MINIX 8H - סקירה (כמו שאני הייתי צריך...) אולי זה היה חוסך לי כמה שקלים....
טוב,
ראשית, ברצוני לומר שאני אוהד אנדרואיד, באמת - מערכת מעולה
יש לי סלולרי של אנדרואיד, באמת אחלה מערכת
המכשיר הזה, אני עוקב אחריו, כבר אולי חצי שנה, מאז שיצא המיניקס 8, ללא ה H
עוד בשלב השמועות על יציאתו...
לבסוף, הוא הגיע - הוזמן לפני שבועיים מגיקביינג - הגיע מאוד מהר
ה setup שלי:
מגבר של פיוניר
לד של LG 60 אינץ'
אינטרנט 40 מגה של בזק
בסופו של יום, לטעמי... האנדרואיד לא שם עדיין (וחבל שכך...)
כ"כ רציתי שזה יהיה זה...אבל זה אפילו לא ליד...
ראשית, כבר בשלב פתיחת המוצר, זה נראה צעצוע (סורי) - ואחרי ההפעלה, זה נראה קצת יותר טוב
למזלי, אני מכיר XBMC עוד מימי ה HTPC העליזים שלי, לפני שנתיים, ומאז קניתי אקסטרימר SW3 (אני יודע, טעות...)
והשבוע החלטתי לשדרג שוב - בפעם השלישית, לאנדרואיד בוקס - במטרה לקבל חוות דעת אחת ולתמיד - מה עדיף מכולם:
סטרימר, אנדרואיד או HTPC - ויש מסקנה, אבל נשאיר את זה לסוף
כמו כן, קניתי עם המכשיר גם שני גיימפאדים של טרונסמארט - נראים מעולה, אבל פונקציונאלית, קצת פחות
אולי אני אשתמש בהם למחשב בסוף....
לגופו של עניין:
בדקתי הרבה סוגים של קבצים, מכל הסוגים ומכל האיכויות
המכשיר מגמגם בכל מצד באלחוטי - זה שתדעו
שנית, בחיבור קווי - סרטים באיכות גבוהה (1080 ומעלה) - נותן הודעה כל כמה דקות של buffering אי אפשר לראות סרט ככה
לדעתי זה בגלל החיבור רשת העלוב, של 100 מגה, למרות שמכל הביקורות - הוא לא אמור היה לעשות בעיות - בכל זאת, 100 מגה...
לצורך ההשוואה - חיברתי מידית, את האקסטרימר, שהוא עגלה בהגדרתו, אכל את כל סוגי הסרטים בלי מלח כולל תלת מימד
עצוב לי לומר, שסטרימר בן 3 - ועוד מחברה קקה, יותר טוב מאנדרואיד שיצא לא מזמן לחברה שנחשבת מעולה
אני אשמח לשמוע ממי שיש לו את המכשיר, האם גם לו יש בעיות עם ה buffering, או שזה משהו אצלי
עוד משהו, לגבי משחקים - או לפחות, מה שאני חשבתי שאפשר לעשות עם המכשיר (מעין XBOX, PS וכו'...)
זה ממש לא בכיוון אפילו - ברב המשחקים יש לאגים מטורפים
בקיצור - אני בספק אם זה משהו שגרסה חדשה תוכל לעזור
המכשיר לדעתי, לא בשל
חמוד מאוד - אין ספק!
אבל זה לא זה
ראשית, ברצוני לומר שאני אוהד אנדרואיד, באמת - מערכת מעולה
יש לי סלולרי של אנדרואיד, באמת אחלה מערכת
המכשיר הזה, אני עוקב אחריו, כבר אולי חצי שנה, מאז שיצא המיניקס 8, ללא ה H
עוד בשלב השמועות על יציאתו...
לבסוף, הוא הגיע - הוזמן לפני שבועיים מגיקביינג - הגיע מאוד מהר
ה setup שלי:
מגבר של פיוניר
לד של LG 60 אינץ'
אינטרנט 40 מגה של בזק
בסופו של יום, לטעמי... האנדרואיד לא שם עדיין (וחבל שכך...)
