התייעצות איתכם המומחים לגביי Samsung F6400 .
לגביי Samsung F6400 46 Inch
אז ככה אימי קיבלה הצעה לטלוויזיה הזאת וקנתה אותה ב - 4800 ש"ח באחריות של 3 שנים של סמליין.
לאחר בדיקה ראיתי שאפשר להביא את הטלוויזיה הזאת בהרבה יותר זול ביבואן מקביל (אחריות של י.שלום).
בגלל שיש שבועיים עד החזרת המוצר רציתי להתייעץ אתכם.
לאימי נאמר שאין תמיכה טובה של י.שלום ושאין עברית ועוד הרבה דברים,דברים שלפי דעתי הם הבל הבלים...האם זה נכון?
לא הייתי עם אימי בחנות ואין לי מושג איך הטלוויזיה הזאתי מבחינת איכות צפייה,רציתי לשאול אנשים שמבינים בזה או מכירים את הטלוויזיה הזאת איך היא...
תודה רבה לעוזרים!!
אז ככה אימי קיבלה הצעה לטלוויזיה הזאת וקנתה אותה ב - 4800 ש"ח באחריות של 3 שנים של סמליין.
לאחר בדיקה ראיתי שאפשר להביא את הטלוויזיה הזאת בהרבה יותר זול ביבואן מקביל (אחריות של י.שלום).
לאימי נאמר שאין תמיכה טובה של י.שלום ושאין עברית ועוד הרבה דברים,דברים שלפי דעתי הם הבל הבלים...האם זה נכון?
לא הייתי עם אימי בחנות ואין לי מושג איך הטלוויזיה הזאתי מבחינת איכות צפייה,רציתי לשאול אנשים שמבינים בזה או מכירים את הטלוויזיה הזאת איך היא...
תודה רבה לעוזרים!!
·לגבי העברית... אמא שלך צריכה את זה? כלומר היא תשתמש בסמארט, צפייה בסטרימת וצורך בכתוביות בעברית? מעבר עד כמה שאני יודע היבואן הרשמי זה דגם של UA בעוד שדגם מקביל זה UE מעבר לזה לא יודע כמה רצינות יש בהבדלים.אם אתה יכול לקנות בייבוא מקביל בהנחה משמעותית אני הייתי לוקחsagib10 כתב:לגביי Samsung F6400 46 Inch
תודה רבה לעוזרים!!...
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יש הבדלים בייבוא מקביל
אבל בייבוא מקביל אפשר למצוא גם את UA וגם את UE, כאשר UAל- בייבוא מקביל יש סיכוי נמוך לעברית בעוד ש-UE בייבוא מקביל אמור להכיל את זה כבר.
אם אתה יכול לקנות UE במחיר טוב יותר, גש עם דיסק נייד (או DISK ON KEY) שיש עליו סרט עם כתוביות בעברית ובדוק אם יש עברית. לפעמים צריך לשנות את קידוד השפה בזמן הניגון בתפריט של הנגן. שווה בדיקה!
אם אתה יכול לקנות UE במחיר טוב יותר, גש עם דיסק נייד (או DISK ON KEY) שיש עליו סרט עם כתוביות בעברית ובדוק אם יש עברית. לפעמים צריך לשנות את קידוד השפה בזמן הניגון בתפריט של הנגן. שווה בדיקה!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לי זה נשמע סכום גבוה לשלם על מסך כזה, מה גם שזה דגם יוצא מ 2013.
הייתי בודק את פנסוניק 50AS610 מהסדרה החדשה שמגיעה גם עם הסמארט החדש בעברית וחמש שנות אחריות של יורוקום. אומר את האמת, אני לא מכיר את המסך מנסיון, אך שווה בדיקה לדעתי.
הייתי בודק את פנסוניק 50AS610 מהסדרה החדשה שמגיעה גם עם הסמארט החדש בעברית וחמש שנות אחריות של יורוקום. אומר את האמת, אני לא מכיר את המסך מנסיון, אך שווה בדיקה לדעתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני דווקא ממליך על האחריות הרשמית.
הייתה לי גם טלויזיה כזו בדגם של 40 אינץ', ועם המזל שלי, היא הייתה מקולקלת (בעייה של restart כל הזמן).
החליפו לי מיד. בלי יותר מדי בעיות.
כל טלויזיות הסמארט האלה מאוד "רגישות", אז טוב לקנות ממישהו שלא ישחק איתך משחקים.
לגבי המחיר - לדעתי מדובר במחיר טוב לדגם הזה מיבוא רשמי
הייתה לי גם טלויזיה כזו בדגם של 40 אינץ', ועם המזל שלי, היא הייתה מקולקלת (בעייה של restart כל הזמן).
החליפו לי מיד. בלי יותר מדי בעיות.
כל טלויזיות הסמארט האלה מאוד "רגישות", אז טוב לקנות ממישהו שלא ישחק איתך משחקים.
לגבי המחיר - לדעתי מדובר במחיר טוב לדגם הזה מיבוא רשמי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בלי קשר למי נותן את האחריות, אני חושב שיבוא מקביל נותנים רק שנה במקום 3 ובעיניי זה לא מספיק
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לפני שאתה קונה LG ממליץ לבחון גם איך רואים בחדר חשוך סצינות חשוכות. פאנלי ה IPS שלהם נוטים לסבול מעננות, חוסר אחידות, בהירות בפינות המסך ועוד שלל תופעות מבאסות.
אני לא בדקתי את זה וכיום אני תקוע עם מסך 60LA621Y שהוא פשוט אכזבה אחת גדולה וככל הנראה אתן אותו במתנה להוריי..
אני לא בדקתי את זה וכיום אני תקוע עם מסך 60LA621Y שהוא פשוט אכזבה אחת גדולה וככל הנראה אתן אותו במתנה להוריי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".