מה הייתם קונים ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-X4000 לא ברמה של של שני האחרים וזה בלשון המעטה.
בהתחשב בכך שה-4520 הוא רסיבר והאונקיו הוא פרוססור, ושיש לך מגברי כוח, הייתי הולך על הפרוססור באותו כסף.
נ.ב. לדנון יצא עכשיו X5200 מעליו שהוא היורש הראוי של ה-4520...
בהתחשב בכך שה-4520 הוא רסיבר והאונקיו הוא פרוססור, ושיש לך מגברי כוח, הייתי הולך על הפרוססור באותו כסף.
נ.ב. לדנון יצא עכשיו X5200 מעליו שהוא היורש הראוי של ה-4520...
האם אחד מהרשומים או המוצעים יאפשר מהכרותכם לוותר על סט האינטגריטד שלי שמשמש למוסיקה במקביל לקולנוע ? שואל כי מנסיוני עד כה ברסיבר אומר שלא.....
הסט שלי הוא arcam diva a85 וכן פאוור נוסף של arcam לטובת bi amp לקדמיים.
אני מחפש משהו שיחליף את האונקי 905 בקולנוע עם תוצאה טובה יותר אבל אולי גם יאפשר לוותר על הסט סטראו שלי.
למשהו נסיון עם אנטאם mrx710 ?
הסט שלי הוא arcam diva a85 וכן פאוור נוסף של arcam לטובת bi amp לקדמיים.
אני מחפש משהו שיחליף את האונקי 905 בקולנוע עם תוצאה טובה יותר אבל אולי גם יאפשר לוותר על הסט סטראו שלי.
למשהו נסיון עם אנטאם mrx710 ?
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
ה MRX 710 מכשיר מעולה ויכול להחליף הרבה מכשירי סטראו יעודיים אם יש לך הזדמנות
לא תתחרט. גם לקולנוע וגם למוזיקה.
בנוסף מערכת הכיול וה RC שבמכשיר היא הטובה ביותר כיום.
שמעתי בצרוף של B&W 803 ושל MA PL . מעולה.
לא תתחרט. גם לקולנוע וגם למוזיקה.
בנוסף מערכת הכיול וה RC שבמכשיר היא הטובה ביותר כיום.
שמעתי בצרוף של B&W 803 ושל MA PL . מעולה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם הכיוון הוא לשלב סטריאו, אז כנראה שהפרוססור של אונקיו יהיה עדיף על הרסיבר של דנון.
אם אתה מחפש עוד אלטרנטיבות לאונקיו, אז יש את ה-AV8801/A7701 (או ה--AV8003/AV7005 הוותיקים יותר) של מרנץ.
מעבר לכך, אני ממליץ בחום לבדוק רסיברים ופרוססורים לק"ב של חברות סטריאו בריטיות כגון רוטל, ארקאם, קיימברידג' אודיו ו-NAD - יצא לי לדגום כמה רסיברים של NAD ורוטל והאיכות שלהם בסטריאו פשוט פנטסטית!
אם אתה מחפש עוד אלטרנטיבות לאונקיו, אז יש את ה-AV8801/A7701 (או ה--AV8003/AV7005 הוותיקים יותר) של מרנץ.
מעבר לכך, אני ממליץ בחום לבדוק רסיברים ופרוססורים לק"ב של חברות סטריאו בריטיות כגון רוטל, ארקאם, קיימברידג' אודיו ו-NAD - יצא לי לדגום כמה רסיברים של NAD ורוטל והאיכות שלהם בסטריאו פשוט פנטסטית!