שאלה של מתחיל על רסיבר
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
תלוי בדגם של הטלויזיה אבל בעקרון ישנן שתי אפשרויות:
1. אם הטלויזיה תומכת בחיבור hdmi ARC והרסביר מחובר לטלויזיה בHDMI (וגם תומך בARC) אז תוכל לשמוע הכל דרך הרסיבר.
2. בדגמים ישנים יותר יש לטלויזיות יציאות אופטיות או קואקסליות (מסומנות בד"כ כaudio out), שיאפשרו באמצעות כבל העברת אותות הסאונד לרסיבר לאחת הכניסות שלו. (בטלוזיות ישנות מאד - שאני לא חושב שזה המקרה אצלך, אפשר גם להעביר חיבור אנלוגי אדום לבן)
אם תרשום את הדגמים של הטלוזיה והרסיבר נוכל לסייע בצורה יותר מדוייקת מה לחבר ולאן.
אבל בשורה התחתונה 99% שלא תהיה בעיה לשמוע דרך הרסיבר כל מה שרואים על המסך.
לידע כללי: arc - audio return channel
1. אם הטלויזיה תומכת בחיבור hdmi ARC והרסביר מחובר לטלויזיה בHDMI (וגם תומך בARC) אז תוכל לשמוע הכל דרך הרסיבר.
2. בדגמים ישנים יותר יש לטלויזיות יציאות אופטיות או קואקסליות (מסומנות בד"כ כaudio out), שיאפשרו באמצעות כבל העברת אותות הסאונד לרסיבר לאחת הכניסות שלו. (בטלוזיות ישנות מאד - שאני לא חושב שזה המקרה אצלך, אפשר גם להעביר חיבור אנלוגי אדום לבן)
אם תרשום את הדגמים של הטלוזיה והרסיבר נוכל לסייע בצורה יותר מדוייקת מה לחבר ולאן.
לידע כללי: arc - audio return channel
הטלוויזיה היא מדגם 621Y של LG. רסיבר כרגע אין, אני בתהליכים של קניה.eyalron כתב:תלוי בדגם של הטלויזיה אבל בעקרון ישנן שתי אפשרויות:
לידע כללי: arc - audio return channel...
אז בעצם במידה ובטלוויזיה יש חיבור של HDMI ARC ואקנה רסיבר שתומך בזה, אוכל לשמוע כל מה שיהיה על הטלוויזיה? כולל ממיר YES ומשחקים בPS4?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
גם אם הטלויזיה לא תומכת ב- ARC, אתה מחבר כבל מ- Audio out (אופטית) של הטלויזיה ל- Audio in ברסיבר.
אתה לא מתכוון למתג מקורות וידאו ע"י הרסיבר, לכן אין צורך כלל בחיבור ע"י HDMI או בתכונה ARC..
אתה לא מתכוון למתג מקורות וידאו ע"י הרסיבר, לכן אין צורך כלל בחיבור ע"י HDMI או בתכונה ARC..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בהתחשב בזה שאמרת שאתה רוצה לחבר גם ממיר YES ו-PS4, דווקא בהחלט יש מקום לרסיבר למטרת מיתוג מקורות דרך HDMI.
זה נכון שיציאה אופטית יותר פשוטה לתפעול מ-ARC, אבל אם הכל עובד כמו שצריך, ARC הרבה יותר נוח אחרי שעושים את כל ההגדרות.
זה נכון שיציאה אופטית יותר פשוטה לתפעול מ-ARC, אבל אם הכל עובד כמו שצריך, ARC הרבה יותר נוח אחרי שעושים את כל ההגדרות.
נערך לאחרונה על ידי epony ב 24/08/2014 0:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל אם אני משתמש בARC אני נאלץ לוותר על יציאת HDMI. האם הכל יעבוד כמו שצריך במידה ואחבר ליציאה האופטית?epony כתב:בהתחשב בזה שאמרת שאתה רוצה לחבר גם ממיר YES ו-PS4, דווקא בהחלט יש מקום לרסיבר למטרת מיתוג מקורות דרך HDMI.![]()
זה נכון שיציאה אופטית יותר פשוטה לתפעול מ-ARC, אבל עם הכל עובד כמו שצריך, ARC הרבה יותר נוח אחרי שעושים את כל ההגדרות....
- epony
- חבר במועדון 10K

לוותר על יציאת HDMI איפה?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מה ההיגיון בלרכוש רסיבר כאשר אין רמקולים ושומעים דרך הטלוויזיה? 
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- epony
- חבר במועדון 10K

לרסיבר הממוצע יש 5-6 כניסות HDMI, אז לא הייתי מסתכל על זה כוויתור על כניסת HDMI ב-TV.nabot כתב:@epony
אם אני מחבר את הרסיבר לHDMI ARC אני בעצם מוותר על היציאה הזאת, לא?...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
·nabot כתב:כמובן שארכוש גם רמקולים.........
אה מצוין