פס פיקסלים קבוע על פלזמה Samsung E530

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 249
שם מלא: shahar
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

@jacko-il
·אתה צודק, בדקתי את העניין וזה רשום גם בתעודת האחריות שלהם "החלפה או החזרה כספית לפי שיקול היבואן"
גם הבחורה שטיפלה בי לא נשמעת בורה ומודעת לעניין אבל אני מניח שהיא מוגבלת מצד היבואן, היא סה"כ עובדת בחברת השירות של היבואן ואין בכוחה לקבל החלטות כספיות מעבר לסכומים מסויימים לכן כל פעם אני מחכה שהיא תעשה בירורים עם סמליין.

אני אנסה היום בערב להגיע לחנות לראות את הF5500 כמו שאמרת ואולי באמת אהיה מסופק.
אני פשוט דואג מאיכות התמונה אחרי הפלזמה כמו שציינת ובעיקר מזווית הצפייה, הסלון שלי קטן יחסית אבל רחב ורוב האנשים יושבים די בצד המכשיר, בפזלמה אין עם זה כמעט בעיות אבל בלד פשוט הגוונים ממש משתנים.

עריכה:
שחר ראיתי את התוספת שלך ואת הקישור לחוק, שמרתי אצלי ומקווה שלא אגיע לדקויות כאלו איתם מעבר לבשיחות טלפון.
בכל מקרה במידה ואקבל תשובה שלילית מהם עד סוף היום, הן להחזר כספי והן שלא קיים מלאי עודפים של פלזמות.
פשוט אנסה לפנות ישירות לסמליין ואפסיק את ההתקשרות דרך חברת השירות - אלקטרוניקס-פרו.

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #22 

עדכון נוסף:
יתאמו איתי משלוח לטלוויזיה חלופית! לבינתיים עד שהיבואן ימצא בעודפים מסך פלזמה מתאים.
התעייפתי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #23 

מה זה בכלל אומר עד שהיבואן ימצא? הם יודעים להגיד במקום מה יש ומה אין להם במלאי, זו מערכת ממוחשבת. מישהו כאילו מסתובב במחסן חשוךעם פנס ועובר על קרטונים כדי לראות אם יש להם פלזמה במלאי? אגב. המונח עודפים בארץ מתייחס בדרך כלל למוצר שחזר מלקוח או תצוגה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

זהו שאני לא יודע.. גם אותי זה די מרתיע שלא אקבל מסך משומש שלך תדע מה עבר עליו.
נתנו לי להבין שסמליין בשום פנים לא מאשרים החזר כספי.
אני אתקשר אליהם שוב ואציין שאני לא אהיה מוכן לקבל מסך מתצוגה או בכלל משומש.

באמת אי אפשר לדעת מה הם ינסו לעשות.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #25 

אתה חייב לציין בפני סמליין שאין להם יותר מידי ברירה, יש חוק. "בשום פנים ואופן לא מאשרים החזר כספי" זו לא תשובה. לא רוצים להחזיר כסף אז שיביאו מסך זהה או דומה בתכונות שלו חדש. אל תשאל אותם, תקבע עובדה. זה מה שהחוק דורש וזה גם צריך להתבצע עד שבועיים ממסירת המסך התקול.

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

@jacko-il
·כן אתה צודק, אני אתקשר אליהם מחר על הבוקר ואציין את זה בבירור.
שלא יגידו שלא אמרתי או הסכמתי למשהו שנאמר בין השורות שלהם כמו מסך מועדפים ואצלהם זה אומר מסך מתצוגה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #27 

מעולה.
אל תחשוש לעמוד על הזכויות שלך. היבואנים בארץ מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם מפני שהם התרגלו לקהל לקוחות שבוי ופראייר שאומר "כן אדוני. קחו את הכסף שלי" שלא תובע אף פעם בבתי משפט על הזלזול ועבירה על החוק. ממליץ במידה ולא יסתדר (או אפילו בלי קשר) לבקש מהמנהלים להעביר את הדיון לפורום מסחר שיווק ושירות וגם לערוך את הכותרת בהתאם.

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

כן אתה צודק לגמרי
המצב הזה נובע מצד אחד מקמצנות וזלזול של יבואנים ומצד שני לאנשים אין כח לצאת למלחמה על דברים כאלה, כבר עייפו אותי בטלפונים ובמשא ומתן, סה"כ רציתי מכשיר טלוויזיה כמו שקניתי ולא נסיון בוויכוחים וכוחניות.

אני יודע שהחוק לצידי כאן ואכן לא אוותר, אם אחשוד שהמסך שאקבל מתצוגה או מהחזרת לקוח או משהו בסגנון, לא אשאיר אותו אצלי עם ההובלה.
ובמידה ולא אקבל את המסך עד סוף שבוע הבא אני פשוט אעמד על כך שאקבל החזר כספי או שפשוט אפנה לתביעות קטנות על-סך ההחזר (סה"כ 4300ש"ח) וכמובן פיצוי על בזבוז זמן של שני הצדדים.

נקווה לבשורות טובות (Y)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #29 

אגב, עדיין ממליץ לך לגשת לתצוגה ולבחון את ה- F5500, אולי תאהב אותו ותחסוך לעצמך כאב ראש..

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

jacko-il כתב:אגב, עדיין ממליץ לך לגשת לתצוגה ולבחון את ה- F5500, אולי תאהב אותו ותחסוך לעצמך כאב ראש..
...
·לא שכחתי, לצערי אני בעבודה עד מאוחר ואולי רק מחר בערב אוכל לעבור בחנות ולראות.

בכל מקרה עד יום ראשון בערב המכשיר החלופי לא יגיע אלי ככה שיש זמן.

