מסך למקרן
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
http://www.rapalloav.co.nz/projector-screens-1/cinemascope-screens/2-35-1-in-ceiling-motorised-screens/140-inch-in-ceiling-235-1-motorised-screen.html שלום לכולם,
מה אתם אומרים על המסך הזה.
אני יודע שזה לא מוצר מחברה מוכרת אבל נראה לי מחיר סביר למסך ממונע בגודל הזה.
הסלון גדול ויש נישה בדיוק לגודל הזה וזה פשוט נראה נהדר, ראו תמונות של הקרנה על הקיר.
תודה
הסלון גדול ויש נישה בדיוק לגודל הזה וזה פשוט נראה נהדר, ראו תמונות של הקרנה על הקיר.
תודה
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

גם זה נראה לי לא רע,steveh כתב:http://www.amazon.com/Elite-Screens-TE150HW2-CineTension2-Projector/dp/B001A810ZAhttp://www.rapalloav.co.nz/projector-screens-1/cinemascope-screens/2-35-1-in-ceiling-motorised-screens/140-inch-in-ceiling-235-1-motorised-screen.html שלום לכולם,
תודה...
אני לא מחפש משהו מקצועי, שיהיה מספיק טוב לצפיה של סרט שתיים בסופ"ש
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
·steveh כתב:אף אחד לא יכול לתת עצה???...
זה בגלל שרק ל0.1 אחוז ממשתמשי הפורום יש מסך בפורמט כזה...
[imgbig]http://srv1.jpg.co.il/5/53fa64a9b9ab2.jpg[/imgbig]
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אז ככה
במידה ומרבית התכנים שלך הם סרטי בלוריי ,מה שאומר פורמט רחב 1:2.35 , אז הבחירה בפורמט 1:2.35 היא בחירה נכונה (רק אתה צריך לדעת שבצפיה בפורמט של 16X9 תדרש לשחק בזום של המקרן כדי להתאים אותו למסך+תקבל פסים שחורים משני צידי המסך.
לגבי המסך עצמו ובכן לרכוש מסך נגלל ללא מנגנון מתיחה ובפרט בגודל כזה זו התאבדות וידאופילית. במוקדם או במאוחר יהיו לך גלים במסך מה שידפוק לך קשות את חווית הצפיה.
שורה תחתונה
לא לקנות את המסך שבקישור.
במידה ומרבית התכנים שלך הם סרטי בלוריי ,מה שאומר פורמט רחב 1:2.35 , אז הבחירה בפורמט 1:2.35 היא בחירה נכונה (רק אתה צריך לדעת שבצפיה בפורמט של 16X9 תדרש לשחק בזום של המקרן כדי להתאים אותו למסך+תקבל פסים שחורים משני צידי המסך.
לגבי המסך עצמו ובכן לרכוש מסך נגלל ללא מנגנון מתיחה ובפרט בגודל כזה זו התאבדות וידאופילית. במוקדם או במאוחר יהיו לך גלים במסך מה שידפוק לך קשות את חווית הצפיה.
שורה תחתונה
לא לקנות את המסך שבקישור.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·JEXY כתב:·......
זה בגלל שרק ל0.1 אחוז ממשתמשי הפורום יש מסך בפורמט כזה...
[imgbig]http://srv1.jpg.co.il/5/53fa64a9b9ab2.jpg[/imgbig]...
מה הקשר בין התמונה שצרפת לבין השאלה שנשאלה?
הנה שוב הצלחת להכניס תמונה, מתיק העבודות המפואר שלך
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אם אני במקומך אני בוחר בין 2 אפשרויות:
1. חיסכון תקציבי תוך ויתור על מסך בפורמט סינסקופ
http://www.hometheater.co.il/vt209938.html
2. רכישת דגם בפורמט 1:2.35 ישירות מהיבואן / מהיצרן כולל מיסוך (להערכתי יעלה לך כ-20,000 ש"ח).
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ctrol.html
2. רכישת דגם בפורמט 1:2.35 ישירות מהיבואן / מהיצרן כולל מיסוך (להערכתי יעלה לך כ-20,000 ש"ח).
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ctrol.html
- idan309
-
- חבר מביא חבר

