evolution kit sek-1000
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
גם אני הייתי באותו הסרט...
צר לי לבשר לך שזה לא יעבוד... אם הקיט הוא לא מאותו אזור של הטלויזיה...
גם אני קיבלתי קיט מארה״ב וניסיתי אותו על דגם 7500 שנרכש בארץ... מקבל את אותה ההודעה... אפילו ניסיתי לרמות את הטלויזיה
בכל מיני דרכים ולחבר אותה לרשת דרך VPN מחובר לארה״ב... לא עובד...
קיט מקומי שהושאל לי עובד מצויין, למרות שאיבד לי את הכתוביות בעברית על הטלויזיה והחזרתי אותו...
הדבר היחיד שלא ניסיתי זה בעזרת קוד טכנאי, לשנות את האזור של הטלויזיה... אתה מוזמן לנסות, על אחריותך בלבד...
אם מישהו מצא דרך לגרום לזה לעבוד, אשמח גם אני לדעת...
גם אני קיבלתי קיט מארה״ב וניסיתי אותו על דגם 7500 שנרכש בארץ... מקבל את אותה ההודעה... אפילו ניסיתי לרמות את הטלויזיה
קיט מקומי שהושאל לי עובד מצויין, למרות שאיבד לי את הכתוביות בעברית על הטלויזיה והחזרתי אותו...
הדבר היחיד שלא ניסיתי זה בעזרת קוד טכנאי, לשנות את האזור של הטלויזיה... אתה מוזמן לנסות, על אחריותך בלבד...
אם מישהו מצא דרך לגרום לזה לעבוד, אשמח גם אני לדעת...
זה בדיוק מה שבאתי להציע לך לגבי שינוי אזור, עד כמה שאני מבין בסמסונג זה לא אמור להיות מסובך ולא אמור לעשות נזקeyalgro כתב:גם אני הייתי באותו הסרט...
אם מישהו מצא דרך לגרום לזה לעבוד, אשמח גם אני לדעת......
ככה גם הורדתי לחבר נטפליקס על הטלוויזיה שלו (אמנם סדרה F)
תעשה חיפוש בגוגל על Samsung TV change region על סדרת ES ותחליט אם בא לך להתעסק עם זה לבד
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

·ניסיתי את זה... זה לא עובד...נועמיקו10 כתב:זה בדיוק מה שבאתי להציע לך לגבי שינוי אזור, עד כמה שאני מבין בסמסונג זה לא אמור להיות מסובך ולא אמור לעשות נזק......
ככה גם הורדתי לחבר נטפליקס על הטלוויזיה שלו (אמנם סדרה F)
תעשה חיפוש בגוגל על Samsung TV change region על סדרת ES ותחליט אם בא לך להתעסק עם זה לבד...
ראיתי פעם משהו על - Service Menu אולי יש אפשרות שם לשנות ממש את הדגם של הטלויזיה או את ה- Region
נכנסתי פעם ל- Service Menu אבל האופציות האלה נעולות... אולי מישהו יודע איך לפתוח אותן... בכל מקרה המשחקים בתפריט הזה מסוכנים
ויכולים להרוג את הטלויזיה... נראה לי שגם אפשר לאבד את העברית... בגדול, הקיט לא מביא איזה שינויים מהפכניים... לא יודע אם זה שווה את הסיכון...
בכל מקרה שינוי ה- Region מה- Smart Hub לא עוזר במקרה של הקיט...
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

·זה קשור לטלויזיה... אתה צריך קיט מאותו אזור...doodinka כתב:זאת אומרת שאם אני קונה EVO KIT מהארץ זה יעבוד??
או שזה קשור לטלויזיה ? הטלויזיה נקנתה בסין...
אם הטלויזיה שלך היא - UA אני חושב שזה מאוסטרליה...
אלה הדגמים שגם נמכרים בארץ... אבל הכי טוב לנסות, אם יש לך איך, תשאיל ותנסה לפני שאתה קונה...