התאמת רמקולים
שלום רב ,
ברשותי רסיבר ימהה RXV 2090 אשר משודכים לו זוג פרוססורים , DTS , DD , הרמקולים הקידמיים הם AM5 של BOSE , סנטר של AR CC 250 , אחוריים ימהה NSE 110 .
ברצוני להחליף את זוג הקידמיים , לדעתכם , אילו רמקולים יתאימו ?
תקציב עד 10000 .
ברשותי רסיבר ימהה RXV 2090 אשר משודכים לו זוג פרוססורים , DTS , DD , הרמקולים הקידמיים הם AM5 של BOSE , סנטר של AR CC 250 , אחוריים ימהה NSE 110 .
ברצוני להחליף את זוג הקידמיים , לדעתכם , אילו רמקולים יתאימו ?
תקציב עד 10000 .
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי תומר, זהו תקציב יפה עבור קדמיים.
יעזרו נתונים כמו: גודל החדר, איזה מוזיקה, הייעוד העיקרי (מוזיקה או ק"ב).
יד-2 בא בחשבון?
יעזרו נתונים כמו: גודל החדר, איזה מוזיקה, הייעוד העיקרי (מוזיקה או ק"ב).
יד-2 בא בחשבון?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
תומר, כמו שליאור אמר אתה צריך ללכת עם הדיסקים/DVD שלך לחנויות ולהתחיל לשמוע.
אני אישית הייתי מנסה: פרדיים סטודיו 60- פוקל 826- B&W - דאלי - REVEL....... הרשימה ארוכה מאוד
ביד שניה ראיתי Paradigm Signiture 4 - במחיר מתאים,רמקול מעולה.
Paradigm Reference Studio 80
VSA VR2- אני לא יודע אם עדיין אקטואלי,אמור להיות מדהים.
בקיצור,צא לשמוע וחזור עם רשמים.
אני אישית הייתי מנסה: פרדיים סטודיו 60- פוקל 826- B&W - דאלי - REVEL....... הרשימה ארוכה מאוד
ביד שניה ראיתי Paradigm Signiture 4 - במחיר מתאים,רמקול מעולה.
Paradigm Reference Studio 80
VSA VR2- אני לא יודע אם עדיין אקטואלי,אמור להיות מדהים.
בקיצור,צא לשמוע וחזור עם רשמים.
חברה תודה על התגובות , הצליל שאני אוהב הוא בהיר ובס מהיר ומדוייק.
זכור לי לטוב ה AR 312 אך אז היו לי בעיות מיקום ונאלצתי להתפשר על הבוז.
היום הגיע הזמן לשידרוג !
ליאור , ציינת כי הוא אינו מבריק בסטריאו , האם התכוונת ל 2092 או ל 2090 , האם ניתן לשפר בהגברה במגבר כוח ?
חוץ מזה לסוג ההגברה הנ"ל ולגוון שאני אוהב אילו רמקולים עדיפים ?
נ.ב.
אהבתי נורא בתערוכת את המורל והכי את HKG או ליתר דיוק , הצמודים לאופרות של ארמה .
זכור לי לטוב ה AR 312 אך אז היו לי בעיות מיקום ונאלצתי להתפשר על הבוז.
היום הגיע הזמן לשידרוג !
ליאור , ציינת כי הוא אינו מבריק בסטריאו , האם התכוונת ל 2092 או ל 2090 , האם ניתן לשפר בהגברה במגבר כוח ?
חוץ מזה לסוג ההגברה הנ"ל ולגוון שאני אוהב אילו רמקולים עדיפים ?
נ.ב.
אהבתי נורא בתערוכת את המורל והכי את HKG או ליתר דיוק , הצמודים לאופרות של ארמה .
לאחרונה רכשתי רמקולים רצפתיים DALI IKON6 והם משודכים אצלי לרסיבר ימאה 995 .
איני יודע אם חתימת הצליל זהה בין הרסיבר שלי ולרסיבר שיש לך.
בכל אופן השידוך אצלי מוצלח והרמקול בהיר ומפורט מבלי לוותר על הצלילים הנמוכים.
לעניות דעתי הרמקול יכול להתאים לסוג המוסיקה שאתה אוהב ולאופי הצליל שאתה מחפש. הם גם בהחלט בתקציב שלך ואפילו יישאר עודף.
