מחפש פתרון למים וקרח
ס"כ די נמעס לקנות שישיות הביתה (גם אם זה במשלוח) ולחפש קומבינות לקרח, גם מזה וגם מזה צורכים הרבה וגם בחורף.
הייתי קונה מקרר ענקי עם קיוסק מים וקרח (מבחינתי אחלה פתרון, עם פילטר למים והכל) אך זה נפסל עקב חוסר מקום במטבח.
ראיתי כל מני מכונות קרח אבל הרוב מוגזמות ולא מתאימות לבית
לגבי מים - מה מומלץ? בר מים? משהו אחר? יש את הבקבוקים הגדולים של נבעיות נראה לי...
בקיצר אשמח לקבל המלצות.
תודה.
הייתי קונה מקרר ענקי עם קיוסק מים וקרח (מבחינתי אחלה פתרון, עם פילטר למים והכל) אך זה נפסל עקב חוסר מקום במטבח.
ראיתי כל מני מכונות קרח אבל הרוב מוגזמות ולא מתאימות לבית
לגבי מים - מה מומלץ? בר מים? משהו אחר? יש את הבקבוקים הגדולים של נבעיות נראה לי...
בקיצר אשמח לקבל המלצות.
תודה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הפתרון שלי:
מים - תמי 4 [אל תתפשר על פחות מזה]
קרח - קניתי קופסת קרח גדולה מאיקאה שנמצאת קבוע במקפיא, עם 5 מגשים של קוביות גדולות, פעם ב-10-12 ימים אני ממלא את התבניות ומרוקן בקופסה.
תמיד יש אצלי קרח.
צוחקים עלי בבית שאני "מגדל קרח" אבל כשאנשים מגיעים ותמיד יש קרח אז הם שותים את השתייה בשקט
מים - תמי 4 [אל תתפשר על פחות מזה]
קרח - קניתי קופסת קרח גדולה מאיקאה שנמצאת קבוע במקפיא, עם 5 מגשים של קוביות גדולות, פעם ב-10-12 ימים אני ממלא את התבניות ומרוקן בקופסה.
תמיד יש אצלי קרח.
צוחקים עלי בבית שאני "מגדל קרח" אבל כשאנשים מגיעים ותמיד יש קרח אז הם שותים את השתייה בשקט
קרח - משתמש בתבניות שבנויות במקרר (יש מקום ייעודי ל4 תבניות קרח שזה מספיק לי)
מים - פילטר שיושב מתחת לכיור לברז עם מים מטוהרים.
ספציפית אני עם חברת אקווה ספרינג אבל אני לא חושב שזה מאוד משנה.
מים - פילטר שיושב מתחת לכיור לברז עם מים מטוהרים.
ספציפית אני עם חברת אקווה ספרינג אבל אני לא חושב שזה מאוד משנה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
מה לגבי משהו כזה?
http://shop.mouse.co.il/items/278444-%D ... 7%9D-FP200
זה אמנם לא מניסיון, אבל אולי זה מה שאתה מחפש?
http://shop.mouse.co.il/items/278444-%D ... 7%9D-FP200
זה אמנם לא מניסיון, אבל אולי זה מה שאתה מחפש?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
לפעמים אנשים משקיעים כל כך הרבה זמן וכסף בפתרונות למים כאשר לפעמים שוכחים שיש ברז במטבח עם מים כמה שרוצים, בלי צורך לסחוב בקבוקי מים ובלי צורך במתקנים אשר דורשים תחזוקה ופילטרים להחלפה. לפני שמוציאים כסף, נסה פשוט לשתות מים מהברז. אם רוצים מים קרים, שתמיד יהיה בקבוק או שתיים במקרר. נסה את זה למשך מספר ימים, ייתכן וזה יגרום לך לחשוב אחרת.
כשגדלנו שתינו רק מים מהברז, כל צה"ל שותה מים מהברז וכנ"ל הילדים שלנו בגנים, בבתי הספר ובמוסדות להשכלה גבוהה. למה בבית זה צריך להיות אחרת?
