buy2usa איך אפשר לחסוך עוד כמה שקלים
אני לקוח שרוכש הרבה בשרות של BUY2USA
כ"לקוח מועדף" להגדרתם הייתי מצפה שילכו לקראתי וינסו להוזיל לי את עלות המשלוחים
שאני מבצע מידי חודש..
הפעם רכשתי שלט לוגיטק+2 משחקים לסוני פלייסטישן+מטען לשלטים של הסוני
עלות כל החבילה כ140$
אמאזון רוצים שתשלם כמה שפחות ואורזים את הכל ביחד
אבל BUY2USA דווקא "שמחים" שאתם אורז הכל ביחד
כי אז מחייבים אותך על "מיסים" לטענתם..
התקשרתי לשרות לקוחות של BUY2USA ענה בחור האמת הפעם לא שיא הנחמדות כמו בפעמים אחרות
שהתקשרתי והסברתי שוב שאלו מוצרים שונים
ואם הייתי מזמין אותם בנפרד מהאתר המתחרה EBAY.COM
יש להם עם משלוח עד הבית בפחות כ100 ש"ח הוא הסביר שיש מיסים של 38$ גם
שהמוצרים לא קשורים אחד לשני אבל ארוזים ביחד,
הצעתי בעצמי אז בוא תפרק את החבילה ל2 ואז לא יהיו שום מיסים
אז הוא הסכים איתי שאכן אם נפרק את החבילה ל2 לא יהיו מיסים
אבל!לפרק את החבילה עולה 14$,
אז כבר חסכתי 24$,
ראשית למה איש שרות יקר לא חשבת על זה לבד ואתם כחברה שטוענים לשרות הייתם חוסכים לי 24$
ושנית למה למען השם אני צריך לשלם 14$!!!!!כדי שתפרקו את החבילה ל2.
אז חברים יקרים המזל הגדול שמדובר כאן בכסף יחסית קטן
ואני ממליץ לבדוק גם אצל המתחרים שמבצעים שילוחים היום גם עד הבית ישירות.
ושלא יעבדו עליכם!
כ"לקוח מועדף" להגדרתם הייתי מצפה שילכו לקראתי וינסו להוזיל לי את עלות המשלוחים
שאני מבצע מידי חודש..
הפעם רכשתי שלט לוגיטק+2 משחקים לסוני פלייסטישן+מטען לשלטים של הסוני
עלות כל החבילה כ140$
אמאזון רוצים שתשלם כמה שפחות ואורזים את הכל ביחד
אבל BUY2USA דווקא "שמחים" שאתם אורז הכל ביחד
כי אז מחייבים אותך על "מיסים" לטענתם..
התקשרתי לשרות לקוחות של BUY2USA ענה בחור האמת הפעם לא שיא הנחמדות כמו בפעמים אחרות
שהתקשרתי והסברתי שוב שאלו מוצרים שונים
ואם הייתי מזמין אותם בנפרד מהאתר המתחרה EBAY.COM
יש להם עם משלוח עד הבית בפחות כ100 ש"ח הוא הסביר שיש מיסים של 38$ גם
שהמוצרים לא קשורים אחד לשני אבל ארוזים ביחד,
הצעתי בעצמי אז בוא תפרק את החבילה ל2 ואז לא יהיו שום מיסים
אז הוא הסכים איתי שאכן אם נפרק את החבילה ל2 לא יהיו מיסים
אבל!לפרק את החבילה עולה 14$,
אז כבר חסכתי 24$,
ראשית למה איש שרות יקר לא חשבת על זה לבד ואתם כחברה שטוענים לשרות הייתם חוסכים לי 24$
ושנית למה למען השם אני צריך לשלם 14$!!!!!כדי שתפרקו את החבילה ל2.
אז חברים יקרים המזל הגדול שמדובר כאן בכסף יחסית קטן
ואני ממליץ לבדוק גם אצל המתחרים שמבצעים שילוחים היום גם עד הבית ישירות.
ושלא יעבדו עליכם!
נערך לאחרונה על ידי new-guy ב 31/08/2014 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
40 שנה לך תיזכור..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא הבנתי למה buy2usa לא היו בסדר.
