קרב מקלדות: Logitech K400 Vs. Microsoft All-in-One Media
היי,
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת עם מקשים בתצורת אי (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית).
העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות.
מה כדאי לקנות?
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת עם מקשים בתצורת אי (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית).
העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות.
מה כדאי לקנות?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
גם לי יש את הK400 כחצי שנה+, ואני מבסוט ממנה. עושה את העבודה, שורדת נפילות פה ושם ועובדת סבבה.
קניתי את הk400 במחיר מצחיק שהיה בבלאק פריידיי.
התרשמותי: המקלדת קצת מקרקשת, לטעמי אינה - ולא צריכה - מתאימה לעבודה שוטפת, לא קטנה מדי ככה שמרגישים מקלדת ביד ולא איזה שלט עם כפתורים ובסך הכל עושה את העבודה.
לא מכיר את המיקרוסופט
התרשמותי: המקלדת קצת מקרקשת, לטעמי אינה - ולא צריכה - מתאימה לעבודה שוטפת, לא קטנה מדי ככה שמרגישים מקלדת ביד ולא איזה שלט עם כפתורים ובסך הכל עושה את העבודה.
לא מכיר את המיקרוסופט
Logitech K400 .
יש לי 2 מקלדות שנה + לערך.
כולל פעם אחת שנזקקתי לשרות שלהם , המקלדת "היתה משתגעת" ולא תמיד מגיבה , בלי הרבה דיבורים החליפו לי במקלדת חדשה.
ממליץ בחום.
יש לי 2 מקלדות שנה + לערך.
כולל פעם אחת שנזקקתי לשרות שלהם , המקלדת "היתה משתגעת" ולא תמיד מגיבה , בלי הרבה דיבורים החליפו לי במקלדת חדשה.
ממליץ בחום.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
יש לי את גם את הלוגיטק וגם את המיקרוסופט
מיקרוסופט:
איכות בנייה טובה (גם אם יושבים בטעות עליה)
מעוצבת (מקשי chiclet)
נגד שפיכת נוזלים (טיפטוף)
לוגיטק
נוחה יותר (הטאץ פאד לא קרוב למקשים כמו ב MS)
מרגישה כמו צעצוע שביר (פלסטיק דק) מסין שאפשר לעקם
הייתי הולך על המיקרוסופט (גם זולה מהלוגיטק ) הקליטה מבחינת מרחק זהה
מיקרוסופט:
איכות בנייה טובה (גם אם יושבים בטעות עליה)
מעוצבת (מקשי chiclet)
נגד שפיכת נוזלים (טיפטוף)
לוגיטק
נוחה יותר (הטאץ פאד לא קרוב למקשים כמו ב MS)
מרגישה כמו צעצוע שביר (פלסטיק דק) מסין שאפשר לעקם
הייתי הולך על המיקרוסופט (גם זולה מהלוגיטק ) הקליטה מבחינת מרחק זהה
יש לי את 2 המקלדות .
אחת בסלון ואחת בחדר הטלויזיה של הילדים.
את הלוגיטק יש לי זמן רב והיא עמידה בפני נפילות ושאר מרעישין . Microsoft , נראית עדינה אבל מעוצבת יותר (עניין של טעם).
היתרון של הלוגיטק , זה הדונגל האונברסאלי , ב Microsoft , הלך הדונגל , הלכה המקלדת (כן קרה לי אחרי שבוע ימים ונאלצתי לקנות עוד אחת !).
אני אישית הייתי הולך על הלוגיטק אבל בכל מקרה , כל מקלדת שתבחר , לא תוכל ליפול בה.
תתחדש , דרור .
אחת בסלון ואחת בחדר הטלויזיה של הילדים.
את הלוגיטק יש לי זמן רב והיא עמידה בפני נפילות ושאר מרעישין . Microsoft , נראית עדינה אבל מעוצבת יותר (עניין של טעם).
היתרון של הלוגיטק , זה הדונגל האונברסאלי , ב Microsoft , הלך הדונגל , הלכה המקלדת (כן קרה לי אחרי שבוע ימים ונאלצתי לקנות עוד אחת !).
אני אישית הייתי הולך על הלוגיטק אבל בכל מקרה , כל מקלדת שתבחר , לא תוכל ליפול בה.
תתחדש , דרור .
יעבוד רגיל בביוס ו....
madror אם כבר ה K400 שברירית (תקרא גם ביקורות של אנשים באמזון) . הפלסטיק נמתח במשחק בקלות בתפיסה של 2 ידיים בצדדים (מרגישה זול)
המיקרוסופט חזקה בהרבה אבל קצת פחות נוחה
Designed to survive accidental sit-ons and occasional drops. Spill-resistant to withstand accidental spills.
דרך אגב יש דגם חדש של K400 שנראה בדיוק אותו הדבר.. שנקרא K400 PLUS
madror אם כבר ה K400 שברירית (תקרא גם ביקורות של אנשים באמזון) . הפלסטיק נמתח במשחק בקלות בתפיסה של 2 ידיים בצדדים (מרגישה זול)
Designed to survive accidental sit-ons and occasional drops. Spill-resistant to withstand accidental spills.
דרך אגב יש דגם חדש של K400 שנראה בדיוק אותו הדבר.. שנקרא K400 PLUS
·moog כתב:יעבוד רגיל בביוס ו....
דרך אגב יש דגם חדש של K400 שנראה בדיוק אותו הדבר.. שנקרא K400 PLUS...
יכול להיות,
הניסיון שלי אומר אחרת , כלומר ניסיון של 3 מפלצות התהילה בני 2,4 ו 8.
בכל מקרה אני מרוצה כאמור מ 2 המקלדות , עם נטייה קלה ללוגיטק.
·הבעיה שאתה לא מצליח להיכנס לביוס ב NUC היא נקודתית אצלך. היו לי שני מחשבים כאלו והתקנתי לחברים עוד כמה ובאף אחד מהם לא הייתה בעיה עם סוגים שונים של מקלדות.ehudk כתב:@moog
·אתה מצליח לשלוט עם המקלדת גם בביוס וגם בחלונות ?
אתה מצליח להדליק את הנוק ממצב כבוי ?
מה דעתך על rii i8 ? היא קטנה וקומפקטית, אבל אני לא יודע אם זה יתאים לי ואם זה יתפקד גם בביוס
ויש את היותר מתקדמת דגם i28
תודה
אהוד...
יכול להיות שמוגדר לך בביוס Fast boot קיצוני בו המחשב לא מאתחל בכלל את שקעי ה USB ממש עד שמערכת ההפעלה נטענת.
·אני לא באמת זוכר את הגדרות ה BIOS או יותר נכון ה UEFI של ה NUC.ehudk כתב:@גיל37
·מה אני צריך לשנות או לבטל ב fast boot ?
תודה
אהוד...
הייתי מבטל לגמרי את ה Fast boot אם הוא מופעל.
אבל אם אתה כן מצליח להיכנס להגדרות עם מקלדת אחרת שמחוברת ל USB זה כבר סיפור אחר.
יכול גם להיות שעדכון BIOS יפתור את הבעיה.