כ"כ רציתי שזה יהיה זה...אבל זה אפילו לא ליד...
ראשית, כבר בשלב פתיחת המוצר, זה נראה צעצוע (סורי) - ואחרי ההפעלה, זה נראה קצת יותר טוב
למזלי, אני מכיר XBMC עוד מימי ה HTPC העליזים שלי, לפני שנתיים, ומאז קניתי אקסטרימר SW3 (אני יודע, טעות...)
והשבוע החלטתי לשדרג שוב - בפעם השלישית, לאנדרואיד בוקס - במטרה לקבל חוות דעת אחת ולתמיד - מה עדיף מכולם:
סטרימר, אנדרואיד או HTPC - ויש מסקנה, אבל נשאיר את זה לסוף
כמו כן, קניתי עם המכשיר גם שני גיימפאדים של טרונסמארט - נראים מעולה, אבל פונקציונאלית, קצת פחות
אולי אני אשתמש בהם למחשב בסוף....
לגופו של עניין:
בדקתי הרבה סוגים של קבצים, מכל הסוגים ומכל האיכויות
המכשיר מגמגם בכל מצד באלחוטי - זה שתדעו
שנית, בחיבור קווי - סרטים באיכות גבוהה (1080 ומעלה) - נותן הודעה כל כמה דקות של buffering אי אפשר לראות סרט ככה
לדעתי זה בגלל החיבור רשת העלוב, של 100 מגה, למרות שמכל הביקורות - הוא לא אמור היה לעשות בעיות - בכל זאת, 100 מגה...
לצורך ההשוואה - חיברתי מידית, את האקסטרימר, שהוא עגלה בהגדרתו, אכל את כל סוגי הסרטים בלי מלח כולל תלת מימד
עצוב לי לומר, שסטרימר בן 3 - ועוד מחברה קקה, יותר טוב מאנדרואיד שיצא לא מזמן לחברה שנחשבת מעולה
אני אשמח לשמוע ממי שיש לו את המכשיר, האם גם לו יש בעיות עם ה buffering, או שזה משהו אצלי
עוד משהו, לגבי משחקים - או לפחות, מה שאני חשבתי שאפשר לעשות עם המכשיר (מעין XBOX, PS וכו'...)
זה ממש לא בכיוון אפילו - ברב המשחקים יש לאגים מטורפים
בקיצור - אני בספק אם זה משהו שגרסה חדשה תוכל לעזור
המכשיר לדעתי, לא בשל
חמוד מאוד - אין ספק!
אבל זה לא זה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
roneng31 - אל תשים לב לזה שמעליי - הוא באופן כללי לא מרוצה מ 90% ממה שכותבים פה אנשים...
תודה על הסקירה!
תודה על הסקירה!
תודה על הסקירה
XBMC ואנדרואיד עדיין לא עובדים טוב ביחד.
קרא סקירות בעולם לגבי כל ה"קופסאות" עם תוכנת ההפעלה הזו.
אני מריץ XBMC על תוכנת הפעלה של Linux.
גם בקבצים הכבדים ביותר אני יכול להריץ בבת אחת עם הסמן שעה קדימה.
ברגע שעצרתי הקובץ ממשיך לזרום מאותו המקום ללא שהות של אפילו שניה אחת.
XBMC ואנדרואיד עדיין לא עובדים טוב ביחד.
קרא סקירות בעולם לגבי כל ה"קופסאות" עם תוכנת ההפעלה הזו.
אני מריץ XBMC על תוכנת הפעלה של Linux.
גם בקבצים הכבדים ביותר אני יכול להריץ בבת אחת עם הסמן שעה קדימה.
ברגע שעצרתי הקובץ ממשיך לזרום מאותו המקום ללא שהות של אפילו שניה אחת.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
אני עם ה- VEGA S89 שהוא אותו מעבד והוא מריץ לי את כל הסרטים חלק כולל 3D.
