שלום לכולם
נכנסתי לדירה חדשה ואני מחובר אינטרנט 100 של בזק. החיבור הינו דרך hpna של בזק שמחובר לשקע הטלויזיה וממנו לראוטר שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב.
יש לי בסלון hpna נוסף מחובר לשקע הטלויזיה ולממיר בלבד וכאשר חיברתי אותו למחשב נוסף הוא לא פעל.
האם יש צורך בחיבור נוסף לראוטר/מודם ולנקודת טלפון?
החיבור לאינטרנט מגיע לשקע הטלפון? אני שואל כי אני רואה בארון תקשורת 4 יציאות של טלויזיה 4 של טלפון ורק 2 של אינטרנט ( לפחות כך נראה לי - החוטים הצהובים בתמונה).
רשת אינטרנט
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא בטוח אבל החוט הצהוב הוא של אינטרקום ולא של טלפון.
קרונה של טלפון היא הפס עם המספרים.
מתאמי הHPNA מתחברים לשקעי טלפון ולא טלויזיה...
תצלם את המתאמים וכיצד הכל מחובר על מנת שנבין יותר.
על פי התמונה נראה שבניית הבית ותשתיות בוצעה לא על פי התקן החדש (את זה תוכל לבדוק מול הקבלן) אבל בכדי לקבל תשתית תקשורת אחידה ומהירה מומלץ להשחיל כבלי CAT6 בקירות (בתשתית טלפוניה) ולחבר את כל המכשירים הנייחים לקו תקשורת זה.
קרונה של טלפון היא הפס עם המספרים.
מתאמי הHPNA מתחברים לשקעי טלפון ולא טלויזיה...
תצלם את המתאמים וכיצד הכל מחובר על מנת שנבין יותר.
על פי התמונה נראה שבניית הבית ותשתיות בוצעה לא על פי התקן החדש (את זה תוכל לבדוק מול הקבלן) אבל בכדי לקבל תשתית תקשורת אחידה ומהירה מומלץ להשחיל כבלי CAT6 בקירות (בתשתית טלפוניה) ולחבר את כל המכשירים הנייחים לקו תקשורת זה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אלו קופסאות של YES ולא בזק... הן נועדו להעברת תשתית אינטרנט לממיר על מנת לחבר אותו לשירות VOD.
בגדול אם בקופסה השנייה גם דולקות כל הנוריות (למעט LAN1 או LAN2) אתה יכול לחבר לPORT פנוי את המחשב והוא יעבוד אלא אם יש תקלה בתקשורת בין הקופסאות...
בגדול אם בקופסה השנייה גם דולקות כל הנוריות (למעט LAN1 או LAN2) אתה יכול לחבר לPORT פנוי את המחשב והוא יעבוד אלא אם יש תקלה בתקשורת בין הקופסאות...