כשגדלנו שתינו רק מים מהברז, כל צה"ל שותה מים מהברז וכנ"ל הילדים שלנו בגנים, בבתי הספר ובמוסדות להשכלה גבוהה. למה בבית זה צריך להיות אחרת?
ziv_r, אתה מוזמן לשתות מי ברז כמה שבא לך כמובן.
אבל אני לא חושב שיש טעם לזלזול שמשתמע מתגובתך, גם אם לא לכך התכוונת.
כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה, אבל העיקר שנגלה סובלנות וסבלנות לדיעותיו.
אתייחס לרגע לתוכן תגובתך, ולא לניסוחה:
באותה מידה, אפשר גם לוותר על קפה, אלכוהול, בשר איכותי, ובכלל לישון באוהל וללכת כל בוקר לבאר להוציא מים עם דלי כי פעם זה היה מאוד מקובל
חוץ מזה שבהרבה מוסדות (בתי ספר, מכוני כושר, משרדים וכו') המים אמנם מי ברז אבל מטוהרים.
לגבי הקרח, זה ראוי ולגיטימי לרצות שיהיה קרח בבית בימי הקיץ החמים. ומי אמר שחייבים להשתמש בקרח למים בלבד? ומה אם שכחת לשים שתיה במקרר, או שבדיוק נגמר, או שחזרתם צמאים מהחום ומה שהיה במקרר לא הספיק? ואולי בא לך קפה קר, או להכין גרניטה זריזה ומפנקת, וכו'.. כל הדברים הנ"ל אגב קרו אצלנו בבית ואנו מחזיקים לפחות בקבוק אחד של מי ברז (מטוהרים) במקרר.
לסיכום, מי שרוצה, שישתה מי ברז. מי שרוצה שישתה מים מינרליים ו/או מטוהרים, מי שרוצה שישתה סודה/קולה/שתיה ממותקת אחרת.
ומי שבא לו קרח זמין ומהר, אני בעד
וכל זה ללא קשר למה שקורה במחוזות אחרים.
אבל אני לא חושב שיש טעם לזלזול שמשתמע מתגובתך, גם אם לא לכך התכוונת.
כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה, אבל העיקר שנגלה סובלנות וסבלנות לדיעותיו.
אתייחס לרגע לתוכן תגובתך, ולא לניסוחה:
באותה מידה, אפשר גם לוותר על קפה, אלכוהול, בשר איכותי, ובכלל לישון באוהל וללכת כל בוקר לבאר להוציא מים עם דלי כי פעם זה היה מאוד מקובל
חוץ מזה שבהרבה מוסדות (בתי ספר, מכוני כושר, משרדים וכו') המים אמנם מי ברז אבל מטוהרים.
לגבי הקרח, זה ראוי ולגיטימי לרצות שיהיה קרח בבית בימי הקיץ החמים. ומי אמר שחייבים להשתמש בקרח למים בלבד? ומה אם שכחת לשים שתיה במקרר, או שבדיוק נגמר, או שחזרתם צמאים מהחום ומה שהיה במקרר לא הספיק? ואולי בא לך קפה קר, או להכין גרניטה זריזה ומפנקת, וכו'.. כל הדברים הנ"ל אגב קרו אצלנו בבית ואנו מחזיקים לפחות בקבוק אחד של מי ברז (מטוהרים) במקרר.
לסיכום, מי שרוצה, שישתה מי ברז. מי שרוצה שישתה מים מינרליים ו/או מטוהרים, מי שרוצה שישתה סודה/קולה/שתיה ממותקת אחרת.
ומי שבא לו קרח זמין ומהר, אני בעד
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
לא זילזלתי בתגובה שלי ומה שכתבתי בנוגע לשתיית מי ברז מתקיים היום, אין צורך להקצין ולהזכיר בארות ודוגמאות לא קשורות כמו בשר וקפה - זה הזלזול.
