חיבור ממיר הוט ללא מנוי בדירה שכורה אין קליטה
-
שמוליק1990
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חבר לי לקח ממיר של הוט מההורים שלו וחיבר את זה בדירה שלו (דירה שכורה) וכשהוא חיבר את הממיר בדירה שלו היה רשום לו אין קליטה, יש לציין שההורים שלו גרים בתל אביב והוא ברחובות,
השאלה אם הוא יבצע התקנה מחדש של הממיר זה יעבוד לו?
השאלה אם הוא יבצע התקנה מחדש של הממיר זה יעבוד לו?
-
שמוליק1990
-
- חבר פעיל

אוקיי אבל זה יעבוד?
אם הוא היה גר באותו בניין או רחוב אולי זה היה עובד ולא היו עולים עליו, כי הרשת שלהם מחולקת בצורה איזורית.
היות והוא מנסה להתחבר מעיר אחרת, אין שום סיכוי שזה יעבוד ויותר מזה מערכות הניטור שלהם יכולות לדעת בקלות שהממיר חובר במקום שהוא לא אמור להיות. אני לא יודע מה הם עושים עם המידע הזה, אבל הם יכולים להשתמש בזה לרעתך.
היות והוא מנסה להתחבר מעיר אחרת, אין שום סיכוי שזה יעבוד ויותר מזה מערכות הניטור שלהם יכולות לדעת בקלות שהממיר חובר במקום שהוא לא אמור להיות. אני לא יודע מה הם עושים עם המידע הזה, אבל הם יכולים להשתמש בזה לרעתך.
-
שמוליק1990
-
- חבר פעיל

אוקיי ואם יש שם את הכרטיס הזה של הממיר? אין שום סיכוי שזה יעבוד? התקנה מחדש לא תעזור?
בוא אפתור לך את הבעיה:
1. חבירת את הממיר אין קליטה אבל השעון עדכני -> צריך לשנות קוד אזור.
2. השעה על הממיר לא מתאפסת אלה נשאר 00:01 וכדומה אז הביתה לא מחובר / מנתוק הכבל בארון תקשורת.
בכל מקרה אם אתה מחבר את הממיר ושעון כן מראה שעה נכונה אבל רשום אין קליטה אז תדע שהממיר נרשם אוטומטי שהממיר לא במקום הנכון
ובעל הממיר יקבל מהוט שיחה.
1. חבירת את הממיר אין קליטה אבל השעון עדכני -> צריך לשנות קוד אזור.
2. השעה על הממיר לא מתאפסת אלה נשאר 00:01 וכדומה אז הביתה לא מחובר / מנתוק הכבל בארון תקשורת.
בכל מקרה אם אתה מחבר את הממיר ושעון כן מראה שעה נכונה אבל רשום אין קליטה אז תדע שהממיר נרשם אוטומטי שהממיר לא במקום הנכון
ובעל הממיר יקבל מהוט שיחה.
-
שמוליק1990
-
- חבר פעיל

אוקיי במידה והשעה בממיר כן משתנה אבל השעה לא עדכנית ועדיין רשום אין קליטה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הייתי מציע לכם למחוק את התגובות ולהתכתב בפרטי
just saying..
just saying..
- Amir64
-
- גורו