פס פיקסלים קבוע על פלזמה Samsung E530
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכולם,
היום הדלקתי את המכשיר וצץ לו פס אנכי של פיקסלים.
המכשיר נקנה בדצמבר 2011 עם אחריות יבואן ל3 שנים.
מחר אני מתכנן לפנות לשירות של סמסונג ורציתי לשאול על סמך הנסיון של האנשים בפורום
עד כמה זה חמור והאם סמסונג יטפלו כאן במסגרת האחריות ללא בעיות מנסיונכם.
הפס מופיע ללא קשר למקור התמונה, מופיע גם במצב "מסך נע" של סמסונג הנועד לנקות צריבות.
אשמח לעזרה!
עדכון 11.9.2014
אחרי שיחה קצת מתוחה עם שירות הלקוחות. הם רצו המון כסף על שדרוג לדגמי 50 אינצ' LED בכירים אז ירדתי מזה.
בסוף הסכמתי לקבל את ה51F5500, פלזמה דגם 2013 חדשה לגמרי עם 3 שנים אחריות חדשות עבור כ1000 ש"ח.
ביטלתי את השנתיים אחריות שרכשתי עבור הדגם המקולקל (בהנחה שהוא יתוקן) ככה שקיבלתי 3 שנים אחריות ומכשיר חדש ומשודרג שכולל גם 3D וגם סמארט-TV באותה העלות של קניית אחריות 3 שנים בלבד. (המכשיר הישן אינו 3D ואינו סמארט-TV)
אני מרוצה, אין ספק שאמשיך לקנות סמסונג אחרי ההתנסות הזאת.
היום הדלקתי את המכשיר וצץ לו פס אנכי של פיקסלים.
המכשיר נקנה בדצמבר 2011 עם אחריות יבואן ל3 שנים.
מחר אני מתכנן לפנות לשירות של סמסונג ורציתי לשאול על סמך הנסיון של האנשים בפורום
עד כמה זה חמור והאם סמסונג יטפלו כאן במסגרת האחריות ללא בעיות מנסיונכם.
הפס מופיע ללא קשר למקור התמונה, מופיע גם במצב "מסך נע" של סמסונג הנועד לנקות צריבות.
אשמח לעזרה!
עדכון 11.9.2014
אחרי שיחה קצת מתוחה עם שירות הלקוחות. הם רצו המון כסף על שדרוג לדגמי 50 אינצ' LED בכירים אז ירדתי מזה.
בסוף הסכמתי לקבל את ה51F5500, פלזמה דגם 2013 חדשה לגמרי עם 3 שנים אחריות חדשות עבור כ1000 ש"ח.
ביטלתי את השנתיים אחריות שרכשתי עבור הדגם המקולקל (בהנחה שהוא יתוקן) ככה שקיבלתי 3 שנים אחריות ומכשיר חדש ומשודרג שכולל גם 3D וגם סמארט-TV באותה העלות של קניית אחריות 3 שנים בלבד. (המכשיר הישן אינו 3D ואינו סמארט-TV)
-
- הפס הניראה כאן מופיע לכל אורך המסך.
נערך לאחרונה על ידי Shaharr ב 11/09/2014 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
השערה שלי שהלך הפאנל או רכיב מסויים שאחראי על הפעולה שלו. אין לך הרבה מה לעשות רק להפעיל את האחריות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

מזה חששתי : \jacko-il כתב:השערה שלי שהלך הפאנל או רכיב מסויים שאחראי על הפעולה שלו. אין לך הרבה מה לעשות רק להפעיל את האחריות....
מקווה שהם לא יעשו לי בעיות ויגררו אותי!
יש למישהו נסיון עם השירות שלהם לאחרונה?
אעדכן כאן בכל מקרה כשאדבר עם השירות..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מה יש לגרור פה? יש תקלה והם צריכים לסדר את המסך או להציע לך מסך חדש שווה ערך או להחזיר לך את עלות הרכישה המקורית. זהו. זה החוק ואלו האפשרויות העומדות לרשותם ולרשתוך.