עדכנת לגרסה האחרונה BETA8 ?
http://minixforums.com/threads/neo-x8-x ... 0809.7432/
http://minixforums.com/threads/neo-x8-x ... 0809.7432/
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·abeksis כתב:·.........
שמח שאתה מסכים, אבל עובדתית אין כאן סקירה, יש כאן חוסר ידע של הבחור.
הדיון היה צריך להיות ״איך אוכל לפתור״ ולא סקירה.
בנוסף סקירה כשמה היא, נראה אותך מעלה סקירה כזו לאתר שלך שאתה מצדד בזה.
לא ידעתי שיש סטנדרט של סקירות...
לגבי עדכון לגרסת הבטא, לא עדכנתי
אבל מאז שהעליתי את הפוסט, העברתי לנקודת רשת אחרת, לא יודע אם זה קשור, אבל זה עובד טוב
אבל שוב, אני לא יודע אם המכשיר הזה מתאים לשימוש כסטרימר ראשי, בסלון
לגבי עדכון לגרסת הבטא, לא עדכנתי
אבל מאז שהעליתי את הפוסט, העברתי לנקודת רשת אחרת, לא יודע אם זה קשור, אבל זה עובד טוב
אבל שוב, אני לא יודע אם המכשיר הזה מתאים לשימוש כסטרימר ראשי, בסלון
·חוץ מביקורת על כל העולם, תובנות יש לך?mp3lll כתב:מצטער, שה לא נקרא סקירה....
יש לך בכלל את המכשיר?
כי לקרוא סקירות, זה גם אני עשיתי, גם באתרים בישראל, כמו האתר המצויין הזה, שעזר לי לקנות לד 60 אינץ'
וגם באתרים נחשבים בחו"ל
אגב, אין כמו לבדוק מוצר בעצמך, כי מה שטוב למישהו אחר, לא בהכרח יתאים לי / לך...
·איך מעדכנים?theone כתב:אני עם ה- VEGA S89 שהוא אותו מעבד והוא מריץ לי את כל הסרטים חלק כולל 3D.
http://minixforums.com/threads/neo-x8-x ... 0809.7432/...
פשוט מורידים לדיסק און קי ועושים עדכון ידני?
עם איזה סקין אתה ב xbmc?
משום נה, לא כולם תומכים בעברית...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
roneng31
ברור, אבל ברגע שאתה כותב בכותרת ״סקירה״ אני מצפה לראות כאן תמונות מסך, עובדות, מידע על איך הרשת שלך מחוברת.
איזה גירסה המוצר, מה ניסית לעשות, איזה נגן ניסית חוץ מ Xbmc וכו.
בפועל, מה ,אני קורא זה חוסר ידע של השמתמש, ואם היית מבקש עזרה, היית מקבל, עובדתית ,שינוי מיקום הצפיה תקינה יותר, בנוסף, כל אחד יודע שרשת אלחוטית לא מסוגלת להריץ HD בצורה מושלמת.
תעדכן אחרי העידכון שהבחור הציע.
בהצלחה!
ברור, אבל ברגע שאתה כותב בכותרת ״סקירה״ אני מצפה לראות כאן תמונות מסך, עובדות, מידע על איך הרשת שלך מחוברת.
איזה גירסה המוצר, מה ניסית לעשות, איזה נגן ניסית חוץ מ Xbmc וכו.
בפועל, מה ,אני קורא זה חוסר ידע של השמתמש, ואם היית מבקש עזרה, היית מקבל, עובדתית ,שינוי מיקום הצפיה תקינה יותר, בנוסף, כל אחד יודע שרשת אלחוטית לא מסוגלת להריץ HD בצורה מושלמת.
תעדכן אחרי העידכון שהבחור הציע.
בהצלחה!
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
הפעם אני מסכים עם mp3lll
נשמח לשמוע פונקציונליות של המכשיר בעוד פרמטרים - אנדרואיד, אפליקציות, גלישה ולא רק סטרימינג אל-חוטי. לדוגמה כיצד המכשיר מריץ ב XBMC צפייה ישירה? כיצד הוא מתמודד עם תוכן מקומי?
