רכישת סאב SVS PB2000
שלום חבר'ה ,
לאחר המון זמן והתלבטויות , הפור נפל ולבסוף החלטתי על רכישת PB2000 .
האם יש קבוצת רכישה לדבר או לא / מישהו רוצה להזמין ביחד איתי ?
במידה ולא אני רוצה להזמין כבר היום את דגם ה- PB2000 עם מתח של 220 וולט ואשמח אם מישהו ייתן לי טיפים בנושאים:
1. כיצד לרכוש (ישירות מהם) ולמי לשלוח (חשבון PAYPAL / כרטיס אמריקן אקספרס) ?
2. מה לציין בהזמנה - אולי פטור ממכס שם ?
3. איפה לציין 220 וולט ?
4. חברת שילוח מומלצת - אני רוצה להזמין את זה ולקבל בהקדם ,אין מצב לחכות חודשיים - תמליצו על חברת שילוח זריזה במחיר סביר .
5. האם צריך ספייקים (גם ככה זה סאב גבוה ובהמתי) או שאפשר להשתמש עם הרגליים שהוא מגיע) ?
6. סדר גודל של מחיר כולל משלוח עד הבית ומסים ?
תודה מראש !!!
לאחר המון זמן והתלבטויות , הפור נפל ולבסוף החלטתי על רכישת PB2000 .
האם יש קבוצת רכישה לדבר או לא / מישהו רוצה להזמין ביחד איתי ?
במידה ולא אני רוצה להזמין כבר היום את דגם ה- PB2000 עם מתח של 220 וולט ואשמח אם מישהו ייתן לי טיפים בנושאים:
1. כיצד לרכוש (ישירות מהם) ולמי לשלוח (חשבון PAYPAL / כרטיס אמריקן אקספרס) ?
3. איפה לציין 220 וולט ?
4. חברת שילוח מומלצת - אני רוצה להזמין את זה ולקבל בהקדם ,אין מצב לחכות חודשיים - תמליצו על חברת שילוח זריזה במחיר סביר .
5. האם צריך ספייקים (גם ככה זה סאב גבוה ובהמתי) או שאפשר להשתמש עם הרגליים שהוא מגיע) ?
6. סדר גודל של מחיר כולל משלוח עד הבית ומסים ?
תודה מראש !!!
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 28/11/2014 18:16, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הסיבה לגודל הזה היא שבתיבה יש פורט מאוד גדול (קוטר של כ-9 ס"מ).
הפורט הזה - יחד עם האלמנט, התיבה והמגבר כמובן - מאפשר ל-PB2000 לרדת עד 17 הרץ, שזו די משימה בלתי אפשרית לסאב יותר קטן...
מה שכן, אני בהחלט מסכים שזה לא סאב "סלוני", ואני אישית לא מוכן לשים כזה דבר במקום שיראו אותו - כלומר לעניות דעתי זה סאב שמתאים לרווקים, גרושים ו/או לחדר ק"ב ייעודי בלבד.
נ.ב. יש לי חבר שרצה לשים כזה סאב בסלון, והזהרתי אותו מראש שהוא חייב לבנות "סאב דמה" מכמה קרטונים או קופסאות כדי להבין מה המימדים של התפלץ הזה לפני שהוא סוגר עסקה עם SVS. הוא לא הבין מה אני רוצה מחייו, אבל בסוף הוא התרצה. מבט אחד בקופסה הענקית שהוא בנה בסלון כדי לדמות את הגודל של הסאב הזה, והוא ירד מכל העסק בלי לחשוב פעמיים..!
הפורט הזה - יחד עם האלמנט, התיבה והמגבר כמובן - מאפשר ל-PB2000 לרדת עד 17 הרץ, שזו די משימה בלתי אפשרית לסאב יותר קטן...
מה שכן, אני בהחלט מסכים שזה לא סאב "סלוני", ואני אישית לא מוכן לשים כזה דבר במקום שיראו אותו - כלומר לעניות דעתי זה סאב שמתאים לרווקים, גרושים ו/או לחדר ק"ב ייעודי בלבד.
נ.ב. יש לי חבר שרצה לשים כזה סאב בסלון, והזהרתי אותו מראש שהוא חייב לבנות "סאב דמה" מכמה קרטונים או קופסאות כדי להבין מה המימדים של התפלץ הזה לפני שהוא סוגר עסקה עם SVS. הוא לא הבין מה אני רוצה מחייו, אבל בסוף הוא התרצה. מבט אחד בקופסה הענקית שהוא בנה בסלון כדי לדמות את הגודל של הסאב הזה, והוא ירד מכל העסק בלי לחשוב פעמיים..!