ה"מיסים" על חבילה בערך של מעל $75 הם מיסים אמיתיים של מדינת ישראל ולא משהו ש-buy2usa מרוויחים ממנו.
ה"מיסים" על חבילה בערך של מעל $75 הם מיסים אמיתיים של מדינת ישראל ולא משהו ש-buy2usa מרוויחים ממנו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נו באמת
1) המדבקה של לקוח מועדף זה בשביל דואר ישראל. אתה לא לקוח מועדף הם הלקוח המועדף .(אצל הדואר).
2)הם לא חייבים לך כלום, הם מציעים שירותים שונים (איחוד חבילות, פירוק חבילות, משלוח ימי או אווירי) עם מחירים ידועים מראש.
3)אתה לא באמת מצפה שהם יפרקו כל חבילה שמגיעה אליהם כדי לחסוך כסף ללקוחות נכון ? אתה מודע לכך שמגיעות לשם אלפי חבילות בחודש? מעבר לכך, מה לגבי חבילות המכילות נניח 10 פריטים או יותר ?
4) על אחריותך לוודא את כל הפרטים לא עליהם, אם אתה מזמין מחנות 4 מוצרים מן הסתם הם ישלחו את הכל ביחד כדי לחסוך להם עלויות משלוח ולמנוע אבידות וחוסרים של מוצרים, אין שום הגיון לשלוח מספר מוצרים מאותו מחסן לאותו לקוח במשלוחים שונים, בשום חברה בעולם.
5)את המיסים הם מחוייבים לגבות על פי חוק (הם משלמים אותם בעת ההגעה לארץ ושחרור ממכס, ולכן גובים אותם מהלקוח).
בקיצור, אני לא רואה שום דבר פגום במה שאתה מתאר פה, מעבר אולי למחירים שהם גובים על השירות אבל זה כבר בעיה שלך לא שלהם (לא מתאים לך אל תשתמש בשירות שלהם)
עוד ישראלי שחושב שעובדים אצלו וחייבים לו משהו
2)הם לא חייבים לך כלום, הם מציעים שירותים שונים (איחוד חבילות, פירוק חבילות, משלוח ימי או אווירי) עם מחירים ידועים מראש.
3)אתה לא באמת מצפה שהם יפרקו כל חבילה שמגיעה אליהם כדי לחסוך כסף ללקוחות נכון ? אתה מודע לכך שמגיעות לשם אלפי חבילות בחודש? מעבר לכך, מה לגבי חבילות המכילות נניח 10 פריטים או יותר ?
4) על אחריותך לוודא את כל הפרטים לא עליהם, אם אתה מזמין מחנות 4 מוצרים מן הסתם הם ישלחו את הכל ביחד כדי לחסוך להם עלויות משלוח ולמנוע אבידות וחוסרים של מוצרים, אין שום הגיון לשלוח מספר מוצרים מאותו מחסן לאותו לקוח במשלוחים שונים, בשום חברה בעולם.
5)את המיסים הם מחוייבים לגבות על פי חוק (הם משלמים אותם בעת ההגעה לארץ ושחרור ממכס, ולכן גובים אותם מהלקוח).
בקיצור, אני לא רואה שום דבר פגום במה שאתה מתאר פה, מעבר אולי למחירים שהם גובים על השירות אבל זה כבר בעיה שלך לא שלהם (לא מתאים לך אל תשתמש בשירות שלהם)
עוד ישראלי שחושב שעובדים אצלו וחייבים לו משהו
Re: נו באמת
·למה אתה שוודי?shuali כתב:
עוד ישראלי שחושב שעובדים אצלו וחייבים לו משהו...
ואף אחד לא עובד אצלי וכן אני עובד מאוד קשה
בשביל הכסף ומצפה שיתנו שרות וינסו לצמצם ללקוחות שלהם את העלויות.
במשהו אחד אתה צודק,
מעכשיו אכן אני אבדוק יותר טוב את עניין ההזמנות מחו"ל
וכמובן גם יזמין מהמתחרות.
נ.ב.
ישראלי זאת לא קללה ואני גאה להיות ישראלי
הבנת שוודי?
40 שנה לך תיזכור..