תודה, שי
נשמח לשמוע פונקציונליות של המכשיר בעוד פרמטרים - אנדרואיד, אפליקציות, גלישה ולא רק סטרימינג אל-חוטי. לדוגמה כיצד המכשיר מריץ ב XBMC צפייה ישירה? כיצד הוא מתמודד עם תוכן מקומי?
תודה, שי
יש לי את המכשיר הזה. גן מדיה זה ממש לא. רכשתי רק בשביל חויית האנדרויד של מסך הטלביזיה. זה לא תומך אפילו בנניגון קבצי FLAC בקצב דגימה גדול מ 48 קילוהרץ.. שלא לדבר על DTS MA.. זה מגמגם ברוב הסרטים גם בחיבור חוטי. אבל זה מריץ כמעט כל אפליקציה של אנדרויד לרבות משחקים. בשביל זה הוא נועד. גלישה באינטרננט ובבפייסבק מכורסת הסלון... זה טוב רק למי ששאין טלויזיה חכמה...
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני מצטער מאוד אבל אתה לוקח מכשיר שהוא עדיין בגרסת בטא ומצפה שיתן לך שירות מעולה מבחינת צפייה ???
אני עם מכשיר קודם שלהם Minix Neo X7 והכול פשוט עובד!!! בלי שום בעיה - גם סרטים של 1080P על רשת קווית (על רשת אלחוטית לא הייתה בעייה עם 720)
למרות שכרגע אני פשוט הפסקתי להוריד ומשתמש עם GoTV/GoMovies
אני עם מכשיר קודם שלהם Minix Neo X7 והכול פשוט עובד!!! בלי שום בעיה - גם סרטים של 1080P על רשת קווית (על רשת אלחוטית לא הייתה בעייה עם 720)
למרות שכרגע אני פשוט הפסקתי להוריד ומשתמש עם GoTV/GoMovies
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·Sexter כתב:יש לי את המכשיר הזה. גן מדיה זה ממש לא. רכשתי רק בשביל חויית האנדרויד של מסך הטלביזיה. זה לא תומך אפילו בנניגון קבצי FLAC בקצב דגימה גדול מ 48 קילוהרץ.. שלא לדבר על DTS MA.. זה מגמגם ברוב הסרטים גם בחיבור חוטי. אבל זה מריץ כמעט כל אפליקציה של אנדרויד לרבות משחקים. בשביל זה הוא נועד. גלישה באינטרננט ובבפייסבק מכורסת הסלון... זה טוב רק למי ששאין טלויזיה חכמה......
אם כך, מה היתרון שלו על הקופסאות האחרות שעולות 60-70$? אני פשוט מתעניין לרכוש אחד כזה לאפליקציות וגלישה.
יש לי את המכשיר לבדיקה אצלי כבר כמה ימים (MINX-X8) אני חייב להגיד שאני מסכים עם הביקורת הראשונה , הוא לא שם עדיין , מגיב הכי טוב שראיתי מבחינת מכשירי אנדרואיד , אבל אני משתמש ב WIFI וזה פשוט ביזיון , אם היה לו יציאה קווית של GIGABIT LAN הייתי מנסה את זה אבל כנראה שזה לא זה ...
יש לי HTPC בסלון עם XBMCBUNTU או OPENELEC תלוי מה כל אחד אוהב , וזה הכי טוב בעולם !!!
ממליץ בחום , נכון שזה עוד 900 ש"ח יותר מהמחיר של ה MINIX אבל זה שווה את זה , תשקיעו פעם אחת וזה ישמר במשך שנים ...
יש לי HTPC בסלון עם XBMCBUNTU או OPENELEC תלוי מה כל אחד אוהב , וזה הכי טוב בעולם !!!
ממליץ בחום , נכון שזה עוד 900 ש"ח יותר מהמחיר של ה MINIX אבל זה שווה את זה , תשקיעו פעם אחת וזה ישמר במשך שנים ...
הרבה Bullshit.
אני בעל מכשיר CS918, שהוא נחות מהX8-H פי כמה.
1. אינטרנט - פה חשדתי.