·idan309 כתב:אם אני במקומך אני בוחר בין 2 אפשרויות:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ctrol.html...
שמתי לב שהפרטים הרשומים בלינק לא תואמים את מה שנרשם באתר היצרן.
באתר היצרן פריט 97417 הוא מסך סינמסקופ 138" (126 על 54) הכולל מערכת מיסוך וזה המסך שהתכוונתי אליו.
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

שלום עידן,idan309 כתב:·......
שמתי לב שהפרטים הרשומים בלינק לא תואמים את מה שנרשם באתר היצרן.
באתר היצרן פריט 97417 הוא מסך סינמסקופ 138" (126 על 54) הכולל מערכת מיסוך וזה המסך שהתכוונתי אליו....
אני לא נמצא שם בתקציב של 20K
אבל יש לחברה הזו את המסך הנ"ל במחיר סביר של 2000$
אני רק חושש בנושא החשמל, המנוע שלו הוא 110V ואני יודע שבנושא של מנוע בגלל ה60 או 50 הרץ יש עם זה בעיה ולא מספיק ממיר מתח.
או שאני טועה?
TE138C-E16 138" 2.35:1 54.0 126.9 137.2 322.3 16" 1.1 CineWhite
http://www.elitescreens.com/index.php/products/electric/20-elite-screens-cinetension2-series#6-model-s
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לקנות את הנדון זו בהחלט התאבדות וידאופילית כמו שיואב דאג לציין - בראש ובראשונה בשל היעדר מנגנון מתיחה. במסכים קטנים (100" 16:9) ההבדל לדעתי תהומי. במסך ענק כמו הנדון ההבדל אפילו יותר מתהומי והיעדר מנגנון המתיחה יהפוך את זמן השימוש למתסכל.
בנוסף, לא נראה שמדובר בחברה מוכרת כך שאיכות המנגונים השונים והבד גם צריכה לקבל אימות כלשהו והמחיר עצמו גם גבוה מאוד.
לגבי האלטרנטיבה המוצעת: בהחלט מדובר ביצרן מוכר ופופולארי בחו"ל ולכן יש גם לא מעט מידע ממשתמשים בנוגע לאיכויות המוצרים השונים, ואלו מדווחים כי מנגנון המתיחה סביר ביותר בשביל המחיר, אך בפירוש לא חף מבעיות.
ממליץ לך לבדוק מה האופציות של SeymourAV בנושא - אני לאחרונה רכשתי מהם מסך 2.35 חשמלי עם מתיחה, הותקן אך טרם הקרנתי עליו על מנת לתת ביקורת.
בנוסף, לא נראה שמדובר בחברה מוכרת כך שאיכות המנגונים השונים והבד גם צריכה לקבל אימות כלשהו והמחיר עצמו גם גבוה מאוד.
לגבי האלטרנטיבה המוצעת: בהחלט מדובר ביצרן מוכר ופופולארי בחו"ל ולכן יש גם לא מעט מידע ממשתמשים בנוגע לאיכויות המוצרים השונים, ואלו מדווחים כי מנגנון המתיחה סביר ביותר בשביל המחיר, אך בפירוש לא חף מבעיות.
ממליץ לך לבדוק מה האופציות של SeymourAV בנושא - אני לאחרונה רכשתי מהם מסך 2.35 חשמלי עם מתיחה, הותקן אך טרם הקרנתי עליו על מנת לתת ביקורת.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

בתקציב של יותר מ-4,000 ש"ח לא לרכוש מסך מתיחה זו טעות (אם אין כזה תקציב צריך ללכת על מסך 16:9 בגודל של עד 100" שלפחות מסניון שלי מדגם ספציפי תופעת הגלים מינורית).
אני אישית לא מכיר את איכות המסכים של SeymourAV אבל שמעתי מעוד כמה חברי פורום שמתעניינים במסכים האלה.
על פניו נראה שמסך שלהם יעמוד פחות או יותר בתקציב שלך (F130 בארה"ב עולה כ-2250 דולר לפי האתר).
יונתן,
אשמח לקבל עוד פרטים לגבי המסך שרכשת (דגם + מחיר עד הבית) ובעיקר את ההתרשמות שלך מאיכותו.
כמו כן האם רכשת את עם המסך את ה-Electric retractable screen masking
http://www.seymourav.com/masking.asp
אני אישית לא מכיר את איכות המסכים של SeymourAV אבל שמעתי מעוד כמה חברי פורום שמתעניינים במסכים האלה.
על פניו נראה שמסך שלהם יעמוד פחות או יותר בתקציב שלך (F130 בארה"ב עולה כ-2250 דולר לפי האתר).
יונתן,
אשמח לקבל עוד פרטים לגבי המסך שרכשת (דגם + מחיר עד הבית) ובעיקר את ההתרשמות שלך מאיכותו.
http://www.seymourav.com/masking.asp
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

