שילוב מנצח בין רובוט לסטרימר (וגם: כונן פנימי 4TB ב-PCH-A400?)
שלום לכולם,
הרובוט השואב הטיפש נתקל בכבל של ה-HD החיצוני, לא ויתר, משך ומשך ובסוף ניצח והפיל אותו מהמדף לריצפה. בזאת נסתיימו חייהם של 3 טרה בייטים של סרטים. עד כאן תרומת הרובוטיקה לשיפור איכות חיינו.
מילא כל התוכן שהלך כפרות, עכשיו צריך כונן חדש והפעם אני מעדיף פנימי בתוך ה-A400. שאלות לידענים:
1. האם אפשר בכלל לשים 4TB פנימי בסטרימר הזה
2. אם כן איך דואגים שזה לא יפריע לסטרימר לעשות boot מ-USB disk קיים שמכיל את ה-NMT Apps
3. איזה 4TB כדאי לקנות
4. איך לפרמט את הכונן למקסימום ביצועים / מינימום תקלות תאימות (הקודם החיצוני היה ext3, וזה היה די כאב ראש)
תודה מראש !
הרובוט השואב הטיפש נתקל בכבל של ה-HD החיצוני, לא ויתר, משך ומשך ובסוף ניצח והפיל אותו מהמדף לריצפה. בזאת נסתיימו חייהם של 3 טרה בייטים של סרטים. עד כאן תרומת הרובוטיקה לשיפור איכות חיינו.
מילא כל התוכן שהלך כפרות, עכשיו צריך כונן חדש והפעם אני מעדיף פנימי בתוך ה-A400. שאלות לידענים:
1. האם אפשר בכלל לשים 4TB פנימי בסטרימר הזה
2. אם כן איך דואגים שזה לא יפריע לסטרימר לעשות boot מ-USB disk קיים שמכיל את ה-NMT Apps
3. איזה 4TB כדאי לקנות
4. איך לפרמט את הכונן למקסימום ביצועים / מינימום תקלות תאימות (הקודם החיצוני היה ext3, וזה היה די כאב ראש)
תודה מראש !
נערך לאחרונה על ידי skatkat ב 26/08/2014 21:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
ouch
סיפור חצי כואב כי אבדת רק סרטים...
הדיסקאונקי לא יפריע הוא חי במקביל לחברו הפנימי.
תדאג לקנות דיסק ולפרמט אותו בNTFS בחיבור לפיסי ורק אחרי זה תכניס אותו לסטרימר.
בניגוד לדיסק הפנימי את הUSB תפרמט בעזרת הסטרימר ב ext3ועליו תתקין מחדש את הNMT.
בניגוד לדיסק הפנימי את הUSB תפרמט בעזרת הסטרימר ב ext3ועליו תתקין מחדש את הNMT.
תודה. אכן מצאתי את רשימת החומרה אחרי שפרסמתי את השאלה. קניתי WD ירוק שמופיע ברשימה.boapinta כתב:סיפור חצי כואב כי אבדת רק סרטים...
בניגוד לדיסק הפנימי את הUSB תפרמט בעזרת הסטרימר ב ext3ועליו תתקין מחדש את הNMT....
לפרמט GPT או MBR? זה משנה? אין יותר בעיות ביצועים/כתיבה ב NTFS ?
למה לפרמט את ה-USB? אני מקווה לא לפרמט, הוא כבר מותקן ועובד ואני לא רוצה לגעת. רק רוצה שהסטרימר לא יחליט שהוא רוצה לעלות דווקא מהדיסק הקשיח ויתעלם מה-DOK.
שוב תודה.
נתקלתי במצב דומה -
היה לי HDD פנימי מפורמט ב-EXT3 הרבה זמן, אבל האמת שזה עשה המון בעיות, וכל כמה זמן הייתי מאבד חומר.
החלטתי לפרמט ל-NTFS ולשים SD עם ה-NMT APPS
השאלה איך לפרמט את ה-HDD?
MBR או GPT? לפי מה שאני מבין אין משמעות בגדלים שאדם רגיל משתש.. ההארד דיסק 3TB. יש בעיה של קריאת כל ה-3TB ב-NTFS?
תודה לעוזרים, ומצטער שהתעלקלתי לך על הפוסט, אבל אולי זה יעזור גם לך(;
היה לי HDD פנימי מפורמט ב-EXT3 הרבה זמן, אבל האמת שזה עשה המון בעיות, וכל כמה זמן הייתי מאבד חומר.
החלטתי לפרמט ל-NTFS ולשים SD עם ה-NMT APPS
השאלה איך לפרמט את ה-HDD?
MBR או GPT? לפי מה שאני מבין אין משמעות בגדלים שאדם רגיל משתש.. ההארד דיסק 3TB. יש בעיה של קריאת כל ה-3TB ב-NTFS?
תודה לעוזרים, ומצטער שהתעלקלתי לך על הפוסט, אבל אולי זה יעזור גם לך(;