גבר אתה חי בסרט
אתה בחרת לשלוח את הכל בחבילה אחת אליהם (הזמנת הכל מאותה חנות ביחד), הם לא צריכים לחשוב כלום הם חברת שילוח, תיכף תבקש גם מפדקס ו UPS שיעשו את זה גם לא?
הם מקבלים אליהם חבילה, מעבירים אליך בקשה לתשלום ושולחים אותה לארץ. כך דבר מעבר לכך דורש כוח אדם ולוגיסטיקה ולכן עולה כסף, כמו בכל חברה אחרת בעולם (שהיא לא מלכר)
אתה בחרת לשלוח את הכל בחבילה אחת אליהם (הזמנת הכל מאותה חנות ביחד), הם לא צריכים לחשוב כלום הם חברת שילוח, תיכף תבקש גם מפדקס ו UPS שיעשו את זה גם לא?
הם מקבלים אליהם חבילה, מעבירים אליך בקשה לתשלום ושולחים אותה לארץ. כך דבר מעבר לכך דורש כוח אדם ולוגיסטיקה ולכן עולה כסף, כמו בכל חברה אחרת בעולם (שהיא לא מלכר)
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
·הכל טוב.shuali כתב:גבר אתה חי בסרט
הם מקבלים אליהם חבילה, מעבירים אליך בקשה לתשלום ושולחים אותה לארץ. כך דבר מעבר לכך דורש כוח אדם ולוגיסטיקה ולכן עולה כסף, כמו בכל חברה אחרת בעולם (שהיא לא מלכר)...
אני סך הכל הבהרתי איך אפשר לחסוך כ100 ש"ח על הזמנה קטנה
וצודק אני מטורף שחשבתי שאפשר שחברת השילוח הישראלית(שנותנת אגב יופי של שרות ב99.9% מהפעמים) תחשוב על זה לבד בעולם של קידמה.
אף אחד לא חייב לי כלום ואני לא חייב לאף אחד,
מבחינתי העניין סגור.
40 שנה לך תיזכור..
·shuali כתב:ב"ישראלי" התכוונתי לישראלי המכוער שחושב שמגיע לן הכל וקודם כל מאשים את כולם חוץ מאת עצמו.
כולנו ישראלים, אתה "ישראלי" הבנת???
ומי אמר שישראלי זה קללה?? מה אתה בן 12 או משהו כזה?...
מי אמר שמגיע לי הכל?
מבחינתי אתה יכול להתקדם,
או שממש בא לך להמשיך עם זה?
40 שנה לך תיזכור..
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני ממש לא חושב שיש פה "שיטת מצליח" כמו שנרשם בכותרת ולדעתי ההתנהלות שלהם, לפי מה שאתה תיארת בעצמך, היתה תקינה.
אולי שווה לך לשקול שימוש ב-Amazon Prime וכך תוכל מראש לפצל משלוחים לפי ראות עיניך מבלי לשלם עלויות נוספות (השירות עצמו הוא בעלות שנתית כמובן, אבל מקבלים גם מנוי Prime בשירות הסטרימינג שלהם).
במצב כזה אגב יכול להיות גם דפק בכיוון ההפוך - הזמנתי חבילה של 5 כבלים ועוד איזו שטות והם על דעתם פיצלו את ההזמנה ל-2 משלוחים כאשר אחד כלל כבל בודד והשני את כל השאר, מה שדרש ממני לשלם ל-BUY2USA שלושה דולר על האיחוד.
אולי שווה לך לשקול שימוש ב-Amazon Prime וכך תוכל מראש לפצל משלוחים לפי ראות עיניך מבלי לשלם עלויות נוספות (השירות עצמו הוא בעלות שנתית כמובן, אבל מקבלים גם מנוי Prime בשירות הסטרימינג שלהם).
במצב כזה אגב יכול להיות גם דפק בכיוון ההפוך - הזמנתי חבילה של 5 כבלים ועוד איזו שטות והם על דעתם פיצלו את ההזמנה ל-2 משלוחים כאשר אחד כלל כבל בודד והשני את כל השאר, מה שדרש ממני לשלם ל-BUY2USA שלושה דולר על האיחוד.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
·new-guy כתב:·הכל טוב.......