המסך שלי הוא חשמלי עם מתיחה כמובן:
103" אלכסון ביחס 2.35
בד שקוף אקוסטית UF (בד חדש שלהם שארוג יותר צפוף מה-XD ולכן אפשר לשבת יותר קרוב למסך מבלי להבחין בטקסטורה)
אקסטרה דרופ של 31"
יחידת בקרה למנוע עם עינית IR, מפסק יבש ולמיטב זכרוני יש שם גם חיבור תקשורת כלשהו
המסך אצלי תלוי על התקרה ולכן הוזמן עם תוספת דרופ רצינית (מי הליצן שהמציא את הרעיון של תליה של אובייקט כזה על קיר ועוד לא בגובה התקרה?!).
על מיסוך הוחלט לוותר היות שגם ככה אחוז תוכן ה-16:9 שאני באמת רואה במקרן הוא אפסי, ובעיה נוספת היא שהמקרן ממוקם כך שלצאת מ-2.35 אל 16:9 זו משימה שלא ניתנת לביצוע למרות שיש לו המון זום והטיית עדשה (שיקולים אסתטיים).
מה שזה גורם, הוא שאם אני חייב להציג 16:9 במקרן אני משתמש ב-Lumagen כדי שידחוס את התמונה לתוך הפריים של ה-2.35 וככה מפסיד המון רזולוציה ולכן אני נמנע מהפעולה - לכן, לאור מכלול הנסיבות הנ"ל לא ראיתי סיבה להוציא עוד 50% מעלות המסך על האפשרות למסך.
יש לקחת בחשבון שמעבר לעלות המוצר הדבר משפיע על עלות המשלוח שכן מדובר בתוספת של מעל 30% למשקל המסך.
מחירים:
צריך להסתכל יותר לעומק בניירת אבל שילמתי קצת מעל 2000$ כולל משלוח לארץ.
על זה שילמתי מע"מ (לדעתי הם טעו וחייבו אותי בפחות מדי באופן ניכר).
בסופו של יום הסתבר שהמשלוח שלהם זה משלוח עד נמל התעופה (למרות שזה היה ע"י UPS !) - עוד 250 ש"ח עלה לשחרר את זה מהמכס ולהוביל את זה אלי.
לאחר מכן הסתבר ש-UPS מפרידים בין שני נושאים - הובלה וסבלות, כך שהייתי צריך עצמאית להעלות את המסך 5 קומות דרך חדר המדרגות (לא נכנס במעלית).
עדכונים נוספים במהרה
103" אלכסון ביחס 2.35
בד שקוף אקוסטית UF (בד חדש שלהם שארוג יותר צפוף מה-XD ולכן אפשר לשבת יותר קרוב למסך מבלי להבחין בטקסטורה)
אקסטרה דרופ של 31"
יחידת בקרה למנוע עם עינית IR, מפסק יבש ולמיטב זכרוני יש שם גם חיבור תקשורת כלשהו
המסך אצלי תלוי על התקרה ולכן הוזמן עם תוספת דרופ רצינית (מי הליצן שהמציא את הרעיון של תליה של אובייקט כזה על קיר ועוד לא בגובה התקרה?!).
על מיסוך הוחלט לוותר היות שגם ככה אחוז תוכן ה-16:9 שאני באמת רואה במקרן הוא אפסי, ובעיה נוספת היא שהמקרן ממוקם כך שלצאת מ-2.35 אל 16:9 זו משימה שלא ניתנת לביצוע למרות שיש לו המון זום והטיית עדשה (שיקולים אסתטיים).
מה שזה גורם, הוא שאם אני חייב להציג 16:9 במקרן אני משתמש ב-Lumagen כדי שידחוס את התמונה לתוך הפריים של ה-2.35 וככה מפסיד המון רזולוציה ולכן אני נמנע מהפעולה - לכן, לאור מכלול הנסיבות הנ"ל לא ראיתי סיבה להוציא עוד 50% מעלות המסך על האפשרות למסך.
יש לקחת בחשבון שמעבר לעלות המוצר הדבר משפיע על עלות המשלוח שכן מדובר בתוספת של מעל 30% למשקל המסך.
מחירים:
בסופו של יום הסתבר שהמשלוח שלהם זה משלוח עד נמל התעופה (למרות שזה היה ע"י UPS !) - עוד 250 ש"ח עלה לשחרר את זה מהמכס ולהוביל את זה אלי.
לאחר מכן הסתבר ש-UPS מפרידים בין שני נושאים - הובלה וסבלות, כך שהייתי צריך עצמאית להעלות את המסך 5 קומות דרך חדר המדרגות (לא נכנס במעלית).
עדכונים נוספים במהרה
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
יונתן, גם אני מקרין על מסך ביחס 1:2.35 ואין לי זכרון עדשה במקרן, בתכנים של 16:9 אני עושה פעולה דומה למה שה lumagen שלך עושה (אני עושה את זה עם הדיון), אני מקטין את התמונה אבל שעדיין תקרין על המסגרת השחורה של המסך (את ההקרנה שנופלת על המסך לא רואים בזמן הצפיה ומתבצע קרופ עדין יחסית שלא מורגש) ככה אני תמונה גם מעט גדולה יותר וגם מנצל יותר את הרזולוציה של המקרן. (סיוט לשחק עם הזום והפוקוס כל פעם מחדש).
מה שכן, אני מנסה לנתב לי את הצפיה לתקופות, תקופות שאני רואה סרטים (ביחס 1:2.35) ותקופות שאני צופה בסדרות 16:9, לשחק פעם ב עם הזום והפוקוס זה פחות נורא.
מה שכן, אני מנסה לנתב לי את הצפיה לתקופות, תקופות שאני רואה סרטים (ביחס 1:2.35) ותקופות שאני צופה בסדרות 16:9, לשחק פעם ב עם הזום והפוקוס זה פחות נורא.
שחר
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

