אחריות בין לאומית לפופקורן האור הזמנה מחול או בארץ.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #1 

עכשיו בבדיקה מנסה לקבל תשובה.
כי לפי מה שקראתי באתר שלהם יש אחריות בין לאומית שזה אומר לא משנה איפה שלא תיקנה למוצר יש קוד ואיתו הם יודעים תאחריות שיש למוצר.
משו כזה שלחתי הודעה KSP לבדוק וגם פתחתי כרטיס עזרה באתר של קלאוד מדיה.
ניראה תתגובה אולי יש מישו שבדק את זה כבר?

אני ננעלתי על הA410 אני הולך עליו אלא אם כן מישו חושב אחרת ויש משו יותר טוב ששווה תכסף.
KSP אילת 1170 שקל.
KSP לא אילת 1390 שקל.
אוסטרליה 300$ דולר אוסטרלי שאח שלי מביא לי.
הזמנה מהם דרך האתר 248$ לא כולל משלוח ומיסים שאין לי מושג על המיסים על סטרימרים או כמה עולה משלוח לדבר הזה.

עכשיו המחשבה שלי היא כזאת או שאחי קונה לי מאוסטרליה 300 דולר ואין לי אחריות לא יודע עדיין או להשקיע עוד 200 שקל למצוא בן אדם שנוסע לאילת בתקווה שיהיה זמין בסניף או לשלם 1390 שקל שממש לא בא לי על סטרימר שיתחלף עוד שנתיים שנה.
אחריות לשנה בכל מקום אבל כנראה לפי מה שקראתי עקרונית האחריות היא על החומרה ולא נזקים כמו שבבים שנשרפו או שהלך הספק כוח וכאלה.
האם באמת כדאי להשקיע עוד כסף בשביל אחריות בארץ.
ויש מצב גם שאחי יקבל מוצר תקול זה תמיד אפשרי כאילו לא כל מוצר שאתה מקבל עובד פיקס תמיד יש תאלה שקיבלו אחד שלא עובד.
מחכה לתשובה מKSP ומקלוד מדייה.
עם יש אחריות בין לאומית שכנראה עליתי על משו פה אז כל מי שהזמין מחול לא צריך להזמין מהאתר שנאי או כל דבר כזה או אחר.
ואם אני קונה תמוצר מחול יש לבקש שנאי אחר?
והוא תומך בעיברית נכון ?בגלל שאני כנראה יקנה מאוסטרליה שהוא פתאום לא יתמוך לי בעיברית.
כל האחריות לפי קלוד מדייה היא שנה אחת.

meninblack
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מעוניין אני מוכר את שלי. קניתי לפני שבוע וקצת. מצב חדש כמובן. מעדיף את הבוקסי בוקס שלי.
נקנה ב ksp.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

meninblack כתב:אם אתה מעוניין אני מוכר את שלי. קניתי לפני שבוע וקצת. מצב חדש כמובן. מעדיף את הבוקסי בוקס שלי.
נקנה ב ksp.
...
·
למה בוקסי בוקס במה הוא יותר טוב שאתה מעדיף אותו ?
ולמה קנית תA410 ועכשיו תמוכר חייב להיות סיבה רעה לכך כי עם לא היתה סיבה רעה לא היתה מוכר זה לא שאתה יכול להגיד לי אני רוצה להתחדש.
מילא הייתה קונה עובר חצי שנה ואז יצא דגם יותר חדש.

תרשום לי בפרטי כמה תרוצה עליו.
ותענה לי בהכי כנות שאתה יכול אל תגיד לי שמע הוא מצויין וכאלה ותנסה למכור מעניינת אותי באמת הסיבה שאתה אומר עבר שבוע ואתה מציע אותו למכירה.
תודה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

שכח מאחריות שתכובד על ידי ksp ,אין סיכוי.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #5 

ksp בקושי מכבד אחריות למוצרים שלהם, אתה רוצה לקבל אחריות על מוצר שלא נרכש מהם? :)

ובנימה יותר רצינית, למוצרים שיש להם אחריות בינלאומית קודם כל לבדוק אם אכן ישראל נכללת ואז לבדוק מי נותן את השירות בארץ. יבואן (כמו ksp) ב-99% מהמקרים יבואן בלבד ולא מעבדת שירות רשמית.

meninblack
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

GMTK כתב:
...
...
·
למה בוקסי בוקס במה הוא יותר טוב שאתה מעדיף אותו ?
ולמה קנית תA410 ועכשיו תמוכר חייב להיות סיבה רעה לכך כי עם לא היתה סיבה רעה לא היתה מוכר זה לא שאתה יכול להגיד לי אני רוצה להתחדש.
מילא הייתה קונה עובר חצי שנה ואז יצא דגם יותר חדש.

