מחפש אוזניות Over ear עד 150 ש''ח, חשוב לי בעיקר נוחות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

אני צריך אותם למחשב כי אני עושה תיקוני סאונד לעריכת וידאו וגם אני רוצה להשתמש איתם למשחקים.
מוכרים כרגע אצלי בצבא את האוזניות TDK life on record st170 ב99 ש''ח חדשות,ורציתי לשאול איך האוזניות האלה מבחינת נוחות.
לא חשוב לי הרבה הסאונד ביחס לנוחות כי אני לא הולך לשמוע בהם מוזיקה אלא רק תיקוני סאונד לעריכת וידאו ואני לפעמים צריך לשים את האוזניות על האוזן למשך זמן והאוזניות שיש לי עכשיו in ear dunu dnk1000 לא נוחות לי לעבודה,ולכן אני רוצה משהו נוח,אבל כן חשוב לי ששימעו סביר וטוב וודאי שאם יש משהו שגם איכותי יותר מהtdk בסאונד אני אני אעדיף אפילו להשקיע מעט יותר.
אז האם הם שוות את ה100 שח או שיש לכם משהו הרבה יותר טוב להציע עד 150 שח.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

Koss ProDJ100 או אודיו טכניקה ATH-M40FS יעלו לך בערך 200 ש"ח עד הבית באמזון ארה"ב... (Y)

אם אתה ממש חנוק בתקציב, אז אפשר להתפשר על ה-Samson SR850. הנה מכירה לדוגמה באיביי שנכנסת לתקציב שלך: http://www.ebay.com/itm/SAMSON-professi ... 1201439027

עוד אופציה בתוך התקציב היא ה-Koss KSC75, שמהוות שילוב פנטסטי בין איכות לנוחות במחיר של כ-100 ש"ח..! (i)

נ.ב. האופציה הכי זולה היא להחליף את הטיפים של ה-DN1000 בטיפים של Comply - למשל אלה: http://www.complyfoam.com/products/tsx-400 (מבדיקה שעשיתי באינטרנט, אך לא פיזית בעצמי, דגמי ה-400 של Comply מתאימים בול ל-Dunu).

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

תודה, יש לי כרגע טפים של moser והם נוחות, רק לא נוח לנתק את האוזניות מהאוזן ולהחזיר חזרה וגם למחשב אני לא מרגיש נוח עם אוזניות in ear.
אני מתלבט אם לקחת את ה samsung שהצעת שהוא הכי נראה לי או את הTDK ,האם יש כאן מישהו בכלל ששמע בTDK ?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”