בעיה הזויה עם ממירי הוט או שאולי לא ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם לא יודע אם זה הוא הפורום המתאים, אם לא אז אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים, אבל אני זקוק לעזרתכם.

הבעיה -
רעש סטטי (humming) בלתי נסבל בשמיעת אוזניות, מה הקשר הוט אתם שואלים? תמשיכו לקרוא.. :>
המערכת שלי במצב הנוכחי כיום -
רסיבר שאליו מחובר ממיר הוט (מג'יק HD) ומחשב נייד, שניהם מחוברים דרך HDMI.
אל המחשב הנייד מחובר DAC דרך USB ואליו מחובר מגבר האוזניות.

לפני שנכנסתי לעניין האוזניות (מגבר אוזניות ודאק) נהנתי תקופה ארוכה מהמערכת כולה ללא בעיות
מאז שקניתי את האוזניות נתקלתי בבעיה שקיימת במערכת שלי והיא רעשי HUMMING חזקים שמתחזקים עם עוצמת הווליום, רעש בלתי נסבל שממש פוגע בחווית השמיעה.
כאן התחיל התהליך הארוך של מציאת המקור לבעיה, רק היום כאשר הגיע לי הDAC שהזמנתי במיוחד על מנת לפתור את הבעיה הזאת שחשבתי שבמקור מגיעה מהמחשב הנייד גיליתי שהבעיה דווקא נובעת ממקור אחר..
המסקנה שאני הגעתי אליה היא -
1) הממירים של הוט שיש בביתי תקולים ושולחים מתח גבוה או משהו בסגנון לרסיבר ומשם זה מגיע למחשב ומשם למגבר אוזניות.
2) אין לי נק' של הוט בחדר והיא מעוברת ע"י כבל ארוך ושלל מגברים דרך חור בקיר לנק' בחדר בצמוד, אולי כל הסיפור הזה הוא הגורם?
3) אולי בכלל קראתי את כל המצב לא נכון והבעיה היא ברסיבר?

המצב כרגע הוא שכל פעם שאני רוצה לשמוע מוזיקה באוזניות דרך המחשב נייד אני צריך לנתק פיזית את הHDMI שמוביל לרסיבר ורק אז אני מקבל שקט, בקיצור מצב בלתי נסבל ולפני שאני פונה להוט שכנראה לא ידעו איך לאכול אותי אשמח לכיוון..

בקיצור השאלות שלי הן:
- האם מישהו אי פעם נתקל במשהו כל כך הזוי?
- האם יתכן שהבעיה אכן נובעת מהתשתית בחדר שלי ?
- אולי זה בכלל הממירים?
- הרסיבר? o_0

תודה מראש על הסבלנות בקריאת העניין, בן.

נ.ב
אם מעניין מישהו איך הגעתי למסקנה התמוהה הזאת, זה התהליך הארוך והמייגע שעשיתי,
שללתי מקורות בזה אחר זה:
1) מגבר אוזניות
2) כרטיס קול של המחשב נייד (נקנה DAC)
3) יציאות USB במחשב הנייד

כאן גיליתי שהרעש בעצם מגיע מהכבל HDMI שמחובר למחשב הנייד והמשכתי בבדיקה:
4) כבל הHDMI שמחבר בין הנייד לרסיבר (החלפתי כבל)
5) ניתקתי את הממיר מהרסיבר והופ שקט מוחלט
6) החלפתי כבל HDMI בין הרסיבר לממיר ועדיין היה רעש

טוב אז בנתיים החשוד העיקרי - הממיר, בדקתי את הרסיבר ללא הממיר מחובר לשלול גם אותו
7) חיברתי בכבל RCA את האייפון שלי ודממה.

טוב אז כנראה שהבעיה נובעת מהממיר עצמו לא? אז המשכתי לבדוק את הממיר:
8) חיברתי את הממיר בכבל אופטי וכבל קומפוזיט, הקומפוזיט החזיר את הרעש
9) חיברתי את הממיר בכבל SCART לקומפוזיט ועדיין קיים הרעש

טוב אז אחרי כל זה כדי לוודא סופית שהבעיה היא עם המג'יק HD חיברתי במקום ממיר אחר לא HD שיש לי בבית:
10) חיברתי אותו ע"י SCART לרסיבר ושוב חזר הרעש..
אז בקיצור זה גם לא הממיר? :מבולבל:

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

אם זה בכל זאת מעניין מישהו, התעלומה נפתרה אחרי 300 אלף בדיקות שעשיתי לבדוק מה המקור לא חשבתי לרגע לפרק את כבל האנטנה לראות אם העניין מגיע באמת השקע של הוט עצמו..
בזכות המשתמש anatoli15 שהפנה את תשומת ליבי לעניין, פירקתי את כבל האנטנה מהממיר והרעש הפסיק, מסתבר שאני זקוק לאיזולטור, מקווה שהוט יסכימו לשלוח טכנאי במיוחד בשביל זה.