סמליין דווקא בסדר יחסית, אני לא חושב שתיכנס איתם לסחבת.
סמליין דווקא בסדר יחסית, אני לא חושב שתיכנס איתם לסחבת.
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

היום אספו את המסך למעבדה ללא בעיות..
אמור לחזור תוך 6-10 ימי עבודה..
נתנו לי גם אפשרות להאריך את האחריות בעוד שנתיים ב660 ש"ח (סה"כ 5 שנים אחריות)
עשיתי חושבים והלכתי על זה.. שלא אצטרך להחליף מכשיר ב3 שנים הקרובות לפחות ולהוציא עוד כמעט 5000 ש"ח.
אעדכן אחרי התיקון ובמידה והתקלה כן או לא תחזור עוד כמה חודשים.
אמור לחזור תוך 6-10 ימי עבודה..
נתנו לי גם אפשרות להאריך את האחריות בעוד שנתיים ב660 ש"ח (סה"כ 5 שנים אחריות)
עשיתי חושבים והלכתי על זה.. שלא אצטרך להחליף מכשיר ב3 שנים הקרובות לפחות ולהוציא עוד כמעט 5000 ש"ח.
אעדכן אחרי התיקון ובמידה והתקלה כן או לא תחזור עוד כמה חודשים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אחלה, לפי דעתי עשית בשכל עם הארכת האחריות גם
שווה כמה מאות שקלים לעוד שנתיים של שקט. (זו לפחות דעתי)
לגבי תיקון המסך, אני לא חושב שטכנית אפשר לתקן את הבעיה הזו. לדעתי או שהוא יוחלף בחדש או שיציעו לך שדרוג בתשלום לדגם אחר..
לגבי תיקון המסך, אני לא חושב שטכנית אפשר לתקן את הבעיה הזו. לדעתי או שהוא יוחלף בחדש או שיציעו לך שדרוג בתשלום לדגם אחר..
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

·אני מקווה שלא יהיה להם את הפאנל ויציעו לי שדרוג, אני מוכן להוסיף איזה 1000 שקל ולקבל מסך LED חדש עם אחריות לעוד 3 שנים ו4 חודשים שנשארו לי עכשיו אחרי התוספת לאחריות.jacko-il כתב:אחלה, לפי דעתי עשית בשכל עם הארכת האחריות גםשווה כמה מאות שקלים לעוד שנתיים של שקט. (זו לפחות דעתי)
לגבי תיקון המסך, אני לא חושב שטכנית אפשר לתקן את הבעיה הזו. לדעתי או שהוא יוחלף בחדש או שיציעו לך שדרוג בתשלום לדגם אחר.....
כמובן שאעדכן בקרוב(Y)
אצלי הייתה אותה בעיה בטלויזית LED.
הם לא מתקנים דברים כאלה, בהתחלה הם יציאו לך טלויזיה חדשה מסדרה נמוכה יותר, אם תתעקש הם יאפשרו לקבל כמעט כול דגם שנמכר עכשו בתוספת כסף וגם יציאו לך אחריות חדשה שתתחיל מרגע קבלת הטלויזיה החדשה.
הם לא מתקנים דברים כאלה, בהתחלה הם יציאו לך טלויזיה חדשה מסדרה נמוכה יותר, אם תתעקש הם יאפשרו לקבל כמעט כול דגם שנמכר עכשו בתוספת כסף וגם יציאו לך אחריות חדשה שתתחיל מרגע קבלת הטלויזיה החדשה.
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

. טוב לדעת!דניאל111 כתב:אצלי הייתה אותה בעיה בטלויזית LED.
הם לא מתקנים דברים כאלה, בהתחלה הם יציאו לך טלויזיה חדשה מסדרה נמוכה יותר, אם תתעקש הם יאפשרו לקבל כמעט כול דגם שנמכר עכשו בתוספת כסף וגם יציאו לך אחריות חדשה שתתחיל מרגע קבלת הטלויזיה החדשה....