האם מהירות גלישה של 10GB לעומת 10MB אומרת שהStreaming שלה יהיה יותר טוב? התשובה היא לא בהכרח.
בכדי שתוכל לעבוד עם Streaming בבית, (לדעתי) תמיד עדיף החיבור הקווי.
בחיבור אלחוטי? עדיף ה5GHZ, או מכשיר שתומך.
האם הגדרת את הראוטר מאז שקיבלת אותו? שוב התשובה היא לא.
האם דיברת עם נציג בזק\הוט על הזרמה איטית? שוב התשובה היא לא.
ואיפה שוב חשדתי?
בהזרמת תלת מימד - "אכל אותה ללא בעיות.." YEAH RIGHT...
אין לי עם הCS918, ולחבר מהלימודים X7 שום בעיה אלחוטית מעבר לStreaming.
בקשר לStreaming זה כבר סיפור אחר, אבל עדיין לא כמו שהצגת.
לרוב עם XBMC אין לי את הבעיות הללו. (למרות שיש ימים שבהם באמת יש Buffering אבל שוב, לא כמו שהצגת ואלו פעמים בודדות).
2. משחקים - רכשת סטרימר - ורצית קונסולת משחקים?
כאילו מה? אתה רוצה לרכוש אופניים ולטוס איתם לירח?
אז כן זה תומך Android, אבל לCS918 שברשותי אין כלל את הבעיה שאמרת ושוב - הוא נחות מהX8 בהרבה.
גם סקירות של ה-X8 בYoutube מראות אחרת.
3. סרטים - אדבר על ה-CS918 שברשותי.
כן, כל קובץ עד 1080P עובד חלק, אך הוא "מקרטע" ב1080P (גם YIFY).
קינפגתי עצמאית את המכשיר והורדתי מגבלות עיבוד והצלחתי להגיע למצב שאת רוב הסרטים הוא "אוכל".
למכשיר הזה אין שום תמיכה ועדכונים של MINIX, ואם ה-X7 של חבר שלי לא עושה את הבעיות שסיפרת על הסרטים אז אני לא מוצא שגם ה-X8 לא יפעל יותר טוב.
לסיכום:
* אני ממש חושב שאתה צריך לעדכן גרסא, ולא להוריד את גרסאות ה-BETA.
* תשתמש רק בהגדרות המומלצות - תבצע שדרוג\שנמוך למכשיר ושחזור להגדרות היצרן (מכשיר, לא אנדרואיד).
* תדבר עם תמיכה טכנית של בזק\הוט ושל הספק - שיגדירו לך מחדש את הכל.
* תחפש מדריך הגדרות לראוטר שלך (ואם זה אלחוטי - יש צורך בשינוי הגדרות לתמיכה במכשירי מדיה, ברירת המחדל של בזק היא ללא התמיכה כדי להגדיל את אות השידור).
* כנס לאתר MINIX לפורום התמיכה, פרסם ממצאים, תפתח CASE - ותחכה לעדכון הבא.. שיידעו על הבעיות ותחפש שם עוד בעיות דומות לשלך שכן זכו לפתרון.
אתה סתם משמיץ מכשיר, שלי יש מכשיר נחות ממנו שעובד בסדר גמור.
זה רק עניין של מאמץ לחפש ולבדוק.. אף פעם לא תקבל מכשיר מושלם.
הערה:
משום מה אנשים חושבים שזה תחליף לסטרימר.. אבל זה לא :\ זה בנוסף..
אני בעל מכשיר CS918, שהוא נחות מהX8-H פי כמה.
1. אינטרנט - פה חשדתי.
האם מהירות גלישה של 10GB לעומת 10MB אומרת שהStreaming שלה יהיה יותר טוב? התשובה היא לא בהכרח.
בכדי שתוכל לעבוד עם Streaming בבית, (לדעתי) תמיד עדיף החיבור הקווי.
בחיבור אלחוטי? עדיף ה5GHZ, או מכשיר שתומך.
האם הגדרת את הראוטר מאז שקיבלת אותו? שוב התשובה היא לא.