idan אני לא מבין למה אתם חושבים שהמסך הוא ללא מתיחה?idan309 כתב:בתקציב של יותר מ-4,000 ש"ח לא לרכוש מסך מתיחה זו טעות (אם אין כזה תקציב צריך ללכת על מסך 16:9 בגודל של עד 100" שלפחות מסניון שלי מדגם ספציפי תופעת הגלים מינורית).
יונתן,
http://www.seymourav.com/masking.asp...
הלינק מקשר למסך של ELITESCREEN מסך מתיחה.
אני רק שואל האם תהיה לי בעיה עם המנוע מאחר וזה 110V , האם אני יכול להשתמש הטרנספורמטור\ממיר מתח ?
אתם יכולים להמליץ לי על פיתרון בנושא?
אם יש לכם חברות\דגם שאתם ממליצים אשמח לשמוע, אני מחפש משהו בגודל 140 - 150 אינץ
תודה
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

שלום,MarioMan כתב:המסך שלי הוא חשמלי עם מתיחה כמובן:
103" אלכסון ביחס 2.35
אקסטרה דרופ של 31"
מחירים:
עדכונים נוספים במהרה...
נכנסתי לאתר החברה של המסך שלך, נראה לי מסכים טובים במחיר סביר למה שאתה שילמת.
אתה יכול לומר לי אם רכשת את המסך ישירות עם מנוע 220V ?
אני מעוניין במסך 130 או 140, מדדתי עכשיו את הנישה וכנראה זה הגודל שאני יכול שם.
תודה,
- idan309
-
- חבר מביא חבר

steveh
המסך בלינק האחרון שנתת הוא אכן מסך מתיחה.
הבעיה שלי אישית לא יצא להתרשם וגם לקרוא התרשמות של קונה כלשהו של מסך של החברה הזו.
בכל מקרה זו בהחלט אופציה טובה יותר ממה שרשמת בלינק הראשון.
עידן
המסך בלינק האחרון שנתת הוא אכן מסך מתיחה.
הבעיה שלי אישית לא יצא להתרשם וגם לקרוא התרשמות של קונה כלשהו של מסך של החברה הזו.
בכל מקרה זו בהחלט אופציה טובה יותר ממה שרשמת בלינק הראשון.
עידן
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