תודה
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון!
ביטלתי את השנתיים אחריות שרכשתי עבור הדגם המקולקל (בהנחה שהוא יתוקן) ככה שקיבלתי 3 שנים אחריות ומכשיר חדש ומשודרג שכולל גם 3D וגם סמארט TV באותה העלות של קניית אחריות 3 שנים בלבד.
ביטלתי את השנתיים אחריות שרכשתי עבור הדגם המקולקל (בהנחה שהוא יתוקן) ככה שקיבלתי 3 שנים אחריות ומכשיר חדש ומשודרג שכולל גם 3D וגם סמארט TV באותה העלות של קניית אחריות 3 שנים בלבד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אחלה, העיקר שיצאת מרוצה
תתחדש !!
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

הייתה לי 51E530 המקבילה של הE550 אבל בלי 3D ובלי סמארט,שתיהן 51 אינצ', מסך מדהים, יש לי מסכי LED 47\55 של פנסוניק וסמסונג בבית ובפלאזמה שלי הסרטים ניראים פשוט טוב יותר, הצבעים, השחור.. יותר אהבתי..jtk כתב:מה היה גודל המסך הישן שלך? מה דעתך על הפלזמה לעומת המסך הקודם?...
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון מבאס:
התקשרו אלי מהשירות לקוחות של אלקטרוניקס-פרו, אחרי שסגרתי איתם על שדרוג לדגם 51F5500, מסך פלזמה ואחרי ששילמתי כבר 1000ש"ח תוספת על ה"שדרוג", הודיעו לי שהיא לא במלאי של סמליין ולבחור דגם אחר.
כנאמר, הם מציעים 50F5000 ללא תוספת תשלום, אני לא מוכן לקבל את הדגם הזה.. איכות תמונה נמוכה משמעותית מהפלזמה E530 שהייתה לי.
אין לי הם הדגם 50H6400 אלא רק את הדגם 55H6400 וסמליין דורשים 4000 ש"ח תוספת שדרוג עבורו!!
אחרי בדיקות נוספות מצידן, הם מציעים לי את הדגם 50F5500 עבור תוספת של 600 ש"ח (כלומר החזר של 400 על מה שכבר שילמתי).
אני ממש לא מרוצה מהסידור הזה ולא יכול להתפשר על מסך ועוד להוסיף כסף עליו!
אולי אני מגזים והאיכות של ה50F5500 היא בסדר, יש למישהו מושג איך המסך הזה?
יש למישהו רעיון אחר איך להתמודד מולם?
התקשרו אלי מהשירות לקוחות של אלקטרוניקס-פרו, אחרי שסגרתי איתם על שדרוג לדגם 51F5500, מסך פלזמה ואחרי ששילמתי כבר 1000ש"ח תוספת על ה"שדרוג", הודיעו לי שהיא לא במלאי של סמליין ולבחור דגם אחר.
כנאמר, הם מציעים 50F5000 ללא תוספת תשלום, אני לא מוכן לקבל את הדגם הזה.. איכות תמונה נמוכה משמעותית מהפלזמה E530 שהייתה לי.
אין לי הם הדגם 50H6400 אלא רק את הדגם 55H6400 וסמליין דורשים 4000 ש"ח תוספת שדרוג עבורו!!
אחרי בדיקות נוספות מצידן, הם מציעים לי את הדגם 50F5500 עבור תוספת של 600 ש"ח (כלומר החזר של 400 על מה שכבר שילמתי).
אני ממש לא מרוצה מהסידור הזה ולא יכול להתפשר על מסך ועוד להוסיף כסף עליו!
אולי אני מגזים והאיכות של ה50F5500 היא בסדר, יש למישהו מושג איך המסך הזה?
יש למישהו רעיון אחר איך להתמודד מולם?