בסופו של יום רוב האנשים והמוסדות משתמשים במים מהברז ואני לא אומר שאפשר להסיק מזה לטוב או לשלילה, איש הישר בעיניו יעשה.
בסופו של יום רוב האנשים והמוסדות משתמשים במים מהברז ואני לא אומר שאפשר להסיק מזה לטוב או לשלילה, איש הישר בעיניו יעשה.
ziv_r: במקום להתנצל ולערוך את תגובתך שתהיה פחות מזלזלת (וכמו שאמרתי, אפילו אם לא התכוונת לכך), אתה טוען שאני מזלזל?
גם אם לא הבנת את ההקבלה שלי ומדוע בעיני היא רלוונטית, זה לא אומר שההקבלה אינה רלוונטית ושלגיטימי לטעון שהיא מזלזלת. עליך להתייחס יותר בסבלנות וסובלנות ולקבל את דעת האחר. ולדעתי כל מה שרשמתי מאוד קשור ורלוונטי (אם מעניין אותך לדעת מדוע, תוכל לפנות אלי בפרטי ואשמח להסביר בהרחבה)
וכן, הקצנתי בסוף ההודעה קצת עם הבארות, אבל בשם הומור בלבד (כמו שניתן לראות מהאייקון המחייך) וזאת במטרה ליצור אווירה יותר קלילה וחיובית. אם לא הבנת זאת, אני מצטער.
אגב אני לא יודע מאיפה הנתונים שלך על מה הרוב צורך, החוויה האישית (והבכלל לא מייצגת) שלי ממקומות ציבוריים, משרדים ממשלתיים ופרטיים, ואפילו גינות משחקים, שונה (כפי שאמרתי, מים מטוהרים ולפעמים אפילו מינרליים למרות שזה פחות נפוץ). אבל כפי שאמרת, זה באמת לא רלוונטי כי זה לא חייב להשפיע על החלטתו של אדם אילו מוצרים לצרוך ואיך.
גם אם לא הבנת את ההקבלה שלי ומדוע בעיני היא רלוונטית, זה לא אומר שההקבלה אינה רלוונטית ושלגיטימי לטעון שהיא מזלזלת. עליך להתייחס יותר בסבלנות וסובלנות ולקבל את דעת האחר. ולדעתי כל מה שרשמתי מאוד קשור ורלוונטי (אם מעניין אותך לדעת מדוע, תוכל לפנות אלי בפרטי ואשמח להסביר בהרחבה)
וכן, הקצנתי בסוף ההודעה קצת עם הבארות, אבל בשם הומור בלבד (כמו שניתן לראות מהאייקון המחייך) וזאת במטרה ליצור אווירה יותר קלילה וחיובית. אם לא הבנת זאת, אני מצטער.
אגב אני לא יודע מאיפה הנתונים שלך על מה הרוב צורך, החוויה האישית (והבכלל לא מייצגת) שלי ממקומות ציבוריים, משרדים ממשלתיים ופרטיים, ואפילו גינות משחקים, שונה (כפי שאמרתי, מים מטוהרים ולפעמים אפילו מינרליים למרות שזה פחות נפוץ). אבל כפי שאמרת, זה באמת לא רלוונטי כי זה לא חייב להשפיע על החלטתו של אדם אילו מוצרים לצרוך ואיך.
The story of stuff
The story of stuff
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·(Y)ziv_r כתב:לפעמים אנשים משקיעים כל כך הרבה זמן וכסף בפתרונות למים כאשר לפעמים שוכחים שיש ברז במטבח עם מים כמה שרוצים, בלי צורך לסחוב בקבוקי מים ובלי צורך במתקנים אשר דורשים תחזוקה ופילטרים להחלפה. לפני שמוציאים כסף, נסה פשוט לשתות מים מהברז. אם רוצים מים קרים, שתמיד יהיה בקבוק או שתיים במקרר. נסה את זה למשך מספר ימים, ייתכן וזה יגרום לך לחשוב אחרת.