תרשום לי בפרטי כמה תרוצה עליו.
ותענה לי בהכי כנות שאתה יכול אל תגיד לי שמע הוא מצויין וכאלה ותנסה למכור מעניינת אותי באמת הסיבה שאתה אומר עבר שבוע ואתה מציע אותו למכירה.
תודה.
...
יש לי בוקסי כבר הרבה שנים, ואמרתי שחייבים לגוון ולבדוק סטרימירים אחרים. מכיוון ששנים אני שומע מחמאות על הפופקורן אמרתי שאני חייב לנסות ואצלי זה חובה גם שיהיה גו׳קבוקס מובנה ושיהיה גם יפה אז קניתי את הפופקורן החדש. חיברתי אותו, היה לי סיוט לחבר אותו עם האיימק שלי ולבסוף הצלחתי אבל לצערי איטי ביחסית לבוקסי זה מבאס אותי שכל לחיצה לוקח לו כמה שניות להגיב לעומת הבוקסי הישן והזקן.
זה הסיבה היחידה שאני רוצה למכור אותו. אין שום סיבה אחרת. המחיר שאני רוצה עליו זה 800 ש״ח. הוא שוכב לי פה בארון עם עוד כמה סטרימירים שאיכזבו אותי.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

meninblack כתב:
...
...
יש לי בוקסי כבר הרבה שנים, ואמרתי שחייבים לגוון ולבדוק סטרימירים אחרים. מכיוון ששנים אני שומע מחמאות על הפופקורן אמרתי שאני חייב לנסות ואצלי זה חובה גם שיהיה גו׳קבוקס מובנה ושיהיה גם יפה אז קניתי את הפופקורן החדש. חיברתי אותו, היה לי סיוט לחבר אותו עם האיימק שלי ולבסוף הצלחתי אבל לצערי איטי ביחסית לבוקסי זה מבאס אותי שכל לחיצה לוקח לו כמה שניות להגיב לעומת הבוקסי הישן והזקן.
זה הסיבה היחידה שאני רוצה למכור אותו. אין שום סיבה אחרת. המחיר שאני רוצה עליו זה 800 ש״ח. הוא שוכב לי פה בארון עם עוד כמה סטרימירים שאיכזבו אותי.
...
·

פעם ראשונה שאני שומע שמוותרים על סטרימר ,כזה או אחר, בגלל מהירות תגובה.
לוותר בגלל אי תמיכה בניגון קבצים ,קריסות,תקלות שמעתי אבל בגלל מהירות תגובה ? הבוקסי הזה ענתיקה והכי גרוע ללא תמיכה.

אבל כל עוד אתה נהנה ממנו ,מי אני שאתווכח ?

תהנה

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

שלח לי למייל תמספר שלך.

[email protected]
ונדבר.

ולגבי אחריות מוצרים פה בארץ מדד האחריות הוא הכי *** בכל העולם לי למשל קרה משו עם באג קניתי אוזניות גימינג ורק מלבישה הם נשברו ואני עדין עם הדברים האלו.
בקיצור המוכר אמר לי כן זה קורה לפעמים אני ישלח למעבדה ואני מצטט מה הוא אמר גם לי קרה אותו דבר עם האוזניות אבל חבל על הזמן לא יחליפו לך.
במקום זה קיבלתי הנחה לרכישה הבאה.

עקרונית לא נתקלתי במקום שממלא תאחריות כמו שצריך תמיד מנסים להתנער מזה.
מסכים שכנראה KSP לא נמצאים ברשימת האחריות הבין לאומית אבל מוזר גם KSP אולי בגלל שישי שבת לא עונים לי .וקלוד ממדייה גם לא עונים לי ושלחתי להם הודעה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

GMTK כתב:שלח לי למייל תמספר שלך.

[email protected]
ונדבר.

ולגבי אחריות מוצרים פה בארץ מדד האחריות הוא הכי *** בכל העולם לי למשל קרה משו עם באג קניתי אוזניות גימינג ורק מלבישה הם נשברו ואני עדין עם הדברים האלו.
בקיצור המוכר אמר לי כן זה קורה לפעמים אני ישלח למעבדה ואני מצטט מה הוא אמר גם לי קרה אותו דבר עם האוזניות אבל חבל על הזמן לא יחליפו לך.
במקום זה קיבלתי הנחה לרכישה הבאה.

עקרונית לא נתקלתי במקום שממלא תאחריות כמו שצריך תמיד מנסים להתנער מזה.
מסכים שכנראה KSP לא נמצאים ברשימת האחריות הבין לאומית אבל מוזר גם KSP אולי בגלל שישי שבת לא עונים לי .וקלוד ממדייה גם לא עונים לי ושלחתי להם הודעה.
...
·

למה ש ksp יענו לך בשישי שבת ,מה אתה חי בסרט או מה?
גם קלוד מדיה , סביר להניח ,יענו לך רק ביום שני.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

שלחתי תהודעה ביום חמישי לפייסבוק שלהם.
אז לא יודע אני ממתין בלי לחץ(:.
קלוד מדייה רשמו מענה אחרי 24 שעות.
אין לי בעייה לחכות.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

כמו שאמרת יואב הם רשמו לי האחריות של KSP רק למוצרים שנרכשו בKSP.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”