steveh,
המחיר יותר מסביר לטעמי עבור המוצר (שים לב - בד שקוף אקוסטית, אקסטרה דרופ דיי רציני שניתן לכיוון, מגוון אפשרויות שליטה, מנגנון מתיחה שיותר מתקדם מהמתחרים).
כמובן שנרכש מתאים לשימוש עם 220V.
לגבי טרנספורמר - צריך לבדוק את הסוגיה לעומק. למיטב ידיעתי טרנספורמר 220-110 אינו מטפל בסוגיית מתח הרשת והדבר עשוי להיות משנה כשמדובר בהתקנים ממונעים. בכל אופן לא רלוונטי - אפשר להזמין את המוצר מראש 220V.
אגב, יצא לי לקבל מהם כבר שירות (קיבלתי יחידת בקרה למנוע דפוקה) ואני מרוצה (כלל לא מעט דקות שיחה טלפונית איתם וקבלה של חלק חלופי בפרק זמן קצר מאוד).
לגבי Elitescreens - רשמתי לך מקודם - אני גם רציתי לרכוש את ה-Cinetrension 2 שלהם אך ביקורות לא אוהדות על מנגנון המתיחה שלהם הורידו אותי מזה וכמובן הפרוצדורה הנדרשת עבור רכישה. עם SeymourAV פשוט רוכשים מהם והכל בסדר.
המחיר יותר מסביר לטעמי עבור המוצר (שים לב - בד שקוף אקוסטית, אקסטרה דרופ דיי רציני שניתן לכיוון, מגוון אפשרויות שליטה, מנגנון מתיחה שיותר מתקדם מהמתחרים).
לגבי טרנספורמר - צריך לבדוק את הסוגיה לעומק. למיטב ידיעתי טרנספורמר 220-110 אינו מטפל בסוגיית מתח הרשת והדבר עשוי להיות משנה כשמדובר בהתקנים ממונעים. בכל אופן לא רלוונטי - אפשר להזמין את המוצר מראש 220V.
אגב, יצא לי לקבל מהם כבר שירות (קיבלתי יחידת בקרה למנוע דפוקה) ואני מרוצה (כלל לא מעט דקות שיחה טלפונית איתם וקבלה של חלק חלופי בפרק זמן קצר מאוד).
לגבי Elitescreens - רשמתי לך מקודם - אני גם רציתי לרכוש את ה-Cinetrension 2 שלהם אך ביקורות לא אוהדות על מנגנון המתיחה שלהם הורידו אותי מזה וכמובן הפרוצדורה הנדרשת עבור רכישה. עם SeymourAV פשוט רוכשים מהם והכל בסדר.
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שאני הולך על ה130 אינץ למרות שהייתי רוצה 140-150, יש לי מקום ל140 אבל אז אין מקום למגבר בנישה המלבנית שהיא 30 סנטים עומק והוא פשוט ישב שם ויגע כמעט בקצה התחתון של המסך.MarioMan כתב:steveh,
לגבי Elitescreens - רשמתי לך מקודם - אני גם רציתי לרכוש את ה-Cinetrension 2 שלהם אך ביקורות לא אוהדות על מנגנון המתיחה שלהם הורידו אותי מזה וכמובן הפרוצדורה הנדרשת עבור רכישה. עם SeymourAV פשוט רוכשים מהם והכל בסדר....
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

idan שלום,idan309 כתב:אם אני במקומך אני בוחר בין 2 אפשרויות:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ctrol.html...
אתה יכול לומר לי מה גודל התמונה שאני מקבל על מסך 130 אינץ בפורמט 1:2:35 כאשר אני מקרין עליו תוכן 16:9?
cסוף הלכתי על מסך 130 מתיחה עם מנוע של seymoreAV הגיע לפני שבועיים והשבוע התקנתי אותי.
יצא מדהים, אני רק רוצה לחשב את גודל ההקרנה כאשר התוכן הוא 16:9 בכדי לראות שאני יזמין מקרן מתאים לגודל מהמרחק התקנה של המקרן.
מרחק ההקרנה הוא 6מ אפילו 6.2מ
תודה,