זקוקה להמלצה - ps4 או xbox one?!
-
NetanelHizmi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שאלת המיליון דולר.
זקוקה להמלצה...
מצד אחד חשוב עניין הקינקט, שפה ללא ספק האקס בוקס וואן לוקח. אבל לעניין הגרפיקה, ל ps4 יש יתרון משמעותי? או שאפשר לומר שהגרפיקה זהה בשניהם? שמעתי שהאקס בוקס וואן אינו משדר ב 1080p כמו ה ps4. זה נכון??
אודה חדה מראש על כל חוות דעת מקצועית. תודה רבה!!
זקוקה להמלצה...
מצד אחד חשוב עניין הקינקט, שפה ללא ספק האקס בוקס וואן לוקח. אבל לעניין הגרפיקה, ל ps4 יש יתרון משמעותי? או שאפשר לומר שהגרפיקה זהה בשניהם? שמעתי שהאקס בוקס וואן אינו משדר ב 1080p כמו ה ps4. זה נכון??
אודה חדה מראש על כל חוות דעת מקצועית. תודה רבה!!
-
NetanelHizmi
- חבר שרק התחיל

-
NetanelHizmi
- חבר שרק התחיל

לילדים, משחקי ילדים (גילאי 6). ולגידולים, משחקי פעולה בעיקר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מיקרוסופט ניתקו את הקינקט מהקונסולה, בשביל להוזיל את העלויות שלה ולתת לה עדכון שיאפשר לה לדשדש מאחור בביצועים ובגרפיקה אל מול ה PS4.
כך שלא הייתי מצפה לתמיכה נרחבת מדי בקינקט ובמשחקים עבורו.
ילדים יכולים ליהנות מקונסולה גם מבלי שתדרוש מהם לקפוץ בסלון, הכל תלוי בגיל ובמשחק.
אמנם אני חובב XBOX, אבל בדור הנוכחי אני נוטה לכיוון ה PS4, היא גם זולה יותר.
אז לשאלתך, נכון, ה ONE לא מצליחה להחזיק תמונה ב 1080P מבלי לפגוע ב FPS ועוד, וה PS4 עושה זאת טוב יותר.
לעניין הקינקט, נכון, יש יתרון ל ONE, אבל מומלץ לבחון אם יש משחקים שעתידים לצאת ספציפית לרכיב הנ"ל (לא רק תמיכה ב.. )
כך שלא הייתי מצפה לתמיכה נרחבת מדי בקינקט ובמשחקים עבורו.
ילדים יכולים ליהנות מקונסולה גם מבלי שתדרוש מהם לקפוץ בסלון, הכל תלוי בגיל ובמשחק.
אמנם אני חובב XBOX, אבל בדור הנוכחי אני נוטה לכיוון ה PS4, היא גם זולה יותר.
אז לשאלתך, נכון, ה ONE לא מצליחה להחזיק תמונה ב 1080P מבלי לפגוע ב FPS ועוד, וה PS4 עושה זאת טוב יותר.
לעניין הקינקט, נכון, יש יתרון ל ONE, אבל מומלץ לבחון אם יש משחקים שעתידים לצאת ספציפית לרכיב הנ"ל (לא רק תמיכה ב.. )
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לכל אחת מהקונסולות יש משחקים שיוצאים אך ורק לה ולא לשניה. תבדוק איזה מהם מעניינים אותך יותר ולך על זה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
משחקים כאמור יש לפה ויש לפה, תלוי בהעדפה אישית בלבד.
הקינטקט של אקסבוקס מוצלח בהרבה מהמוב של פלייסטיישן.
היסטורית האקסבוקס סובל הרבה יותר מתקלות לעומת הפלייסטיישן.
האקסבוקס מוצלח יותר מהפלייסטיישן כמזרימדיה ושות׳.
האקסבוקס פלסטיקי ומרגיש זול לעומת הפלייסטיישן.
זהו בערך - אין פה עניין מאוד מהותי וכל קונסולה תעשה עבודה דומה.
הקינטקט של אקסבוקס מוצלח בהרבה מהמוב של פלייסטיישן.
היסטורית האקסבוקס סובל הרבה יותר מתקלות לעומת הפלייסטיישן.
האקסבוקס מוצלח יותר מהפלייסטיישן כמזרימדיה ושות׳.
האקסבוקס פלסטיקי ומרגיש זול לעומת הפלייסטיישן.
זהו בערך - אין פה עניין מאוד מהותי וכל קונסולה תעשה עבודה דומה.
אני לא כל-כך מסכים שזה רק משחקים, הממשק משתמש של הבוקס היה לטעמי כבד, מיושן ולא ידידותי
בנוסף, הנדסת האנוש היתה על הפנים - גודל, עיצוב, משקל, ספק חיצוני...
נקודת האור היחידה היתה השלט שהיה מאוד נוח ביג, כל השאר אכזבה גדולה.
המון תקלות וחוסר בפיצ'רים ליוו את הבוקס ב 8 חודשים האחרונים, יכול להיות ששלחו עדכונים אבל בשורה התחתונה, הקונסולה לא מוכנה וברמה מספקת.
בנוסף, הנדסת האנוש היתה על הפנים - גודל, עיצוב, משקל, ספק חיצוני...
נקודת האור היחידה היתה השלט שהיה מאוד נוח ביג, כל השאר אכזבה גדולה.
המון תקלות וחוסר בפיצ'רים ליוו את הבוקס ב 8 חודשים האחרונים, יכול להיות ששלחו עדכונים אבל בשורה התחתונה, הקונסולה לא מוכנה וברמה מספקת.
שתי הקונסולות טובות, ומשתפרות. עדיף לחכות עוד כמה חודשים אחרי כמה מחזורי עידכוני מערכת נוספים כדי לקבל חוויה שלמה יותר (אלא אם אוהבים לראות את התהליך).
היתרון של ה ps זה מעבד גרפי חזק יותר
היתרון של ה x1 זה יכולות מעבר למכונת משחקים נטו (אפליקציות, מרכז מדיה, שליטה על טלוויזיה וכו')
כמובן, שלכל קונסולה משחקים ייעודים משלה, שווה לעבור על רשימות ולראות מה יותר מדבר.
הקינקט עובד טוב, אבל אין מבחר משחקים עדיין. יש שני משחקי ריקוד, אחד ספורט ויוצאים עוד שני משחקים בהמשך השנה (פרוט נינג'ה ופנטזיה).
הגרפיקה, גם אם פחות מ ps4, רחוקה מלהיות גרועה כו שהאינטרנט גורם לזה להשמע.
ממשק זה כמובן עניין של טעם אישי, יש הרבה סרטוני יו-טיוב שמראים את הממשקים של שתי הקונסולות.
היתרון של ה ps זה מעבד גרפי חזק יותר
היתרון של ה x1 זה יכולות מעבר למכונת משחקים נטו (אפליקציות, מרכז מדיה, שליטה על טלוויזיה וכו')
כמובן, שלכל קונסולה משחקים ייעודים משלה, שווה לעבור על רשימות ולראות מה יותר מדבר.
הקינקט עובד טוב, אבל אין מבחר משחקים עדיין. יש שני משחקי ריקוד, אחד ספורט ויוצאים עוד שני משחקים בהמשך השנה (פרוט נינג'ה ופנטזיה).
הגרפיקה, גם אם פחות מ ps4, רחוקה מלהיות גרועה כו שהאינטרנט גורם לזה להשמע.
ממשק זה כמובן עניין של טעם אישי, יש הרבה סרטוני יו-טיוב שמראים את הממשקים של שתי הקונסולות.