בינתיים אני חוזר לעיתונים :roll:

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

הסאגה נמשכת:

התקשרו אלי הבוקר, אותה בחורה שמטפלת בהחלפה שלי.
"אני שמחה לבשר לך שאחרי מאמצאים מצאנו לך ובמיוחד בשבילך פלזמה אחרונה מדגם 51E550"
אני שמח ומצפה לקבל את ה1000 שקל ששילמתי עבור שדרוג ל51F550 מאחר והתקללה לי E530 ולעבור לE550 זהו לא שום שדרוג בעיני, סה"כ מסך עם תלת מימד שגם ככה אין לי בו שימוש וחסכתי את ההוצאה עליו כבר בזמן הקנייה כשקניתי E530.

הבחורה: "אבל זהו שדרוג, אתה ביקשת סמארט ותלת מימד בשדרוג" , אמרתי לה שבדיוק ההפך, אמרתי לך שאין לי צורך בשום פונקציונאליות, רק במסך איכותי כמו שהיה לי.

השיחה הסתיימה ואני מחכה שוב לתשובה שבה אני מקווה לקבל את ההחזר הכספי על השדרוג של התרחש (1000ש"ח) וגם את המסך המדובר (מועד אספקה משוער, תחילת שבוע הבא 21-23.9)

אני באמת מאמין שהיא מנסה לעזור סה"כ וסמליין גם אותה משגעים ומטרטרים שלא לצורך.

שוב, המשך יבוא

עדכון:
אמרו לי שאקבל מכשיר מעודפים דגם 51F5500, שאלתי בבירור שזה לא מכשיר שהיה אצל לקוח או בתצוגה ואמרו לי שזה מכשיר שנפתח לצורך בדיקה ולא שומש. האחריות הקודמת שלי תמשיך על המכשיר הזה, כלומר לא 3 שנים חדשות ואוכל לרכוש אחריות נוספת כשהטכנאי יתקין את המכשיר ה"חדש".
אני אעדכן כשהמכשיר יגיע.

מישהו מכשיר דרך לבדוק כמה שעות המכשיר פעל? כדי לדעת אם הוא באמת לא עבד יותר מבדיקת יצרן?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #32 

פיי איזה טרטור מעצבן. מה כל כך קשה לספק פלזמה חדשה דומה לשלך בגודל הזה בלי תוספת תשלום? מה זה כל המסחרה הזה והקומבינות האלה שהם מנסים לאלתר? יש להם מסכים כאלה, הם פשוט לא רוצים לתת כדי לנסות לחסוך כסף וגם להפטר ממסכים שחזרו מתצוגות על הדרך. אין דבר כזה "עודפים" בארץ, יבואנים עובדים עם מלאי קטן יחסית ולא נתקעים עם סטוק. בטח כשמדובר במסכים נפוצים ומבוקשים.. מה שכן נשאר איכשהו הם עדיין ימכרו כחדש, הם לא פראיירים.
לא יודע איך תבדוק כמה זמן המסך עבד לפני כן, בטח אפשר למצוא את זה בעזרת קוד טכנאי.. אבל, אני חושב שזה גם ניתן לאיפוס ויכול להיות שזה בדיוק מה שהם יעשו לפני שיספקו לך אותו.. לדעתי זו פשרה וזה הימור.
אולי משתלם לך כבר להגיע איתם לפשרה כלשהי לגבי התשלום ולקחת F5500 חדשה עם האחריות והכל..

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

כן זה באמת מעצבן, אבל לפחות הם לא דורשים 1000ש"ח על שדרוג מעודפים :wink:

שמע אתה צודק בדברים שאתה אומר אבל אני עדיין מעדיף פלזמה, אני אבדוק את המכשיר ואם הוא יראה לי מאובק מידי או סרוט או כל דבר אני לא אקבל אותו.
אחרי שאסיים את הבדיקה אני פשוט ארכוש תוספת של שנתיים אחריות (סה"כ יהיה לי 3 שנים ו3 חודשים אחריות מהיום) וככה יהיה לי שקט שאם המסך יתקלקל הם יטפלו בזה וזה הכל.

אני מקווה מאוד מאוד שזה יהיה בתחילת שבוע הבא וחס וחלילה לא אחרי החגים אחרת זה באמת לא יתקבל.

אמשיך לעדכן אחרי האספקה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #34 

גם במידה והוא נראה טוב חיצונית, חשוב להדליק אותו ולוודא שאין בו פיקסלים מתים וצריבות בתמונה. חבר גם אודיו ותגביר ותשמע שהרמקולים עובדים טוב ולא מחרחרים..
שיהיה בהצלחה ותעדכן

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #35 

עדכון אחרון:

המכשיר הגיע ביום שלישי שעבר.
51F5500 מעודפים אבל חדשה לגמרי, בדקתי את המסך והוא נרשם כעודפים בגלל שריטה קטן על כיסוי הפח האחורי.
החלטתי להוסיף שוב (אחרי שביטלתי בפעם הקודמת) שנתיים אחריות ב530 ש"ח, אז נשארו עוד 3 שנים וחודשיים לאחריות.

המסך פשוט מעולה, כולל סמארט נחמד ו3D.. השיתוף תכנים עם המחשב עובד טוב על WIFI וזה לא רע אבל לא הכי שימושי.

נקווה לשקט לפחות ל3 שנים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #36 

נו בסדר, העיקר שתהיה מרוצה ממנו. שוב שקט לכמה שנים. נקווה שמסך הבא שלך כבר יהיה OLED..

Shaharr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

jacko-il כתב:נו בסדר, העיקר שתהיה מרוצה ממנו. שוב שקט לכמה שנים. נקווה שמסך הבא שלך כבר יהיה OLED..
...
·גם אני מקווה, גם שיהיה תקציב ל '65 OLED לפחות.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #38 

איך המסך לעומת הקודם?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”