התייעצות איתכם המומחים לגביי Samsung F6400 .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sagib10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לגביי Samsung F6400 46 Inch
אז ככה אימי קיבלה הצעה לטלוויזיה הזאת וקנתה אותה ב - 4800 ש"ח באחריות של 3 שנים של סמליין.
לאחר בדיקה ראיתי שאפשר להביא את הטלוויזיה הזאת בהרבה יותר זול ביבואן מקביל (אחריות של י.שלום).
בגלל שיש שבועיים עד החזרת המוצר רציתי להתייעץ אתכם.

לאימי נאמר שאין תמיכה טובה של י.שלום ושאין עברית ועוד הרבה דברים,דברים שלפי דעתי הם הבל הבלים...האם זה נכון?
לא הייתי עם אימי בחנות ואין לי מושג איך הטלוויזיה הזאתי מבחינת איכות צפייה,רציתי לשאול אנשים שמבינים בזה או מכירים את הטלוויזיה הזאת איך היא...

תודה רבה לעוזרים!!

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

sagib10 כתב:לגביי Samsung F6400 46 Inch
אז ככה אימי קיבלה הצעה לטלוויזיה הזאת וקנתה אותה ב - 4800 ש"ח באחריות של 3 שנים של סמליין.
לאחר בדיקה ראיתי שאפשר להביא את הטלוויזיה הזאת בהרבה יותר זול ביבואן מקביל (אחריות של י.שלום).
בגלל שיש שבועיים עד החזרת המוצר רציתי להתייעץ אתכם.

לאימי נאמר שאין תמיכה טובה של י.שלום ושאין עברית ועוד הרבה דברים,דברים שלפי דעתי הם הבל הבלים...האם זה נכון?
לא הייתי עם אימי בחנות ואין לי מושג איך הטלוויזיה הזאתי מבחינת איכות צפייה,רציתי לשאול אנשים שמבינים בזה או מכירים את הטלוויזיה הזאת איך היא...

תודה רבה לעוזרים!!
...
·לגבי העברית... אמא שלך צריכה את זה? כלומר היא תשתמש בסמארט, צפייה בסטרימת וצורך בכתוביות בעברית? מעבר עד כמה שאני יודע היבואן הרשמי זה דגם של UA בעוד שדגם מקביל זה UE מעבר לזה לא יודע כמה רצינות יש בהבדלים.אם אתה יכול לקנות בייבוא מקביל בהנחה משמעותית אני הייתי לוקח

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

יש הבדלים בייבוא מקביל

שליחה #3 

אבל בייבוא מקביל אפשר למצוא גם את UA וגם את UE, כאשר UAל- בייבוא מקביל יש סיכוי נמוך לעברית בעוד ש-UE בייבוא מקביל אמור להכיל את זה כבר.

אם אתה יכול לקנות UE במחיר טוב יותר, גש עם דיסק נייד (או DISK ON KEY) שיש עליו סרט עם כתוביות בעברית ובדוק אם יש עברית. לפעמים צריך לשנות את קידוד השפה בזמן הניגון בתפריט של הנגן. שווה בדיקה!

sagib10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

עשיתי פשוט חיפוש בזאפ וראיתי את ההבדלים במחירים ,יש למישהו ניסיון איך רואים בה?
אולי במחיר הזה יש טלוויזיות שרואים בהן הרבה יותר טוב....?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

לי זה נשמע סכום גבוה לשלם על מסך כזה, מה גם שזה דגם יוצא מ 2013.
הייתי בודק את פנסוניק 50AS610 מהסדרה החדשה שמגיעה גם עם הסמארט החדש בעברית וחמש שנות אחריות של יורוקום. אומר את האמת, אני לא מכיר את המסך מנסיון, אך שווה בדיקה לדעתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

TheSlayer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0

שליחה #6 

אני דווקא ממליך על האחריות הרשמית.
הייתה לי גם טלויזיה כזו בדגם של 40 אינץ', ועם המזל שלי, היא הייתה מקולקלת (בעייה של restart כל הזמן).
החליפו לי מיד. בלי יותר מדי בעיות.
כל טלויזיות הסמארט האלה מאוד "רגישות", אז טוב לקנות ממישהו שלא ישחק איתך משחקים.
לגבי המחיר - לדעתי מדובר במחיר טוב לדגם הזה מיבוא רשמי

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

בלי קשר למי נותן את האחריות, אני חושב שיבוא מקביל נותנים רק שנה במקום 3 ובעיניי זה לא מספיק

sagib10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אוקיי,מודה לכם מאוד על העזרה חברים :)

עוד מישהו עם ידע לגביי איכות המסך? הייתי הולך לראות בחנויות אבל נראה לי כבר וכמעט אין את הדגם הזה (או שאני טועה) ???
ראיתי את הLG LA66 אהבתי איך שרואים ,ממש.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #9 

לפני שאתה קונה LG ממליץ לבחון גם איך רואים בחדר חשוך סצינות חשוכות. פאנלי ה IPS שלהם נוטים לסבול מעננות, חוסר אחידות, בהירות בפינות המסך ועוד שלל תופעות מבאסות.
אני לא בדקתי את זה וכיום אני תקוע עם מסך 60LA621Y שהוא פשוט אכזבה אחת גדולה וככל הנראה אתן אותו במתנה להוריי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”