יש לי מזגן עילי אלקטרה בן 3 שנים שהתחיל לטפטף.
ביום שישי האחרון, לקחתי יוזמה וניקיתי את המסננים שלו (ובאותו שבונג של כל שאר מזגנים ) - לא פתר בעייה.
בהסתכלות בצינור ניקוז הוא מוציא מים - יכול להיות שהוא סתום חלקית? איך בודקים? איפה מנתקים לבדיקה וניקוי של הצינור?
אם לא סתימה - מה עוד יכול להיות? גז? איך אפשר לדעת אם יש גז אם לא?
יש בריכה שאוגרת את המים לפני שהם מתנקזים. כנראה משהו סותם (חלקית) את החיבור של צינור בבריכה הזו (יכול אפילו להיות שאריות מזמן ההתקנה שפשוט היו שם ועכשיו זזו לפתח הניקוז). תנסה לנשוף כמו שהציעו. אם לא עוזר תנסה להעביר בעדינות סטלבנד ארוך מהיציאה של צינור הניקוז.
amitbak כתב:יש את הצינור ניקוז שיוצא מהמזגן וממנו יוצאים המים החוצה
תן כמה נשיפות חזקות והלכלוך ישתחרר .
...
·
בפתיחת הפאנל הקדמי (איפה שמוציאים את הפילטרים) אין לי גישה לצינור ניקוז, האם אני צריך לפרק את כל הפלסטיקה של המזגן? ניסיתי אתמול וללא הצלחה.. יש פינים או משהו שצריך ללחוץ עליהם לשחרור?
בעיקרון הדבר הראשון לעשות זה כמו שאמרו זה לנשוף חזק לתוך הצינור ניקוז שבחוץ ברוב המקרים זה עוזר.
יש לציין שלפעמים הנזילה היא כתוצאה מעיבוי על המזגן בגלל הלחות הגבוהה
אם אין גישה מבחוץ לצינור ניקוז יש אפשרות להכניס סטלבנד מהיחידה הפנימית - בחלק התחתון של המזגן יש מגש שיש עליו מין ספוג שאמור לקלוט את הנוזלים ובצד שמאל שלו (יכול להיות ימין) יש את הפתח ניקוז של הצינור.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
קראתי את הודעתך, אשמח לקשר אותך עם אחראי טכני מטעמנו שיוכל ליעץ לך טלפונית בענין המזגן או לשלוח אליך טכנאי לטיפול במזגן. אם הנך מעונין שלח לי את פרטייך במסר אישי ואצור איתך קשר בהקדם.
בברכה, נופר שירות אלקטרה.·
הי..
עדכון - לאחר מספר נשיפות זה עבד יום/יומיים בלי טפטוף אבל שוב חזר לטפטף בקצב נמוך יותר.
יכול להיות שזה עדיין לכלוך וצריך לנשוף עוד כמה פעמים או שזה כבר מראה על משהו אחר?