קליטת שידורי עידן
@new2014
אתה חייב ממיר. מחיר בין 160 ל 200 ש"ח לכל נקודה בבית.
כמו כן יש סיכויים גדולים שהאנטנה המסופקת עם הממיר לא תקלוט טוב ותצטרך לקנות אנטנת יאגי ב 65 ש"ח. כדאי לבדוק קודם כי הרבה פעמים האנטנה הפשוטה (עם בסיס מגנטי) מספיקה בעיקר אם מצמידים את הבסיס למשהו מברזל: מעקה או אפילו מסגרת ארון\חלון מתכתית.
במידה ויש לך אנטנה ישנה על הגג אפשר לשקול לחבר אותה לכניסה של HOT או YES באיזור הגג כך שהכבל שיוצא אצלך בשקע בסלון יהיה מחובר לאנטנה הישנה במקום ל HOT או YES. אם יש לך כוח להתעסק עם זה זו האנטנה הכי טובה.
אבל 65 ש"ח לאנטנת יאגי מספיקים ל 95% מהאנשים.
בהצלחה
אתה חייב ממיר. מחיר בין 160 ל 200 ש"ח לכל נקודה בבית.
כמו כן יש סיכויים גדולים שהאנטנה המסופקת עם הממיר לא תקלוט טוב ותצטרך לקנות אנטנת יאגי ב 65 ש"ח. כדאי לבדוק קודם כי הרבה פעמים האנטנה הפשוטה (עם בסיס מגנטי) מספיקה בעיקר אם מצמידים את הבסיס למשהו מברזל: מעקה או אפילו מסגרת ארון\חלון מתכתית.
במידה ויש לך אנטנה ישנה על הגג אפשר לשקול לחבר אותה לכניסה של HOT או YES באיזור הגג כך שהכבל שיוצא אצלך בשקע בסלון יהיה מחובר לאנטנה הישנה במקום ל HOT או YES. אם יש לך כוח להתעסק עם זה זו האנטנה הכי טובה.
אבל 65 ש"ח לאנטנת יאגי מספיקים ל 95% מהאנשים.
בהצלחה
הטלוויזיות לא מגיעות עם ממיר מובנה ? אתה אומר שאני חייב ממיר מיוחד?
בכל אופן אנטנה יאגי תספיק או שאני חייב ממיר?
דוקא הייתי בטוח שאת הערוצים הבסיסיים 10,2,11 נניח הנקודה בקיר תספק גם אם אין ממיר מובנה של הוט?
ושאלה אחרונה דונגל dvb-t זה בעצם במקום הממיר או שאין קשר?
דוקא הייתי בטוח שאת הערוצים הבסיסיים 10,2,11 נניח הנקודה בקיר תספק גם אם אין ממיר מובנה של הוט?
ושאלה אחרונה דונגל dvb-t זה בעצם במקום הממיר או שאין קשר?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
·new2014 כתב:הטלוויזיות לא מגיעות עם ממיר מובנה ? אתה אומר שאני חייב ממיר מיוחד?
ושאלה אחרונה דונגל dvb-t זה בעצם במקום הממיר או שאין קשר?...
טלויזיות ישנות מאד לא כוללות ממיר
טלויזיות לא ישנות מדי עשויות לכלול מקלט DVB-T שקולט את השידורים הנוכחיים
טלויזיות מהשנה האחרונה עשויות לכלול מקלט DVB-T2 שאולי בעתיד באופק הלא נראה לעין ישמש לשידורי HD
ללא מקלט פנימי בטלוויזיה תהיה חייב ממיר - השידורים הם דיגיטליים וכמו שלאינטרנט אתה חייב מודם מהוט או בזק כך לשידורים הנ״ל אתה חייב ממיר.
דונגל DVB-T מכיל רק את החלק של המקלט ללא יציאת וידאו ומעבד עם תוכנה כדי לעבד את השידורים (פיענוח MPEG4 , תפריטים, לוח שידורים וכו׳). דונגל DVB-T עובד רק בשילוב עם מחשב, דרייבר מתאים, ותוכנה שיודעת להפעיל אותו.
דונגל DVB-T לא ניתן לחבר סתם לטלויזיה עם כניסת USB. הטלויזיה יודעת לנצל את החיבור הזה רק להתקני אחסון.