כשגדלנו שתינו רק מים מהברז, כל צה"ל שותה מים מהברז וכנ"ל הילדים שלנו בגנים, בבתי הספר ובמוסדות להשכלה גבוהה. למה בבית זה צריך להיות אחרת?...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
צר לי זיו - המים באזור שאני גר מאד לא טעימים ולא בטוח כמה בריאים...
עד לעבר הלא רחוק המים ברמת השרון היו מבארות, חלקם התגלו כמזוהמים במתכות כבדות מהתעשיות בסביבה.
כעת המים מופלרים ומוכלרים (תוספת פלואור וכלור), ובלי להכנס לדיון אם זה בריא או לא - טעים זה לא.
גם איכות הצנרת החלודה לא מיטיבה עם הטעם.
כמה זה מפריע? אני מבשל רק במים מהברז ואין בעיה.
לא אוהב את הטעם של המים הנקיים מהברז (גם אחרי קירור וגם בקנקן עם לימון ונענע עדיין מרגישים את הטעם) ולא מסוגל לשתות תה מעלים טריים (קפה מהמכונה כן).
אז פתרון כמו תמי 4 בהחלט בא בחשבון.
מים מינרלים קצת בעייתי לקפה ולתה בגלל כמויות הסידן (=אבנית) שבהם.
עד לעבר הלא רחוק המים ברמת השרון היו מבארות, חלקם התגלו כמזוהמים במתכות כבדות מהתעשיות בסביבה.
כעת המים מופלרים ומוכלרים (תוספת פלואור וכלור), ובלי להכנס לדיון אם זה בריא או לא - טעים זה לא.
גם איכות הצנרת החלודה לא מיטיבה עם הטעם.
כמה זה מפריע? אני מבשל רק במים מהברז ואין בעיה.
לא אוהב את הטעם של המים הנקיים מהברז (גם אחרי קירור וגם בקנקן עם לימון ונענע עדיין מרגישים את הטעם) ולא מסוגל לשתות תה מעלים טריים (קפה מהמכונה כן).
אז פתרון כמו תמי 4 בהחלט בא בחשבון.
מים מינרלים קצת בעייתי לקפה ולתה בגלל כמויות הסידן (=אבנית) שבהם.
ערן
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אם המים לא טעימים לך אתה תמיד יכול לקנות מסנן פחם + ברז על השיש בפחות מ 150 שקל וסגרת את העניין של הטעם....
המים לא מסוכנים לשתיה בארץ אתה יכול להיות רגוע
המים לא מסוכנים לשתיה בארץ אתה יכול להיות רגוע
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אני זוכר שבבית הספר היסודי שבו למדתי, מצאו עופרת במי השתיה (למי שלא יודע זה חומר רעיל ומסוכן גם בכמויות קטנות) והיה סביב זה בלגאן גדול.of1978 כתב:המים לא מסוכנים לשתיה בארץ אתה יכול להיות רגוע...
סתם כאנקדוטה.
The story of stuff
The story of stuff
אנחנו בבית שותים עם המתקן של מי עדן הפיור קלאסי, תאמת מאז שהזמנתי את זה הילדים שותים יותר מים ופחות פאנטה וכאלה.
לגביי הקרח, עד שהחלפנו מקרר הייתה לנו בעיה דומה , היינו קונים שקיות כאלה בסופר וממלאים אותן מים, פשוט מכינים איזה 10 שקיות עם קוביות קרח [בערך יש 12 בשקית אחת] וזה היה מחזיק במקרר איזה חודש... זה לא הרבה זמן עבודה וזה פיתרון טוב..
לגביי הקרח, עד שהחלפנו מקרר הייתה לנו בעיה דומה , היינו קונים שקיות כאלה בסופר וממלאים אותן מים, פשוט מכינים איזה 10 שקיות עם קוביות קרח [בערך יש 12 בשקית אחת] וזה היה מחזיק במקרר איזה חודש... זה לא הרבה זמן עבודה וזה פיתרון טוב..