סים כפול של גולן או הוט (לדיבורית קבועה + נייד)
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
יש לי סים כפול של גולן.
עובד טוב.
כדאי לשים לב:
1. אפשר להתקשר מסים לסים (מהרכב לנייד ולהיפך). זה לא קיים בסלקום למשל. לא יודע איך זה בפלאפון.
2. שיחה ממתינה לא פועלת. אתה מדבר בדיבורית ומתקשרים - לא ישמעו שאתה בשיחה ויחשבו שאתה לא עונה.
3. בגולן אתה משלם על הסים ולא משלם תוספת חודשית (בניגוד לחלק מהמפעילים האחרים).
לא קשור בכלל, אבל קח בחשבון שבגולן טלקום:
- יש גם שיחות מאד זולות להרבה יעדים בחו"ל ומחו"ל (אם זה חשוב לך)
- אבל *אין* שירותי גלישה בחו"ל, אלא כנדידה "בתעריפי מסך מורשה" - לא בחבילה,לא בפתיחה מיוחדת. פשוט אין.
הפתרון יהיה כנראה לשכור WEBBING או משהו דומה (הקיץ המחירים של וובינג ירדו), אבל אם אתה נוסע הרבה לחו"ל - קח את זה בחשבון (או קנה סים בחו"ל או סים בינלאומי)
עובד טוב.
כדאי לשים לב:
1. אפשר להתקשר מסים לסים (מהרכב לנייד ולהיפך). זה לא קיים בסלקום למשל. לא יודע איך זה בפלאפון.
2. שיחה ממתינה לא פועלת. אתה מדבר בדיבורית ומתקשרים - לא ישמעו שאתה בשיחה ויחשבו שאתה לא עונה.
3. בגולן אתה משלם על הסים ולא משלם תוספת חודשית (בניגוד לחלק מהמפעילים האחרים).
לא קשור בכלל, אבל קח בחשבון שבגולן טלקום:
- יש גם שיחות מאד זולות להרבה יעדים בחו"ל ומחו"ל (אם זה חשוב לך)
- אבל *אין* שירותי גלישה בחו"ל, אלא כנדידה "בתעריפי מסך מורשה" - לא בחבילה,לא בפתיחה מיוחדת. פשוט אין.
הפתרון יהיה כנראה לשכור WEBBING או משהו דומה (הקיץ המחירים של וובינג ירדו), אבל אם אתה נוסע הרבה לחו"ל - קח את זה בחשבון (או קנה סים בחו"ל או סים בינלאומי)
ערן
ה-sim המשני בגולן טלקום לא מאפשר קבלת מסרונים [אני לא יודע מה באשר לשליחתם], לא מאפשר גלישה ולא ניתן לנדוד איתו בחו"ל.
הפתרון הזול והאמין ביותר בחו"ל הוא רכישת sim מקומי במתכונת pre-paid.
אם אפשר לשלב עם זה ספק SIP - עוד יותר טוב.
הפתרון הזול והאמין ביותר בחו"ל הוא רכישת sim מקומי במתכונת pre-paid.
אם אפשר לשלב עם זה ספק SIP - עוד יותר טוב.
-
shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תודה על התשובות.
שימוש בחו"ל לא חשוב לי.
גם לא חשוב לי גלישה או הודעות בסים המשני, כי הוא מיועד לדיבורית.
חשוב לי לדעת אם הצלצול כפול עובד בצורה טובה, כלומר שנכנסת שיחה יש צלצול גם בדיבורית.
כמו כן, כאשר מוצאים שיחה מהדיבורית, אין בעיות שהצד השני רואה את המספר הנכון, ולא מספר אחר.
שימוש בחו"ל לא חשוב לי.
גם לא חשוב לי גלישה או הודעות בסים המשני, כי הוא מיועד לדיבורית.
חשוב לי לדעת אם הצלצול כפול עובד בצורה טובה, כלומר שנכנסת שיחה יש צלצול גם בדיבורית.
כמו כן, כאשר מוצאים שיחה מהדיבורית, אין בעיות שהצד השני רואה את המספר הנכון, ולא מספר אחר.
שמוליק ו.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בגולן:shmulikwe כתב:חשוב לי לדעת אם הצלצול כפול עובד בצורה טובה, כלומר שנכנסת שיחה יש צלצול גם בדיבורית.
כמו כן, כאשר מוצאים שיחה מהדיבורית, אין בעיות שהצד השני רואה את המספר הנכון, ולא מספר אחר....
צלצול עובד בשניהם.
רואים את המספר הנכון.
וצודק G_gabi:
ה-sim המשני בגולן טלקום לא מאפשר קבלת מסרונים [אני לא יודע מה באשר לשליחתם], לא מאפשר גלישה ולא ניתן לנדוד איתו בחו"ל....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הדיבורית של הרכב עובדת לי מצוין.
מצלצל במקביל בשניהם. נוח מאוד גם אם מדברים בקו אחד ואפשר לראות מי מתקשר ולענות לו במקביל אם רוצים:)
מצלצל במקביל בשניהם. נוח מאוד גם אם מדברים בקו אחד ואפשר לראות מי מתקשר ולענות לו במקביל אם רוצים:)