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
סמליין באמת לא מייבאים 50H6400, אבל יש 48H6400 (שני אינץ' פחות). נראית לי עדיפה על ה H5500.
נסה לברר על אפשרות החלפה לדגם הזה.
חוץ מזה, כמו ששחר כתב לך בהתחלה, אם זה לא נראה לך, אתה יכול לדרוש שיחזירו לך
את עלות הרכישה המקורית במקום לטרטר אותך.
נסה לברר על אפשרות החלפה לדגם הזה.
חוץ מזה, כמו ששחר כתב לך בהתחלה, אם זה לא נראה לך, אתה יכול לדרוש שיחזירו לך
את עלות הרכישה המקורית במקום לטרטר אותך.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אומר לך את האמת - אין לי מושג מה הרמה של המסכים האלה. אלו המסכים הכי בסיסיים שכסף יכול לקנות מסמסונג בגדלים האלה. מצד שני, גם הפלזמה שהיתה לך היא דגם בסיסי ואולי פחות או יותר באותו שווי תמחור. הבעיה היא שתמונה של פלזמה בסיסית טובה לדעתי בכמה רמות מ LCD בסיסי ולפעמים אפילו מ LCD איכותי. במקומך, הייתי ניגש לחנות המציגה את המסכים האלו ובודק אם התמונה והפיצ'רים נראים לך. שב שם קצת זמן ואל תתבייש לבדוק כל דבר. (הבעיה היחידה שלא תצליח לבדוק בתצוגות בחנות היא אולי בעייה של עננות וזליגות אור, אבל בגודל הזה בדרך כלל אין בעיות הסטריות מסמסונג, גם במסכים פשוטים). אם לא תהייה מרוצה או שבכלל תחליט מראש שלא בא לך כל הסיפור הזה - תדרוש שייתנו לך מסך חדש דומה בתכונות ובטכנולוגייה למסך שרכשת, כלומר פלזמה בגודל זהה ועם פיצ'רים זהים, או שיחזירו לך את הסכום המקורי אותו שלמת כשקנית את המסך. זהו החוק היבש במידה כשאין באפשרותם לתקן. (אגב, גם אפשרות התיקון כבר לא עומדת לרשותם מפני שהם מזמן כבר חרגו מהחלון זמן העומד לרשותם כדי לבצע את זה)
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

llime ו-שחר תודה לכם על התגובות המהירות!
אני דיברתי איתם שוב וביקשתי לקבל החזר כספי על המסך כמו שמצויין בתעודת האחריות.
אמרו לי שזה בהחלטת היבואן והם יצרו איתי קשר. מקווה שלא תיהיה בעיה ואקבל את מה ששולם, 4300ש"ח.
ואז פשוט אהיה חופשי לרכוש את הפלזמה 51F5500 אצל חנויות שנשאר להן במלאי סביבות 4600 ש"ח עם 3 שנים אחריות סמליין.
בכל מקרה כשנגיע לגשר נחצה אותו.. אני מחכה לשמוע מסמליין.
אני דיברתי איתם שוב וביקשתי לקבל החזר כספי על המסך כמו שמצויין בתעודת האחריות.
אמרו לי שזה בהחלטת היבואן והם יצרו איתי קשר. מקווה שלא תיהיה בעיה ואקבל את מה ששולם, 4300ש"ח.
ואז פשוט אהיה חופשי לרכוש את הפלזמה 51F5500 אצל חנויות שנשאר להן במלאי סביבות 4600 ש"ח עם 3 שנים אחריות סמליין.
בכל מקרה כשנגיע לגשר נחצה אותו.. אני מחכה לשמוע מסמליין.
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון נוסף, חזרו אליו שוב משירות הלקוחות.
לטענתם, היבואן לא מאשר החזר כספי על המכשיר מכיוון שהציעו לי פתרונות אחרים.
אמרתי לה שעשיתי בירורים ואני לא שלם עם לקבל מסך LED.