אבל כרגיל ההמלצה הכי טובה היא שתשמע אותם ותשפוט במו אוזניך.
שלמה
איני יודע אם חתימת הצליל זהה בין הרסיבר שלי ולרסיבר שיש לך.
בכל אופן השידוך אצלי מוצלח והרמקול בהיר ומפורט מבלי לוותר על הצלילים הנמוכים.
לעניות דעתי הרמקול יכול להתאים לסוג המוסיקה שאתה אוהב ולאופי הצליל שאתה מחפש. הם גם בהחלט בתקציב שלך ואפילו יישאר עודף.
אבל כרגיל ההמלצה הכי טובה היא שתשמע אותם ותשפוט במו אוזניך.
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תומריקו
בחנות סטריאו סטאר שמעתי את הפרדיים S4 שמפורסם בלוחות יד שנייה במחיר אטרקטיבי מאד !!!! מאד אהבתי את הרמקול הזה אבל היה חסר לי נפח בצלילים הנמוכים.
בסטריאו סטאר יש להם את כל המבחר של פרדיים ומבחר רמקולים נוספים להשוואה. גם יופי של שירות ומחירים. חנות בהחלט מומלצת.
את הDALI שמעתי (וקניתי) בחנות בשם "סינימה פרדיסו" הנמצאת בנמל תל אביב הישן רח' יורדי הסירה 3 . כרגע יש להם מבצע חיסול מלאי לקראת סוף השנה ומחירים מאד אטרקטיביים.
חנות מומלצת נוספת עם מבחר רמקולים גדול ושמתמחה בעיקר בסטריאו (להבדיל מקולנוע ביתי) היא חנות השם "פיוז" ברח' כצנלסון בגבעתיים.
חנות נוספת עם מבחר רמקולים לא קטן ושירות טוב היא חנות בשם "אאודיו קלאב" הנמצאת בתחילת רח' אלנבי בתל אביב (איזור קולנוע מוגרבי לשעבר).
לגבי "הגברה חזקה יותר" אני לא בטוח עד כמה מגבר הספק חזק שיחובר לרסיבר של הימאה ישפיע על הצליל וישפר אותו, מפני שמגבר ההספק יחובר לפרה של הימאה שעדיין ישפיע על הצליל.
שלמה
בחנות סטריאו סטאר שמעתי את הפרדיים S4 שמפורסם בלוחות יד שנייה במחיר אטרקטיבי מאד !!!! מאד אהבתי את הרמקול הזה אבל היה חסר לי נפח בצלילים הנמוכים.
בסטריאו סטאר יש להם את כל המבחר של פרדיים ומבחר רמקולים נוספים להשוואה. גם יופי של שירות ומחירים. חנות בהחלט מומלצת.
את הDALI שמעתי (וקניתי) בחנות בשם "סינימה פרדיסו" הנמצאת בנמל תל אביב הישן רח' יורדי הסירה 3 . כרגע יש להם מבצע חיסול מלאי לקראת סוף השנה ומחירים מאד אטרקטיביים.
חנות מומלצת נוספת עם מבחר רמקולים גדול ושמתמחה בעיקר בסטריאו (להבדיל מקולנוע ביתי) היא חנות השם "פיוז" ברח' כצנלסון בגבעתיים.
חנות נוספת עם מבחר רמקולים לא קטן ושירות טוב היא חנות בשם "אאודיו קלאב" הנמצאת בתחילת רח' אלנבי בתל אביב (איזור קולנוע מוגרבי לשעבר).
לגבי "הגברה חזקה יותר" אני לא בטוח עד כמה מגבר הספק חזק שיחובר לרסיבר של הימאה ישפיע על הצליל וישפר אותו, מפני שמגבר ההספק יחובר לפרה של הימאה שעדיין ישפיע על הצליל.
שלמה
"נקודת הייחוס הראשונה שלי תהיה בסטריאו סטאר" - מקום טוב להתחיל לשמוע בו. הם מפיצים העיקריים של פרדיים לאחר ביקור שם וההתרשמות שלך מהרמקולים שם יהיה יותר קל לכוון אותך.תומריקו כתב:שלום שלמה ,
היכן ניתן לשמוע אותם , ובכלל תן המלצה ל 3 חנויות באזור ת"א .
אני גר בפ"ת , כך שנקודת הייחוס הראשונה שלי תהיה בסטריאו סטאר ....
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.