תודה anatoli15

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

עדכון
# הגיון של הוט
תשמעו סיפור, התקשרתי לבקש שישלחו לי טכנאי להתקנת איזולטור ונאמר לי שזה בעלות של 125 ש"ח,
הנציגה התעקשה לא לשלוח לי טכנאי להתקנת איזולטור בחינם גם לאחר שהיא בעצמה המליצה לי לאור מה שתארתי להתקין אחד כזה, כמובן שלא אשלם על משהו שמגיע לי בחינם, כחלופה הציעה לי להחליף את הממיר, גם אחרי שהסברתי לה שהממיר תקין לחלוטין,ואני רק צריך איזולטור היא הבינה אותי אבל זה מה שהיא יכולה לעשות, אז טכנאי להתקנת איזולטור היא לא יכולה לשלוח ללא עלות אבל טכנאי להחלפת הממיר לחדש היא כן יכולה WTF?
בקיצור מגיע טכנאי יום ג' להחלפת הממיר התקין. :lol:

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

atraf כתב:עדכון
# הגיון של הוט
תשמעו סיפור, התקשרתי לבקש שישלחו לי טכנאי להתקנת איזולטור ונאמר לי שזה בעלות של 125 ש"ח,
הנציגה התעקשה לא לשלוח לי טכנאי להתקנת איזולטור בחינם גם לאחר שהיא בעצמה המליצה לי לאור מה שתארתי להתקין אחד כזה, כמובן שלא אשלם על משהו שמגיע לי בחינם, כחלופה הציעה לי להחליף את הממיר, גם אחרי שהסברתי לה שהממיר תקין לחלוטין,ואני רק צריך איזולטור היא הבינה אותי אבל זה מה שהיא יכולה לעשות, אז טכנאי להתקנת איזולטור היא לא יכולה לשלוח ללא עלות אבל טכנאי להחלפת הממיר לחדש היא כן יכולה WTF?
בקיצור מגיע טכנאי יום ג' להחלפת הממיר התקין. :lol:
...
תגיד לטכנאי שמגיע שישים לך איזולטור ונגמר הסיפור...

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

היא טענה שמגיע שליח למסור לי את הממיר והוא רק מתקין אותו הוא לא טכנאי
ובנוסף קיבלתי את המייל הבא שבכלל סותר את זה:
לקוח יקר,
תואמה עבורך שליחות למסירת הציוד התקול שברשותך וקבלת ציוד תקין במקומו.
השליח יגיע לביתך בתאריך ------
בין השעות -----
לכתובת -----

יש למסור לשליח את הציוד התקול כפי שנמסר לך על ידי נציג התמיכה.
לנוחיותך קישור למדריך התקנת הציוד התקין
...
אף פעם לא ניתקלתי במצב שבו הייתי צריך להתקין משהו של הוט בעצמי ככה שזה מוזר .. ממתי הוט עובדים ככה?
בכל מקרה נחייה ונראה..

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6 

ואחרי זה מתפלאים שהם מפסידים כסף ונראים ככה?
חבר עבר לבית חדש.
תיאם שבועיים מראש התקנה תוך ציון שזה בית חדש וצריך להשחיל חוטים. אמרו אין בעיה. יום קודם וידא.
הגיע הטכנאי עם ציוד שכלל משקפי שמש ובלוק נייר - זה בית חדש, אין חוטים, אני לא משחיל. תתאם צוות התקנה.
תואמה שוב התקנה, באו השחילו חוטים והלכו. מה אם ממיר ? זה צוות אחר, תתאם התקנה של ממיר.
בא מתקין רק בשביל לשים את הממיר.

golantor
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 180
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #7 

elrom כתב:ואחרי זה מתפלאים שהם מפסידים כסף ונראים ככה?
חבר עבר לבית חדש.
תיאם שבועיים מראש התקנה תוך ציון שזה בית חדש וצריך להשחיל חוטים. אמרו אין בעיה. יום קודם וידא.
הגיע הטכנאי עם ציוד שכלל משקפי שמש ובלוק נייר - זה בית חדש, אין חוטים, אני לא משחיל. תתאם צוות התקנה.
תואמה שוב התקנה, באו השחילו חוטים והלכו. מה אם ממיר ? זה צוות אחר, תתאם התקנה של ממיר.
בא מתקין רק בשביל לשים את הממיר.
...
אתה טועה !!! ·זה הקטע ,למרות הכל ,הם לא מפסידים זה עובדה ,

ששאלו בתכנית הכל כלול בערוץ 10 איך יכול שחברה שהשירות שלה לא טוב

מרוויחה ויש לקוחות חדשים, ענה אמיתי זיו מדה מרקר ,חלק מתכנית עסקית היא לצמצם כוח אדם ולתת מוצר זול יותר ,

כלומר אתה רוצה מוצר זול יותר על אותם ערוצים ואף יותר מבזק ו YES ,ב 50-70 שקל , תצטרך לחכות 30-40 דק' על הקו

או לעשות פעולות בעצמך באינטנרט , זה באופן מודע ולא אקראי .

המשיך אמיתי זיו : האלטרניטביה של YES +בזק יקרה יותר ואנשים מורגלים למוצר של HOT שהם לא יכולים לעזוב

וביום שיהיה שחקנים חדשים בטלווזיה או טריפל של בזק , אולי אז יזוז משהו אצל הלקוחות .

ההסבר שלי , יש אנשים שלא מחפשים להתלונן וזה הרוב ,הם ממשיכים הלאה לים ,גם אחרי שחיכו 40 דק' פעם בשנה .

הדו"ח האחרון של רבעון שני 2014 .

http://www.themarker.com/markets/reports/1.2399973

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

טוב אז מסתבר שהוט אכן הפכו להיות פיצריה, והם שלחו לי שליח ביום שלישי, סילקתי אותו ודרשתי טכנאי, הטכנאי הגיע היום התקין איזולטור ופתר את הבעיה.
ניסו לחסוך שליחת טכנאי בסוף היו צריכים לשלוח פעמיים, איזה הגיון לא יאומן.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”