אני סך הכל הבהרתי איך אפשר לחסוך כ100 ש"ח על הזמנה קטנה
וצודק אני מטורף שחשבתי שאפשר שחברת השילוח הישראלית(שנותנת אגב יופי של שרות ב99.9% מהפעמים) תחשוב על זה לבד בעולם של קידמה.
אף אחד לא חייב לי כלום ואני לא חייב לאף אחד,
מבחינתי העניין סגור....
אתה לא הבהרת איך אפשר לחסוך כסף, אתה פתחת פוסט מכפיש בלי שום קשר למציאות. קודם כל האשמת את העסק בהתנהלות לא תקינה (וזאת בלשום המעטה, שיטת " מצליח" "שלא יעבדו עליכם") ובעצם מי שהתנהל פה לא תקין זה אתה.
·(Y) לקחתיMarioMan כתב:אני ממש לא חושב שיש פה "שיטת מצליח" כמו שנרשם בכותרת ולדעתי ההתנהלות שלהם, לפי מה שאתה תיארת בעצמך, היתה תקינה.
במצב כזה אגב יכול להיות גם דפק בכיוון ההפוך - הזמנתי חבילה של 5 כבלים ועוד איזו שטות והם על דעתם פיצלו את ההזמנה ל-2 משלוחים כאשר אחד כלל כבל בודד והשני את כל השאר, מה שדרש ממני לשלם ל-BUY2USA שלושה דולר על האיחוד....
תודה
40 שנה לך תיזכור..
·אכן יצא קצת "מיליטנטי"shuali כתב:·......
אתה לא הבהרת איך אפשר לחסוך כסף, אתה פתחת פוסט מכפיש בלי שום קשר למציאות. קודם כל האשמת את העסק בהתנהלות לא תקינה (וזאת בלשום המעטה, שיטת " מצליח" "שלא יעבדו עליכם") ובעצם מי שהתנהל פה לא תקין זה אתה....
בוקר קשה,קיץ קשה(מחר חוזרים לשגרה בעזרת השם)
וכן אשמח בכל הסדר יום המטורף שלנו
שינסו לחשוב בשבילנו איך לחסוך כסף ולגרום לכמה שיותר לקוחות להמשיך לרכוש
ולא להתחיל לחשוב על "קומבינות" שהם בעצם לא קומבינות כדי להוזיל עלויות.
לא אוהב שמעלים את "הישראלי המכוער" כל הזמן בלי שום קשר(נשבע שבחיים לא גנבתי מגבת מבית מלון
אנחנו עם יפה וכמו בכל עם יש עשבים שוטים,
בנימה זאת אאחל לנו ימים שקטים טובים ופוריים.
לקחתי חלק מדבריך בוא שנינו נתקדם הלאה..
40 שנה לך תיזכור..
מה בדיוק לא תקין פה?
שלחת להם חבילה אחת...אתה רוצה שיפרקו לך אותה. תשלם.
לא ידעתי ש buy2usa זה ארגון ללא מטרות רווח....
אתה רוצה שהם ישימו מחסנאים על חשבונם שיפתח ויסגור אלפי חבילות בחודש כדי לחסוך לך במשלוח...
את הדבר הזה אתה צריך לעשות. ואם אתה רוצה לחסוך במשלוח הייתה מחלק את ההזמנה אצל ההספק...ובודק את כל האפשרויות איך הכל יהיה הכי זול בשבילך.
לא טוב לך איתם לך לאחרים.
קנה ישירות מהספק ומשלוח לארץ.
שלחת להם חבילה אחת...אתה רוצה שיפרקו לך אותה. תשלם.
לא ידעתי ש buy2usa זה ארגון ללא מטרות רווח....
אתה רוצה שהם ישימו מחסנאים על חשבונם שיפתח ויסגור אלפי חבילות בחודש כדי לחסוך לך במשלוח...
את הדבר הזה אתה צריך לעשות. ואם אתה רוצה לחסוך במשלוח הייתה מחלק את ההזמנה אצל ההספק...ובודק את כל האפשרויות איך הכל יהיה הכי זול בשבילך.
לא טוב לך איתם לך לאחרים.
קנה ישירות מהספק ומשלוח לארץ.