האם דיברת עם נציג בזק\הוט על הזרמה איטית? שוב התשובה היא לא.
ואיפה שוב חשדתי?
בהזרמת תלת מימד - "אכל אותה ללא בעיות.." YEAH RIGHT...
אין לי עם הCS918, ולחבר מהלימודים X7 שום בעיה אלחוטית מעבר לStreaming.
בקשר לStreaming זה כבר סיפור אחר, אבל עדיין לא כמו שהצגת.
לרוב עם XBMC אין לי את הבעיות הללו. (למרות שיש ימים שבהם באמת יש Buffering אבל שוב, לא כמו שהצגת ואלו פעמים בודדות).
2. משחקים - רכשת סטרימר - ורצית קונסולת משחקים?
כאילו מה? אתה רוצה לרכוש אופניים ולטוס איתם לירח?
אז כן זה תומך Android, אבל לCS918 שברשותי אין כלל את הבעיה שאמרת ושוב - הוא נחות מהX8 בהרבה.
גם סקירות של ה-X8 בYoutube מראות אחרת.
3. סרטים - אדבר על ה-CS918 שברשותי.
כן, כל קובץ עד 1080P עובד חלק, אך הוא "מקרטע" ב1080P (גם YIFY).
קינפגתי עצמאית את המכשיר והורדתי מגבלות עיבוד והצלחתי להגיע למצב שאת רוב הסרטים הוא "אוכל".
למכשיר הזה אין שום תמיכה ועדכונים של MINIX, ואם ה-X7 של חבר שלי לא עושה את הבעיות שסיפרת על הסרטים אז אני לא מוצא שגם ה-X8 לא יפעל יותר טוב.
לסיכום:
* אני ממש חושב שאתה צריך לעדכן גרסא, ולא להוריד את גרסאות ה-BETA.
* תשתמש רק בהגדרות המומלצות - תבצע שדרוג\שנמוך למכשיר ושחזור להגדרות היצרן (מכשיר, לא אנדרואיד).
* תדבר עם תמיכה טכנית של בזק\הוט ושל הספק - שיגדירו לך מחדש את הכל.
* תחפש מדריך הגדרות לראוטר שלך (ואם זה אלחוטי - יש צורך בשינוי הגדרות לתמיכה במכשירי מדיה, ברירת המחדל של בזק היא ללא התמיכה כדי להגדיל את אות השידור).
* כנס לאתר MINIX לפורום התמיכה, פרסם ממצאים, תפתח CASE - ותחכה לעדכון הבא.. שיידעו על הבעיות ותחפש שם עוד בעיות דומות לשלך שכן זכו לפתרון.
אתה סתם משמיץ מכשיר, שלי יש מכשיר נחות ממנו שעובד בסדר גמור.
זה רק עניין של מאמץ לחפש ולבדוק.. אף פעם לא תקבל מכשיר מושלם.
הערה:
משום מה אנשים חושבים שזה תחליף לסטרימר.. אבל זה לא :\ זה בנוסף..
קודם כל, אני שמח שסוף סוף, המכשיר הזה קיבל את הפוקוס הראוי לו
זה מכשיר בכמה רמות יותר טוב מכל הבוקסים / סטיקים האחרים שיש בשוק - זה ללא ספק
שנית, כמו שרשמתי באחת התגובות - העברתי את הסטרימר לחדר השינה, שם זה לא מחובר למגבר, אלא ישירות לטלויזיה
זה פשוט עובד, אני אנסה להסביר:
הורדתי אפליקציה בדיקת מהירות - ולמרות שכאשר המחשב מחובר באותה שיטה (קווית) - המחשב מציג 30 מגה
המיניקס - בקושי 18 מגה
חוץ מזה, יש מצב למגוון רחב של בעיות:
בעיה בראוטר
מהירות אינטרנט נמוכה
בעיה בכבל הרשת
(כל הבעיות יחד...)
שנית, כמו שאמרתי, אין לו את הגדרת ה passthrough, שאני לא מקצועי בתחום, אבל אולי זאת הגדרה שמכבידה על הקופסה (?!)
