הרבה) דפוק...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
·tvholic כתב:אני לא מצליח בכלל להבין איך אתם חושבים לשים משהו על רמקולים\רסיבר\כל מוצר AV אחר.
אבל זה אני, קצת (הרבה) דפוק......
מסכים איתך חחחח רק על הממיר!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·tvholic כתב:אני לא מצליח בכלל להבין איך אתם חושבים לשים משהו על רמקולים\רסיבר\כל מוצר AV אחר.
אבל זה אני, קצת (הרבה) דפוק......
ממש לא דפוק
הפוך ...אני נטרף שאני רואה אנשים שמתייחסים לרמקולים/סאב/רסיבר וכד', כמו לשולחן ומניחים עליהם חפצים שונים.
אני בשוק שבכלל התפתח דיון בנושא.
התשובה שלי לפותח השרשור ממש פשוטה.
לא !