שאלה מערכת קולנוע ביתי PHILIPS דגם 3510HTD
שלום,
לגבי מערכת זו ניתן לחבר אותה גם PS3 וגם לממיר HD במקביל ?
ויש לו רק יציאה אחת של HDMI OUT איך אני יכול לחבר את הממיר עם HDMI לנגן וממנו עם עוד HDMI לטלוויזיה ?
דר"כ יש לי טלוויזיה LD550 איך אני יודע אם היציאה HDMI של מסך תומך ב :ARC שזה אומר שניתן לשדר אודיו מהטלוויזיה לנגן ומנגן לטלוויזיה דו כיווני ?
תודה רבה, אשמח לדעת איך הנגן הזה אם הוא טוב תמורת 535 ש"ח .
לגבי מערכת זו ניתן לחבר אותה גם PS3 וגם לממיר HD במקביל ?
ויש לו רק יציאה אחת של HDMI OUT איך אני יכול לחבר את הממיר עם HDMI לנגן וממנו עם עוד HDMI לטלוויזיה ?
דר"כ יש לי טלוויזיה LD550 איך אני יודע אם היציאה HDMI של מסך תומך ב :ARC שזה אומר שניתן לשדר אודיו מהטלוויזיה לנגן ומנגן לטלוויזיה דו כיווני ?
תודה רבה, אשמח לדעת איך הנגן הזה אם הוא טוב תמורת 535 ש"ח .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למערכת הזאת יש כניסה אופטית אחת וכניסת סטריאו אדום/לבן אחת.
אין לה כניסת HDMI אלא רק יציאת HDMI שתומכת ב-ARC, כך שמצד אחד אתה לא יכול לחבר את הממיר HD שלך ישירות למערכת, ומצד שני רק אם ה-TV שלך גם כוללת כניסת HDMI שמסומנת ב-ARC, תוכל לקבל סאונד מה-TV לתוך המערכת דרך HDMI.
למרבה הצער, ל-LD550 שלך אין תמיכה ב-ARC, כך שהפתרון היחיד שלך הוא לחבר את ה-TV לכניסה האופטית של המערכת (אבל לא בטוח שה-TV תעביר למערכת את הסאונד של הממיר, אלא אולי רק סאונד מהטיונר ו/או הנגן המובנה בה).
אין לה כניסת HDMI אלא רק יציאת HDMI שתומכת ב-ARC, כך שמצד אחד אתה לא יכול לחבר את הממיר HD שלך ישירות למערכת, ומצד שני רק אם ה-TV שלך גם כוללת כניסת HDMI שמסומנת ב-ARC, תוכל לקבל סאונד מה-TV לתוך המערכת דרך HDMI.
למרבה הצער, ל-LD550 שלך אין תמיכה ב-ARC, כך שהפתרון היחיד שלך הוא לחבר את ה-TV לכניסה האופטית של המערכת (אבל לא בטוח שה-TV תעביר למערכת את הסאונד של הממיר, אלא אולי רק סאונד מהטיונר ו/או הנגן המובנה בה).
ואני יכול לחבר את הממיר עם כבל אופטי למערכת קולנוע ? וזה יעביר את מלוא האות ולא רק חלק ממנו ?
מה הכוונה שTV תעביר למערכת את הסאונד טיונר הפנימי ולא של הממיר , מה הבדל ?
ויש לך להציע מערכת קולנוע ביתית עם HDMI IN במחיר סביר וגם עם תמיכה בפורמטי DTS ?
נ.ב : בערכה הזאת יש נגן + סאבוופר + 5 רמקולים , איפה הרסיבר או שהרסיבר הוא ביחד מובנה עם הנגן ?
תודה רבה.
מה הכוונה שTV תעביר למערכת את הסאונד טיונר הפנימי ולא של הממיר , מה הבדל ?
ויש לך להציע מערכת קולנוע ביתית עם HDMI IN במחיר סביר וגם עם תמיכה בפורמטי DTS ?
נ.ב : בערכה הזאת יש נגן + סאבוופר + 5 רמקולים , איפה הרסיבר או שהרסיבר הוא ביחד מובנה עם הנגן ?
תודה רבה.
איזה מערכת קולנוע ביתית טובה יותר זאת שציינת או זאתי :
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7750
של :5.1 300W RMS HTZ121 Pioneer
עיקרונית שניהם 300W RMS אך זאת של פיונר עולה לי יותר באיזה 250 ש"ח אפילו 300 ש"ח .
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7750
של :5.1 300W RMS HTZ121 Pioneer
עיקרונית שניהם 300W RMS אך זאת של פיונר עולה לי יותר באיזה 250 ש"ח אפילו 300 ש"ח .