שאלה| הסטרימר Xtreamer PRODIGY, תומך בכתוביות 3D?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
meni12321 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום פורום יקר ונכבד..
שאלתי אליכם היא: האם הסטרימר הנ"ל, תומך בהדבקת כתוביות לסרט 3D, SIDE BY SIDE (בצורה נוחה של פשוט לשים את הכתוביות ואת הסרט באותה תיקיה)
ואם כן, אז למה הפרש המחירים בינו לבין ה- 303D גדול כל כך? הרי העבודה שהם עושים היא כמעט אותו דבר...
תודה מראש חבר'ה :)

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

ה SW3 תומך בניגון כתוביות חיצוניות (כלומר שבאות בקובץ נפרד) גם בסרטי 3D שהם מלאים (בלוריי מלא) וגם side by side ו top and bottom.

הסיבות להפרש במחיר בין שני הסטרימרים מגיעות מסיבות שונות ומגוונות, החל מביצועים בהזרמת סרטים מהרשת, ממשק משתמש, פונקציות ואפליקציות הזמינות להתקנה, ועוד..)

אם אתה בעיקר מחפש סטרימר שינגן סרטי 3D, מכונן חיצוני, או פנימי, או אפילו בהזרמה מרשת קווית (כל עוד לא מדובר בבלוריי מלא) אז מניסיון האקסטרימר יעשה את העבודה בקלות.

meni12321 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לא מוכרים יותר את ה sw3, ראיתי בבאג את ה sw4 ב 550 שקל, לקנות?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

סטרימר

שליחה #4 

למה הכוונה באמירה "בלו ריי מלא"?
יש סטרימר שתומך בכל הפורמטים הידועים כרגע של תלת מימד?
תודה
ארז

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אל תקנה את ה SW4, מכשיר אחר לגמרי שאינו תומך בניגון של בלוריי מלא, הוא ינגן רק סרטי SBS ו TAB. אתה יכול לקנות את האקסטרימר PRODIGY במקום, שהוא אותו מוצר בדיוק כמו ה SW3, עם מעט שיפורים זניחים

בלוריי מלא זה בעצם העתק מדויק (IMAGE) של דיסק בלוריי, בדרך כלל שוקל 40-50 גיגה. מעבר לכך שזו האיכות הטובה ביותר הזמינה של סרט כלשהו יש לזה גם חשיבות ספציפית לסרטי 3D. סרטי תלת מקודדים על בלוריי מלא באופן שמאפשר צפייה באיכות 1080P בעוד שכל סוגי הקבצים האחרים של סרטי תלת כמו SBS או TAB מביאים בפועל לצפייה באיכות נמוכה בהרבה מ 1080P כדי לאפשר תלת מימד. זה הסבר פשטני בקצרה, יש באתר מאמר יותר ארוך על הנושא

meni12321 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ה PRODIGY עולה 1000 ש"ח, לדעתך שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את ה303 DUNE?

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

אני באופן אישי לא מכיר את ה DUNE, ממה שקראתי אנשים מרוצים ממנו וממליצים עליו.
אני בזמנו חיפשתי בלוחות יד שנייה אקסטרימר SW3 וקניתי ב500, ואני מאוד מרוצה. אני חושב שכדאי לך לעשות חיפוש מעמיק יותר ולראות אם אתה בכל זאת מוצא את הSW3 או הפרודיגי במחיר טוב, ואם לא אז ללכת על ה DUNE.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”