הצהרת משלוח ע"ס 0$
אני מזמין חבילה דרך אתר אמריקאי שעושה משלוחים לארץ (כמו buy2usa ודומיו). המשלוח מגיע לארץ דרך דואר ישראל.
ערך המוצרים הוא פחות מ300$, אבל המוצרים+משלוח עולה על 325$.
האתר הזה באופן קבוע מצהיר שהמשלוח הוא בחינם.
האם המכס יכול לעשות לי בעיות? (כמובן שאשלם את המעמ על המוצרים).
ערך המוצרים הוא פחות מ300$, אבל המוצרים+משלוח עולה על 325$.
האתר הזה באופן קבוע מצהיר שהמשלוח הוא בחינם.
האם המכס יכול לעשות לי בעיות? (כמובן שאשלם את המעמ על המוצרים).
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אם אין לך פירוט של המחיר המשלוח (או שרשום 0), לא תיהיה שום בעייה.
גם אני בעבר הייתי מזמין מוצרים(תוספי מזון) ועלות המשלוח הייתה 20$ שאותה החנות לעולם לא ציינה בפירוט של המשלוח, וכך גם מעולם לא שילמתי מיסים
גם אני בעבר הייתי מזמין מוצרים(תוספי מזון) ועלות המשלוח הייתה 20$ שאותה החנות לעולם לא ציינה בפירוט של המשלוח, וכך גם מעולם לא שילמתי מיסים
לא בעייתי בכלל, אם זה מה שהחנות תציין זה מה יש, לא חסר מבצעים בארה"ב שמציעים הנחות רציניות אז למה לא משלוח חינם? במקרה הכי גרוע ידרשו ממך להראות חשבונית ותדפיס כרטיס אשראי ששילמת בו, אבל באמת שלא מאמין שיגיע לזה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבוב, אם היה רשום שהמוצר שווה 0$ אז הייתה בעייה.
זה בעייה של החברה.
ד"א - יש מצב שזה יכול להשפיע על ביטוח וכד' - אבל שוב - זה פחות בעייה שלך.
ואולי תשתף אותנו באתר שלך שעושה משלוח?
זה בעייה של החברה.
ד"א - יש מצב שזה יכול להשפיע על ביטוח וכד' - אבל שוב - זה פחות בעייה שלך.
ואולי תשתף אותנו באתר שלך שעושה משלוח?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
·איך האמינות?osh78 כתב:airmailpost.com
אתר package forwarding מארה"ב הכי זול שמצאתי, שים לב שהמחירים עולים קצת החל מה01.01.2015....
כמה פעמים ניסית אותם?
ניסיתי אותו פעם אחת + המשלוח הזה.
ממשק קצת לא ברור, אבל ברגע שמבינים אותו זה די פשוט.
היתרון הוא במחיר ובזה שאין הפתעות כמו עמלות שקר כלשהן כמו עמלת כרטיסי אשראי וכו'.
המחיר הוא 2 דולר לפריט + 3 דולר לכל פריט מאוחד החל מהפריט השני (תקף רק מה01.01.2015) + משלוח. המשלוח במשקלים החל מבערך 5 קילו עולה 10-12 דולר לקילו. היתרון הוא שאין עמלות שקר במכס (חוץ מדמי טיפול של בערך 18 שח בדואר). שולחים עד 30 קילו.
אה, וצריך להירשם פעם אחת דרך איביי (עלות זניחה של דולר).
יש תוספות בתשלום כמו תמונה או שירשמו משלוח 0$ (גם החל מה01.01.2015) ועוד כל מיני תוספות שבדרך כלל לא צריכים.
מענה די מהיר בשירות הלקוחות. הם שולחים לארץ דרך שבדיה, ז"א עד שבדיה המשלוח כנראה שלהם ואז דרך הדואר השבדי (עם מספר מעקב שבדי). החבילה הקודמת (11 קילו) הגיעה תוך 3 שבועות.
לפני זה השתמשתי 3-4 פעמים באתר שנקרא parcel zoom, שלמען האמת היה קצת יותר ידידותי, אבל יותר יקר.
היתרון של האתרים האלה הוא שאתה יכול להצהיר על ערך המוצר מבלי לשלוח להם קבלה, אבל זה לא מומלץ במשקלים כבדים או במוצרים יקרים.
אם כבר מדברים על זה, באתר של הדואר (http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf ... endocument) מצויין שאסור לייבא חבילות מעל 20 קילו, אבל באתר הזה שולחים גם עד 30 קילו, מה קורה אם החבילה מגיעה לארץ? המכס מחזיר אותה? גובה עליה עמלה מיוחדת?
ממשק קצת לא ברור, אבל ברגע שמבינים אותו זה די פשוט.
היתרון הוא במחיר ובזה שאין הפתעות כמו עמלות שקר כלשהן כמו עמלת כרטיסי אשראי וכו'.
המחיר הוא 2 דולר לפריט + 3 דולר לכל פריט מאוחד החל מהפריט השני (תקף רק מה01.01.2015) + משלוח. המשלוח במשקלים החל מבערך 5 קילו עולה 10-12 דולר לקילו. היתרון הוא שאין עמלות שקר במכס (חוץ מדמי טיפול של בערך 18 שח בדואר). שולחים עד 30 קילו.
אה, וצריך להירשם פעם אחת דרך איביי (עלות זניחה של דולר).
יש תוספות בתשלום כמו תמונה או שירשמו משלוח 0$ (גם החל מה01.01.2015) ועוד כל מיני תוספות שבדרך כלל לא צריכים.
מענה די מהיר בשירות הלקוחות. הם שולחים לארץ דרך שבדיה, ז"א עד שבדיה המשלוח כנראה שלהם ואז דרך הדואר השבדי (עם מספר מעקב שבדי). החבילה הקודמת (11 קילו) הגיעה תוך 3 שבועות.
לפני זה השתמשתי 3-4 פעמים באתר שנקרא parcel zoom, שלמען האמת היה קצת יותר ידידותי, אבל יותר יקר.
היתרון של האתרים האלה הוא שאתה יכול להצהיר על ערך המוצר מבלי לשלוח להם קבלה, אבל זה לא מומלץ במשקלים כבדים או במוצרים יקרים.
אם כבר מדברים על זה, באתר של הדואר (http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf ... endocument) מצויין שאסור לייבא חבילות מעל 20 קילו, אבל באתר הזה שולחים גם עד 30 קילו, מה קורה אם החבילה מגיעה לארץ? המכס מחזיר אותה? גובה עליה עמלה מיוחדת?