עזרה - שקע רשת בבית
צהריים טובים,
עברנו לא מזמן לבית חדש והופתענו לגלות שיש חיבור לכבל רשת בכל חדר. חיברנו את המודם אבל אין זרימה של אינטרנט באף אחת מהנקודות. פתחתי את הארון כבלים וראיתי שכבלי הרשת לא מחוברים.
השאלה שלי היא מה צריך להיות שם ? סוויצ', מודם, ראוטר.
הוספתי תמונה להמחשה רק שאצלי הכבלים לא מחוברים לשום מכשיר.
תודה והמשך יום טוב.
עברנו לא מזמן לבית חדש והופתענו לגלות שיש חיבור לכבל רשת בכל חדר. חיברנו את המודם אבל אין זרימה של אינטרנט באף אחת מהנקודות. פתחתי את הארון כבלים וראיתי שכבלי הרשת לא מחוברים.
השאלה שלי היא מה צריך להיות שם ? סוויצ', מודם, ראוטר.
הוספתי תמונה להמחשה רק שאצלי הכבלים לא מחוברים לשום מכשיר.
תודה והמשך יום טוב.
לפי מה שאני מבין
שלום!
הסדר הנכון למערכת ביתית היא שיש לך מודם, שצריך להיות מחובר לנתב\סוויצ'. לפי שאני מנחש שיש אצלך, האופציות שלך הם כאלה:
1)בהינתן מודם עצמאי, העברת כבל טלפון לארון תקשורת,והתקנתו שם וחיבורו לסויצ' שיפצל את היציאה הבודדת שלו להרבה יציאות.(נשמע לי מיותר)
2)מיקום המודם במקום אשר נמצא בקרבת נקודת רשת כלשהי וגם נק' טלפון( הרי מודם חייב בטלפון\חיבור כבלים(תלוי אצל מי אתה)) ומשם אתה מחבר את המודם לטלפון ואת היציאה של המודם לסוויצ' שיושב בארון תקשורת. אם אתה צריך גם אינטרנט אלחוטי, חבר שם את המודם לנתב שלך, ואת הנתב שלך לסוויצ'.
המלצה לסוויצ' היא:
http://ksp.co.il/?select=.263..491..335 ... maxprice=0
או שאפשר את אחיו הקטן, עם 5 כניסות\יציאות
בהצלחה!
הסדר הנכון למערכת ביתית היא שיש לך מודם, שצריך להיות מחובר לנתב\סוויצ'. לפי שאני מנחש שיש אצלך, האופציות שלך הם כאלה:
1)בהינתן מודם עצמאי, העברת כבל טלפון לארון תקשורת,והתקנתו שם וחיבורו לסויצ' שיפצל את היציאה הבודדת שלו להרבה יציאות.(נשמע לי מיותר)
2)מיקום המודם במקום אשר נמצא בקרבת נקודת רשת כלשהי וגם נק' טלפון( הרי מודם חייב בטלפון\חיבור כבלים(תלוי אצל מי אתה)) ומשם אתה מחבר את המודם לטלפון ואת היציאה של המודם לסוויצ' שיושב בארון תקשורת. אם אתה צריך גם אינטרנט אלחוטי, חבר שם את המודם לנתב שלך, ואת הנתב שלך לסוויצ'.
המלצה לסוויצ' היא:
http://ksp.co.il/?select=.263..491..335 ... maxprice=0
או שאפשר את אחיו הקטן, עם 5 כניסות\יציאות
בהצלחה!
קצת הסתבכתי, אני אסביר לך מה המצב -
אצלי בחדר נמצא המודם ואליו מחובר הטלפון (מודם של הוט שמשמש גם בתור ראוטר אלחוטי) עכשיו את הסוויצ' אני מחבר לכל הכבלים שבתוך הארון כבלים? ואז בכל חדר יהיה אפשר לחבר כבל רשת ובעצם לגלוש באינטרנט ?
אצלי בחדר נמצא המודם ואליו מחובר הטלפון (מודם של הוט שמשמש גם בתור ראוטר אלחוטי) עכשיו את הסוויצ' אני מחבר לכל הכבלים שבתוך הארון כבלים? ואז בכל חדר יהיה אפשר לחבר כבל רשת ובעצם לגלוש באינטרנט ?
סוג של
אתה צריך לחבר כבל רשת בין ההוט בוקס(באחת מארבעת היציאות LAN שלו) לבין הסוויצ' שנמצא בארון תקשורת וגם את כל הכבלים שבארון תקשורת לאותו הסוויצ'(ללא הבדל בסדר או מיקום). ככה, תספק חיבור רשת לסוויצ', וכל מחשב בכל חדר שיהיה מחובר לסוויצ', יהיה מחובר כאילו לראוטר\מודם שלך, ויהיה לו אינטרנט. תוכל ככה גם לשתף קבצים ברשת, להזרים תכנים, ועוד דברים נחמדים
בהצלחה!
בהצלחה!