קיבלתי היום את ה-LB679Y שהזמנתי להורים שלי וניסתי גם לעבוד עם ה-PLEX. ידעתי שהוא לא מזרים כתוביות אבל זו הבעיה הקטנה מבחינתי. הבעיה הרצינית ביותר היא שאין חלוקה לתיקיות !!!
כלומר, יש רשימה עצומה של כל הסרטים שמשותפים וזה פשוט סיוט.
אני מחפש פתרון אחר (servio ?) אבל שיתאים גם ל-620Y שבה ה-PLEX עובד מצויין.
אני יודע שזו מערכת חדשה אבל אולי בכל זאת...
אגב, לגבי המסך עצמו: עוד מוקדם מידי בכדי לחוות דעה אבל הוא פשוט רהיט יפה, למי שבקטע..
מחפש מדיה סרבר ל-webOS
אין לא כל כך פתרון בשבילך לגבי מדיה סרבר אבל איך התקנת פלקס על הטלויזיה?
אני לא רואה את זה בחנות הישראלית של LG ועד כמה שהצלחתי לנבור ברשת - אין דרך להתקין אפליקציות מהחנות האמריקאית על טלויזיה שאינה אמריקאית.
תודה על עזרתך.
אני לא רואה את זה בחנות הישראלית של LG ועד כמה שהצלחתי לנבור ברשת - אין דרך להתקין אפליקציות מהחנות האמריקאית על טלויזיה שאינה אמריקאית.
תודה על עזרתך.
אני לא. אני משתמש ב-smart share שלהם. הפלקס/סרביו מותקנים על המחשב שמשתף את התוכן ברשת הבייתית.אין לא כל כך פתרון בשבילך לגבי מדיה סרבר אבל איך התקנת פלקס על הטלויזיה?...
כרגע אני עם סרביו והוא עובד די טוב: כמעט בכל הסרטים הכתוביות מוצגות כמו שצריך, במעט מאד סרטים הכתוביות מוצגות הפוך למרות שגם במחשב וגם בפלקס בטלוויזיה אחרת זה מוצג כמו שצריך.
האמת היא שאני יוצא לחו"ל איזה חודש, שאחזור אבדוק אם יש אולי עידכון שפותר את הבעיה (בח.י אמרו שאולי יהיה אבל זה לא תלוי בהם ולכן נראה לי שלא יהיה בקרוב) ואם לא אנסה את הפיתרון המוצע פה.