עדכון מאתמול בערב:
הצלחתי לראות שני סרטים, ב 1080P, רץ חלק על לד של סוני 40 אינץ'
במידה ויש דרישה לבדיקות ספציפיות - נא לפרסם בפוסט זה, אשתדל לבצע עוד באותו יום את הבדיקות ולעדכן את החברים בפורום
אני עדיין לא ביצעתי את העדכון גרסה - משאיר אופציה זו לסוף, מאחר וזאת גרסת בטא
זה מכשיר בכמה רמות יותר טוב מכל הבוקסים / סטיקים האחרים שיש בשוק - זה ללא ספק
שנית, כמו שרשמתי באחת התגובות - העברתי את הסטרימר לחדר השינה, שם זה לא מחובר למגבר, אלא ישירות לטלויזיה
זה פשוט עובד, אני אנסה להסביר:
הורדתי אפליקציה בדיקת מהירות - ולמרות שכאשר המחשב מחובר באותה שיטה (קווית) - המחשב מציג 30 מגה
המיניקס - בקושי 18 מגה
חוץ מזה, יש מצב למגוון רחב של בעיות:
בעיה בראוטר
מהירות אינטרנט נמוכה
בעיה בכבל הרשת
(כל הבעיות יחד...)
שנית, כמו שאמרתי, אין לו את הגדרת ה passthrough, שאני לא מקצועי בתחום, אבל אולי זאת הגדרה שמכבידה על הקופסה (?!)
עדכון מאתמול בערב:
הצלחתי לראות שני סרטים, ב 1080P, רץ חלק על לד של סוני 40 אינץ'
במידה ויש דרישה לבדיקות ספציפיות - נא לפרסם בפוסט זה, אשתדל לבצע עוד באותו יום את הבדיקות ולעדכן את החברים בפורום
אני עדיין לא ביצעתי את העדכון גרסה - משאיר אופציה זו לסוף, מאחר וזאת גרסת בטא
@roneng31
1. טלפון לבזק\הוט - תגיד שדפים עולים לאט, ואתר יוטיוב והזרמה נתקעים ואיטיים מאוד.
הם יגדירו לך מחדש (אצלם במערכת) ובמידת הצורך ישלחו טכנאי להתקנת פילטר\מגבר לסינון\חיזוק רעשים\עוצמת הקו.
כ-10 דק' טיפול.
2. טלפן לספק - אותה בעיה. אותו זמן טיפול. רק ללא צורך בטכנאי.
3. חפש מדריכים על סוג הראוטר שלך ותפתח אפשרויות הזרמת מדיה ותמיכה במכשירי מדיה (כמו אייפד, סלולרי, אנדרואיד בוקס..)
WMM (WiFi Multi-media)
Multicast Forwarding
וכו'..
4. חפש גרסא שלא BETA, לדעתי תמיד עדיפה גרסא ישנה ויציבה.
5. עדיין ממליץ לאתחל להגדרות היצרן (מכשיר, לא אנדרואיד)
1. טלפון לבזק\הוט - תגיד שדפים עולים לאט, ואתר יוטיוב והזרמה נתקעים ואיטיים מאוד.
הם יגדירו לך מחדש (אצלם במערכת) ובמידת הצורך ישלחו טכנאי להתקנת פילטר\מגבר לסינון\חיזוק רעשים\עוצמת הקו.
כ-10 דק' טיפול.
2. טלפן לספק - אותה בעיה. אותו זמן טיפול. רק ללא צורך בטכנאי.
3. חפש מדריכים על סוג הראוטר שלך ותפתח אפשרויות הזרמת מדיה ותמיכה במכשירי מדיה (כמו אייפד, סלולרי, אנדרואיד בוקס..)
WMM (WiFi Multi-media)
Multicast Forwarding
וכו'..
4. חפש גרסא שלא BETA, לדעתי תמיד עדיפה גרסא ישנה ויציבה.
5. עדיין ממליץ לאתחל להגדרות היצרן (מכשיר, לא אנדרואיד)