מטען נייד לאייפון עתידני: -) אייפון 6

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

הי,

אם הבנתי נכון, מעבר לעובדה שלפעמים במטענים האלה יש כבל מובנה, אפשר להטעין כל מכשיר סלולארי עם כל מטען ניידבאמצעות כבל יו אס בי מתאים. האם אני טועה?
בהנחה ואני לא טועה, אני יכול לקנות היום מטען שיטעין לי כרגע את הנוט 2 ובבוא היום את האייפון 6.
אם כל הכתוב למעלה נכון, אני מחפש מטען חזק, שיכול להטעין 2+ מכשירים בו זמנית בזמן זהה להטענה בחשמל ואם אפשר,שבין הטענה להטענה של המטען עצמו, יאפשר לי להטעין כמה שיותר מכשירים.
אין לי מושג מה סדר גודל של מחירים אבל בעקרון בלי הגבלת תקציב

תודה מראש

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי את זה להטענת האייפונים\אייפדים וכו'
יש כאלה שטוענים שזה "מזמזם" ואני סופר רגיש לזה אבל אצלי זה לא קרה והמטען ליד המיטה.
בסוף קניתי עוד אחד למשרד :)

http://www.ianker.com/support-c7-g345.html

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

הוא מחפש מטען נייד

ממליץ על זה:

http://www.portablepowersupplies.co.uk/ ... tery-pack/

תסתכל על ערכת המתאמים הנוספת (רשומה כאופציה), אולי שווה לך להוסיף גם אותה.

שים לב שיש 2 שתי יציאות. אחת למכשירים שצריכים 1A ואחת למכשירים שצורכים 2A.

קרא את ההערות הבאות:
[left]
It is compatible with virtually every device which charges from a computer or a 5V mains charger - check the mains charger supplied with your device to see if it is 5V. A micro USB cable is included, if your device uses a different shape connector you can use the cable supplied with your device. Compatibility includes the latest iPhones, iPads, Samsung Galaxy phones and tablets, Google Nexus, HTC One, Nokia Lumia, Sony Xperia, Backberry Z10 / Q10, Motorola X / Droid, LG Optimus etc, as well as bluetooth headsets, Raspberry Pi, portable speakers, and many other gadgets.

The pack is not compatible with Apple iPods or older Samsung Galaxy Tab models which use a wide shape connector since these do not charge from universal chargers. PortaPow USB Adaptors are available separately to solve these issues.

[/left]

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אוופס 8O
לא שמתי לב בגלל שזה היה מחובר חחח

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

integral כתב:הוא מחפש מטען נייד

ממליץ על זה:

http://www.portablepowersupplies.co.uk/ ... tery-pack/

תסתכל על ערכת המתאמים הנוספת (רשומה כאופציה), אולי שווה לך להוסיף גם אותה.

שים לב שיש 2 שתי יציאות. אחת למכשירים שצריכים 1A ואחת למכשירים שצורכים 2A.

קרא את ההערות הבאות:
[left]
It is compatible with virtually every device which charges from a computer or a 5V mains charger - check the mains charger supplied with your device to see if it is 5V. A micro USB cable is included, if your device uses a different shape connector you can use the cable supplied with your device. Compatibility includes the latest iPhones, iPads, Samsung Galaxy phones and tablets, Google Nexus, HTC One, Nokia Lumia, Sony Xperia, Backberry Z10 / Q10, Motorola X / Droid, LG Optimus etc, as well as bluetooth headsets, Raspberry Pi, portable speakers, and many other gadgets.

The pack is not compatible with Apple iPods or older Samsung Galaxy Tab models which use a wide shape connector since these do not charge from universal chargers. PortaPow USB Adaptors are available separately to solve these issues.

[/left]
...
·

אני יודע שזו אחת התגובות ההזויות ביותר שתשמע אבל זה לא זול מידי בשביל מוצר איכותי? פחות מ 100 ש"ח (נגיד 200 בארץ) בשביל משהו שאמור להחזיק זמן סביר בלי הטענה ואז להטעין מכשיר סלולארי מספר פעמים לפני הטענה נוספת?

תודה רבה!

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #6 

זה לא 100 ש"ח. כולל המתאמים הנוספים זה 25 לי"ש שזה כ 150 ש"ח ועל זה תוסיף עוד כ 20 ש"ח משלוח. זול מדי? זה עולה פי שתיים מהמטען של שיאומי שמלא אנשים משבחים וגם ממנו הזמנתי אחד (רק שעוד לא הגיע :(). גם המטענים של ANKER שאנשים אומרים שטובים עולים בחו"ל סדר גודל דומה. זה שבארץ הכול עולה כפול ויותר לא רלוונטי.

בנוסף, החברה עצמה נחשבת איכותית ותסתכל על חוות הדעת של הקונים באתר.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

integral כתב:זה לא 100 ש"ח. כולל המתאמים הנוספים זה 25 לי"ש שזה כ 150 ש"ח ועל זה תוסיף עוד כ 20 ש"ח משלוח. זול מדי? זה עולה פי שתיים מהמטען של שיאומי שמלא אנשים משבחים וגם ממנו הזמנתי אחד (רק שעוד לא הגיע :(). גם המטענים של ANKER שאנשים אומרים שטובים עולים בחו"ל סדר גודל דומה. זה שבארץ הכול עולה כפול ויותר לא רלוונטי.

בנוסף, החברה עצמה נחשבת איכותית ותסתכל על חוות הדעת של הקונים באתר.
...
·

(Y)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #8 

hunter22 כתב:אני קניתי את זה להטענת האייפונים\אייפדים וכו'
יש כאלה שטוענים שזה "מזמזם" ואני סופר רגיש לזה אבל אצלי זה לא קרה והמטען ליד המיטה.
בסוף קניתי עוד אחד למשרד :)

http://www.ianker.com/support-c7-g345.html
...
·

אפשר לדעת מהיכן הזמנת?

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

@oris74
·

סורי, פיספסתי את השאלה שלך.

אני הזמנתי מכאן והגיע מהר יחסית (אומנם הכבל חשמל הגיע עם ראש בריטי אבל החלפתי בשניה - כבל 8 רגיל)

http://www.ebay.co.uk/itm/Anker-40W-5-P ... OC:US:3160

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”