זה בדיוק מה שאני עושה כבר שעה - בניית "דמה" כדי להבין כמהepony כתב:הסיבה לגודל הזה היא שבתיבה יש פורט מאוד גדול (קוטר של כ-9 ס"מ).
מה שכן, אני בהחלט מסכים שזה לא סאב "סלוני", ואני אישית לא מוכן לשים כזה דבר במקום שיראו אותו - כלומר לעניות דעתי זה סאב שמתאים לרווקים, גרושים ו/או לחדר ק"ב ייעודי בלבד.![]()
![]()
נ.ב. יש לי חבר שרצה לשים כזה סאב בסלון, והזהרתי אותו מראש שהוא חייב לבנות "סאב דמה" מכמה קרטונים או קופסאות כדי להבין מה המימדים של התפלץ הזה לפני שהוא סוגר עסקה עם SVS. הוא לא הבין מה אני רוצה מחייו, אבל בסוף הוא התרצה. מבט אחד בקופסה הענקית שהוא בנה בסלון כדי לדמות את הגודל של הסאב הזה, והוא ירד מכל העסק בלי לחשוב פעמיים..!...
·
- epony
- חבר במועדון 10K

Re: רכישת סאב SVS PB2000 אוטוטו .
1. ישירות מהם, בכרטיס אשראי או PAYPAL - מה שנוח לך...movieman כתב:1. כיצד לרכוש (ישירות מהם) ולמי לשלוח (חשבון PAYPAL / כרטיס אמריקן אקספרס) ?
3. איפה לציין 220 וולט ?
6. סדר גודל של מחיר כולל משלוח עד הבית ומסים ?...
2. אין פטור ממכס בשום מקרה. מצטער...
3. במהלך ההזמנה (בשלב ה-Checkout) צריך להיות מקום להערות, שם כדאי לציין שהסאב מיועד לשימוש מעל רשת חשמל בעלת מתח של 220V. לאחר ההזמנה, שלח מייל ל[email protected] עם מספר ההזמנה ובקשה מפורשת שיאשרו שהסאב אכן מיועד לשימוש מעל רשת חשמל בעלת מתח של 220V).
4. אני אישית עובד כמעט אך ורק עם BUY2USA כבר כמה שנים (מאז שהם נקראו USHOPS), ואני מאוד מאוד מרוצה.
5. אפשר להוסיף $50 במעמד הרכישה ולקנות רגליות מיוחדות של SVS...
6. ה-PB2000 עולה $800. לזה צריך להוסיף מע"מ ומס קניה בשיעור כולל של 35.7%, שהם כ-$300, ועלויות שילוח: $235 לשילוח ימי ו-$626 לשילוח אווירי (עפ"H מחשבון העלויות של BUY2USA למימדי ומשקל החבילה שמופיעים באתר SVS עבור דגם זה). ייתכן ותצטרך להוסיף גם מס קניה בתוך ארה"ב (סדר גודל של עוד 7% למחיר המוצר המקורי), אבל זה תלוי ב. סה"כ מחיר בש"ח עד הבית: כ-4,750 ש"ח בשילוח ימי או כ-6,150 ש"ח בשילוח אווירי.
משום מה זכרתי את ה- 4700 הזה וקישרתי אותו למשלוח אוויר .
6100 זה קפיצה די גבוהה .
האם ישנה חברת שילוח אחרת שניתן להוזיל דרכה את השילוח - מוכן לחכות נגיד עד חודש !!
אני לא חייב תוךשבוע את הסאב בבית אבל חודשיים זה הרבה - (אולי עוד יצא דיל או דגם חדש
) .
DHL ו-FED EX ?? USPS ?
6100 זה קפיצה די גבוהה .
האם ישנה חברת שילוח אחרת שניתן להוזיל דרכה את השילוח - מוכן לחכות נגיד עד חודש !!
אני לא חייב תוךשבוע את הסאב בבית אבל חודשיים זה הרבה - (אולי עוד יצא דיל או דגם חדש
DHL ו-FED EX ?? USPS ?
- epony
- חבר במועדון 10K

תצטרך לבדוק בעצמך... 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·נועם22 כתב:·......
