שלום לכולם
לפני 3 ימים חיברו אותי לפייברבוקס ומאז אני מיואש.
הפייברבוקס מחובר לרסיבר Onkyo 616 וכל הזמן שאני מחליף ערוצים בפייברבוקס, או משהה תוכנית או מנסה להריץ הקלטה או מפעיל VOD, נעלם לי הסאונד בטלוויזיה, והדרך היחידה להחזיר את הסאונד, זה לכבות את הטלוויזיה ולהדליק אותה מחדש.
גם כאשר אני מכבה את הטלוויזיה לאחר זמן מסוים הפייברבוקס כבה מעצמו, וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה ואת הפייברבוקס, אין תמונה ושוב צריך לכבות את הטלוויזיה ולהדליק אותה שוב.
אני כבר נואש ורוצה לחזור להוט מג׳יק או אפילו להתנתק, פשוט יושבים בתמיכה של הוט כלומניקים שמאשימים את אותי שאני מחובר לרסיבר, וטוענים שהם נותנים תמיכה לפייברבוקס כאשר הוא מחובר ישירות לטלוויזיה.
עזרה דחופה לגבי הפייבר בוקס
- guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לגבי הסאונד: בהגדרות של הפייברבוקס תעביר את פורמט הקול למצב bypass. זה אמור לפתור את הבעיה.ellen657 כתב:שלום לכולם
לפני 3 ימים חיברו אותי לפייברבוקס ומאז אני מיואש.
הפייברבוקס מחובר לרסיבר Onkyo 616 וכל הזמן שאני מחליף ערוצים בפייברבוקס, או משהה תוכנית או מנסה להריץ הקלטה או מפעיל VOD, נעלם לי הסאונד בטלוויזיה, והדרך היחידה להחזיר את הסאונד, זה לכבות את הטלוויזיה ולהדליק אותה מחדש.
גם כאשר אני מכבה את הטלוויזיה לאחר זמן מסוים הפייברבוקס כבה מעצמו, וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה ואת הפייברבוקס, אין תמונה ושוב צריך לכבות את הטלוויזיה ולהדליק אותה שוב.
אני כבר נואש ורוצה לחזור להוט מג׳יק או אפילו להתנתק, פשוט יושבים בתמיכה של הוט כלומניקים שמאשימים את אותי שאני מחובר לרסיבר, וטוענים שהם נותנים תמיכה לפייברבוקס כאשר הוא מחובר ישירות לטלוויזיה....
לגבי מקרים בהם כאשר אתה מפעיל את הטלוויזיה אין תמונה, מדובר בתופעה מוכרת בחיבור HDMI, אגב לא רק בפייברבוקס, היה לי גם עם המקס של יס. במקרה שכזה תכבה ותפעיל מחדש את הממיר.