עזרה עם חלון ממ''ד
שלום לכולם!
עברתי לדירה חדשה מקבלן, ובה החלונות הם מהסוג הבא:
http://www.extal.co.il/wiki/%D7%93%D7%A ... 7%99%D7%A4
כל החלונוות נפתחים בשתי כיוונים:כלפי המשתמש, וכלפי המשתמש ולצד. כולם חוץ מהחלון של הממ''ד אשר נפתח רק לצד. בהסתכלות קלה, יש צורך בהחלפת הצירים, ובתוספת של לפחות חתיכת ברזל קטנה לתמיכה בפתיחה כלפי המשתמש. האיש אלומיניום של הקבלן מציע את התוספת ב1000 ש''ח(!!!). היכן אפשר למצוא את החלקים באופן עצמאי? אם יש הוראות כלשהם לעשייה עצמאית של התוספת אשמח.
בתודה!!
עברתי לדירה חדשה מקבלן, ובה החלונות הם מהסוג הבא:
http://www.extal.co.il/wiki/%D7%93%D7%A ... 7%99%D7%A4
כל החלונוות נפתחים בשתי כיוונים:כלפי המשתמש, וכלפי המשתמש ולצד. כולם חוץ מהחלון של הממ''ד אשר נפתח רק לצד. בהסתכלות קלה, יש צורך בהחלפת הצירים, ובתוספת של לפחות חתיכת ברזל קטנה לתמיכה בפתיחה כלפי המשתמש. האיש אלומיניום של הקבלן מציע את התוספת ב1000 ש''ח(!!!). היכן אפשר למצוא את החלקים באופן עצמאי? אם יש הוראות כלשהם לעשייה עצמאית של התוספת אשמח.
בתודה!!
- giacomo72
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: giacomo adda
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
חלון ממ"ד
נראה מחיר לא גבוה במיוחד אני התקנתי לפני כשנה חלון ממ"ד שפורק ע"י הדיירים הקודמים והיתי צריך להתקין מחדש את המנגנון עצמו (קיפ)ואת כל הצירים מסביב לחלון ולמשקוף ושילמתי 800 ש"ח אחרי בדיקה מעמיקה. תבדוק על החלון אם יש מדבקה של קבלן המייצר או על הצירים מפליז(יש רק 2 חברות בארץ) רוב אנשי אלומיניום לא יודעים לעשות את העבודה. תתקשר ישירות אלהם לתת לך הצעת מחיר. העבודה לא היתה פשוטה אבל אני מאוד מרוצה
נשמע טיפה יקר לצירים
נשמע לי קצת יקר בשביל זוג צירים, ועוד חתיכת מתכת ועוד 20 דקות עבודה, כי פה, אין צורך להרכיב את החלון, רק להוריד את הזכוכית עצמה (4 ברגים) ולהתקין את הצירים החדשים.
אולי למישהו יש איזשהי סכמה כיצד זה אמור להיראות. האמת שמבחינתי אין לי בעיה גם לקחת את זה מחלון אחר בבית במקום לקנות, רק אעדיף לעשות את זה לא על עיוור, אלא עם הסבר על כל החליקים שאולי אני מפספס מהמבט החטוף שלי על הבעיה
בתודה!
אולי למישהו יש איזשהי סכמה כיצד זה אמור להיראות. האמת שמבחינתי אין לי בעיה גם לקחת את זה מחלון אחר בבית במקום לקנות, רק אעדיף לעשות את זה לא על עיוור, אלא עם הסבר על כל החליקים שאולי אני מפספס מהמבט החטוף שלי על הבעיה
בתודה!