שבוע הבא ברומא
@מזרימי
my two euro cents..."
והכי חשוב...תהנה!
·
my two euro cents..."
- קח בכיס מספר מטבעות של 1 אירו. פשוט כל בית קפה שנראה לך שיש בו תור או סתם כשבא לך (כי כל בתי הקפה מעולים) תוכל להכנס לשלוף מטבע ולהתענג על אספרסו.
- ממליץ על קפה מצוין של בית קליה שנקרא Pinci (שקית כחולה עם ציור של צללית של בחורה אפריקנית עליו)
- עוד קפה מומלץ לקניה Mokaflor 80-20%.
- אם יש לך זמן, ייתכן שתוכל להשתחל לקורס בריסטה בסיסי לדוברי אנגלית. תבדוק מה קיים ברומא ואם יש לך זמן.
והכי חשוב...תהנה!
·
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... =1#1931972
תסתכל על הפוסט של אלדד. אני ניסיתי כמה מהם וה tazza doro מנצח לטעמי.
תסתכל על הפוסט של אלדד. אני ניסיתי כמה מהם וה tazza doro מנצח לטעמי.
·הייתי ברומא לפני 3 חודשים. שתיתי המון אספרסו וכמעט שלא פספסתי ולא התאכזבתי.מזרימי כתב:המלצות? מה להביא? איפה לשתות?...
אשמח להמלצה לגבי אקססוריז למכונות. ידיות נייקד וכדומה...
תודה מראש, כל הדרכים מובילות...
אבל גולת הכותרת: Tazza D'oro. ממש בסמוך לפנתיאון כתובת: 84 Via degli Orfani (אי אפשר לפספס. ואם כן אז שואלים...). היכל לקפה...
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
·nimitzg כתב:@מזרימי
- קח בכיס מספר מטבעות של 1 אירו. פשוט כל בית קפה שנראה לך שיש בו תור או סתם כשבא לך (כי כל בתי הקפה מעולים) תוכל להכנס לשלוף מטבע ולהתענג על אספרסו.
...
המלצתי היא להקשיב - לרעש של הכוסות והצלוחיות וככה זיהיתי בתי קפה שעובדים כמו שצריך.
- ZoharKantor
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- שם מלא: Zohar Kantor
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אחי...במקום בטלפון ממליץ לך על הקפה המיוחד הזה...שאני ברומא אני אוהב לשתות את הקפה של עם החברים במקום!
תגיד להם שאני שלחתי אותך יעשו לך אספרסו מיוחד...סתם!
Sant' Eustachio
תגיד להם שאני שלחתי אותך יעשו לך אספרסו מיוחד...סתם!
Sant' Eustachio
הייתי לפני כמה ימים, אהבתי יותר את הטצה דאורו . הסנ אוסטקיו חמוץ מידי לאספרסו לטעמי והמחיר מופקע - 6 שח הכל יחסי...
פעם שניה שלי ברומא הפעם נהניתי הרבה יותר העיר השתפרה. אגב מבחינת קפה סיציליה וצפון איטליה קפה טוב יותר לטעמי. באזור נאפולי קפוצינו טוב נדיר ביותר. או שלא היה לי מזל.
פעם שניה שלי ברומא הפעם נהניתי הרבה יותר העיר השתפרה. אגב מבחינת קפה סיציליה וצפון איטליה קפה טוב יותר לטעמי. באזור נאפולי קפוצינו טוב נדיר ביותר. או שלא היה לי מזל.
what's next?
אגב אם יש משהו שלא יכולתי שלא לשים לב אליו זו סגירת הפער בינינו לבין האיטלקים בכל הקשור לאיכות הקפה. אין לי ספק שאפשר להשיג היום בארץ קפה ברמה דומה. נכון שלא באותם מחירים ותפוצה, אבל בתי הקליה בארץ למדו משהו בעשור האחרון. וגם הצרכנים.
what's next?