אני מקווה בשבילך שלא יראו את הדבר המכוער הזה (-:
לדעתי האישית מדובר בסאב עם אלמנט קטן מדיי לגודל הזה...
אני מציע לך לקרוא ביקורות על הסאב במקום להתעסק בשאלה האם האלמנט קטן או לא. סמוך על svs שהם יודעים לעשות את העבודה.
הוא יכול גם ללכת על אחיו הקטן ה-PB1000 שזה יצא לו 3200 עד הבית בשילוח ימי.
(ב-4000ש"ח הוא מקבל אותו עד הבית תוך כמה ימים בשילוח אווירי)
ה-PB1000 גם גדול ונראה מסיבי ומה עוד יש לומר... מסכנים השכנים.
כל פעם שהסאב יורד נמוך הקירות רועדים.
(ב-4000ש"ח הוא מקבל אותו עד הבית תוך כמה ימים בשילוח אווירי)
ה-PB1000 גם גדול ונראה מסיבי ומה עוד יש לומר... מסכנים השכנים.
כל פעם שהסאב יורד נמוך הקירות רועדים.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
בזמנו SVS שלחו לי את הסאב עם חברה בשם BAX GLOBAL. זה יצא יותר זול מהחברות האחרות ואני שיחררתי בעצמי את הסאב מהמכס.movieman כתב:משום מה זכרתי את ה- 4700 הזה וקישרתי אותו למשלוח אוויר .
6100 זה קפיצה די גבוהה .
אני לא חייב תוךשבוע את הסאב בבית אבל חודשיים זה הרבה - (אולי עוד יצא דיל או דגם חדש) .
DHL ו-FED EX ?? USPS ?...
אפשר לבקש מהם עלויות משלוח לארץ ולא רק בתוך ארה"ב.
אני התלבטתי בין ה- SB2000 לבין ה- PB2000 גם לסלון.
הזמנתי בהתחלה את ה- SB2000 ואח"כ החלפתי ל- PB2000 (ואני יודע שזה מפלצת לא קטנה) ושטח ההקרנה הוא כ 16 מטר רבוע (חלל פתוח עם פינת אוכל ומטבח)
יש לו מקום בפינה בין שתי הספות כך שהוא יהיה מוסתר יחסית.
השיקול שלי היה לנסות לקבל את מקסימום אפקט ה- SUB לחלל ומי יודע בעתיד להעביר אותו לחדר הקרנה יעודי.
ואני חושב שבמקרה של ה- PB2000 מקבלים תמורה הכי גדולה למחיר
הזמנתי בהתחלה את ה- SB2000 ואח"כ החלפתי ל- PB2000 (ואני יודע שזה מפלצת לא קטנה) ושטח ההקרנה הוא כ 16 מטר רבוע (חלל פתוח עם פינת אוכל ומטבח)
יש לו מקום בפינה בין שתי הספות כך שהוא יהיה מוסתר יחסית.
השיקול שלי היה לנסות לקבל את מקסימום אפקט ה- SUB לחלל ומי יודע בעתיד להעביר אותו לחדר הקרנה יעודי.
ואני חושב שבמקרה של ה- PB2000 מקבלים תמורה הכי גדולה למחיר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
לא לפחד.
גם אני חששתי מהגודל... בסוף הכנסתי 2 בגודל כמעט זהה ל PB2000.
מתרגלים מהר... ובסוף זה שווה את זה.
גם אני חששתי מהגודל... בסוף הכנסתי 2 בגודל כמעט זהה ל PB2000.
מתרגלים מהר... ובסוף זה שווה את זה.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
טלHD
גם ההנהלה מתרגלת?
אצלי ההנהלה הייתה אומרת "לך תתרגל אתה"
movieman
שיהיה בהצלחה
גם לי מדגדג להשתדרג לסאב שלהם, אבל אני לא יודע אם שדרוג כזה ייתן לי תוצאות טובות יותר ממה שיש לי עכשיו (סאב ותיק של קליפש 15 אינטש)
גם ההנהלה מתרגלת?
אצלי ההנהלה הייתה אומרת "לך תתרגל אתה"
movieman
שיהיה בהצלחה
גם לי מדגדג להשתדרג לסאב שלהם, אבל אני לא יודע אם שדרוג כזה ייתן לי תוצאות טובות יותר ממה שיש לי עכשיו (סאב ותיק של קליפש 15 אינטש)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
כל אחד עם הבעיות שלו...
אצלי, אני ההנהלה
אצלי, אני ההנהלה