חייב לציין שהבחורה שמטפלת בקריאה הזאת אמנם כן בודקת וחוזרת אלי אבל השיחה איתה מרגישה קרבית ולא שירותית כל כך..
אחרי שהמשכתי לסרב לקבל מסך LED שוב, היא אמרה שתבדוק אם עדיין יש דגם פלאזמה בעודפים ואמרתי שבסדר גמור.
שאם תמצא פלזמה E530 או דגם חדש יותר אין שום בעיה כל עוד הוא תקין.
היא אמורה לחזור אלי עד סוף היום.
המשך יבוא..
לטענתם, היבואן לא מאשר החזר כספי על המכשיר מכיוון שהציעו לי פתרונות אחרים.
אמרתי לה שעשיתי בירורים ואני לא שלם עם לקבל מסך LED.
חייב לציין שהבחורה שמטפלת בקריאה הזאת אמנם כן בודקת וחוזרת אלי אבל השיחה איתה מרגישה קרבית ולא שירותית כל כך..
אחרי שהמשכתי לסרב לקבל מסך LED שוב, היא אמרה שתבדוק אם עדיין יש דגם פלאזמה בעודפים ואמרתי שבסדר גמור.
שאם תמצא פלזמה E530 או דגם חדש יותר אין שום בעיה כל עוד הוא תקין.
היא אמורה לחזור אלי עד סוף היום.
המשך יבוא..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, תכל'ס על פי החוק היבש, אין ליבואן יותר מידי אפשרויות. החוק מאד ברור לגבי זה - תיקון המוצר ברכיבים זהים לאלו שהתקלקלו או החלפת המוצר במוצר זהה או דומה בתכונות שלו או החזרת הכסף ללקוח. הוויכוח שלכם הוא למעשה על פרשנות המינוח "החלפת המוצר למוצר דומה בתכונות שלו". אולי לדעתם/לדעת היבואן, ההצעות שהמסכים שהציעו לך דומים בתכונות שלהם למסך שלך. עובדתית הם שונים - אתה רכשת מסך פלזמה בגלל שהעדפת את הטכנולוגיה הזו על פני לד (תמונה נעימה יותר לעין, אחידות הצבעים, עומק השחור, אחידות השחורים וכן הלאה..) לכן, מבחינתך המסכים שהציעו לך לא עונים על הציפיות שלך ומהווים פשרה. לא רק שהם פשרה, הם גם דורשים תוספת תשלום עבורם.
ראוי לציין (וזה לא נאמר עד כה) שהחוק לא דורש מהם להרחיב לך את האחריות מחדש כאילו קנית מסך חדש. תקופת האחריות שלך תקפה מרגע הקניה המקורית ולא מרגע התיקון/החלפה.
אני הייתי עושה מה שהצעתי לך קודם - ניגש לתצוגה ורואה האם אתה יכול להיות מרוצה מה- F5500. אם כן, נסה להסתדר איתם לגביו. סה"כ הוא אמור להיות מסך סביר..
עריכה: מצ"ב "החוק היבש" = "תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה) 2006"
*עם דגש על פרק ב' , סעיף 6.
http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/7 ... ak6468.pdf
ראוי לציין (וזה לא נאמר עד כה) שהחוק לא דורש מהם להרחיב לך את האחריות מחדש כאילו קנית מסך חדש. תקופת האחריות שלך תקפה מרגע הקניה המקורית ולא מרגע התיקון/החלפה.
אני הייתי עושה מה שהצעתי לך קודם - ניגש לתצוגה ורואה האם אתה יכול להיות מרוצה מה- F5500. אם כן, נסה להסתדר איתם לגביו. סה"כ הוא אמור להיות מסך סביר..
עריכה: מצ"ב "החוק היבש" = "תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה) 2006"
*עם דגש על פרק ב' , סעיף 6.
http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/7 ... ak6468.pdf